Trať 130 Ústí nad Labem - Chomutov

Výborně, jen tak dále, jezdím po této trati každý týden a to hned několikrát, takže budu tuto trať pilně sledovat. :wink:

Tuhle trať miluju. Doufám, že bude aspoň částečně dokončena. Konečně bychom měli nějaké tratě v Severních Čechách. Moc Ti fandím :D !

Tak teď už se nezobrazují ani mně, a navíc se ani nemůžu dostat přímo na tu stránku. Obávám se, že chyba bude někde jinde (včera mi to chodilo). Když tak v neděli zkusím jiný server (to budu u "stavitelského" počítače).

Průběh stavby

Už jsou položeny koleje do Želenic nad Bílinou. Náhledy budou v průběhu příštího týdne.
Dále se bude stavět asi v tomto pořadí:
1) Želenice - Oldřichov - Teplice - Ústí západ - Ústí hlavní (byl by zájem i o Střekov a Jih?)
2) Bílina - Úpořiny - Trmice
3) Obrnice; Ledvice
4) Most nové n.
5) Jirkov; Otvice; staré Chabařovice
6) Most nové n. - Herkules - Louka - Oldřichov; Louka - Litvínov - Hamr
7) Oldřichov - Telnice
8) Teplice - Žalany
9) Louka - Dubí - Moldava
10) betaverze

V další budoucnosti:
- důlní tratě MUS
- vlečky (Úžín, Spolchemie, Velvěty)

Výhledově:
- Obrnice - Postoloprty; Louny a tamější triangly
- tramvaj Most - Litvínov
- Březno - Žatec - Postoloprty
- úzká Bílina

Výzva:
Sháním plánky stanic Herkules (v dobách největší slávy) a Otvice (jako nákladiště)

Re: Průběh stavby

mikulda napsal:
1) Želenice - Oldřichov - Teplice - Ústí západ - Ústí hlavní (byl by zájem i o Střekov a Jih?)
Můžu se zeptat, jestli už máš naplánováno, jak budeš stavět Ústí nad Labem západ? Já ho stavím do 072 a mám postavenou osobní část nádraží, pár budov, návěstidel atd. a už mám dost problémy se stavbou. Seká se to a hlavně mi za chvíli dojde počet objektů na čtverec :( . A rád bych tam dal aspoň ještě TV sloupy a samozřejmě nějaké budovy a stromy atd. Nevím, jak to vyřeším :( !

Naplánováno nemám, nic neplánuji :)
A teď vážně: uvidíme, jak vyjdou čtverce, větší vítr mám z Třebušic kvůli tratím MUS. Kolik je vlastně ten největší počet objektů na čtverec?

Jestli ta ústecká trať bude v downloadu, tak budu skákat radostí metr vysoko. :D
Narodil jsem se v Mostě, do škol jsem chodil do Teplic a na praxi do Ústí, a teď bydlím v Jirkově a zaměstnán jsem u MUS v Komořanech.
Tedy nemusím vysvětlovat, proč právě tato trať by mě velmi oslovila.

Churchill: A já bych zase skákal radostí, kdyby byl schopen někdo sehnat plánky sítě MUS od Komořan na sever (jih mám) :-)

Petr Šimral: To bych zas byl daleko od "stavitelského" počítače :-)

A docela mě překvapuje zájem, za tři hodiny si screeny prohlédlo 150 lidí :eek:

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře