jarx
Cestující
A jo vlastně! (plác do čela...) Funkce "Otevřit v programu" mě hned nenapadla, to ten problém určitě vyřeší, takže díky za radu. Mimochodem poznámku o "všelijakém šrotu" jsem poněkud nepochopil. Jsem překladatel, takže věř že se o žádný "trialový šrot" nejedná a počítač si držím celkem v "čistotě".Zbyněk Šemora napsal:Existuje volba otevřít v programu. Tohle používám u s souborů, protože někdy potřebuji spustit wordpad, jindy si potřebuji model prohlédnout. Ale ikonou prohlížeče snad tento program nespouštím téměř vůbec. I zde se dá zadat cesta. Ale je pravda, že instalovat si do PC všelijaký šrot až z trialverzí počítač může systém pořádně zasvinit a uživatel pak ztrácí kontrolu nad tím, co se mu tam děje.jarx napsal:Ahoj všem, chci se podělit o svůj problém, který mi Shape Viewer dělá. Pokud ho spustím poklepáním na ikonu zástupce na ploše, spustí se místo programu okno instalace úplně nesouvisejícího jiného programu, který mám také v počítači nainstalovaný. Teprve když tu spouštějící se "instalaci" zrušim, spustí se prohlížeč a pak v něm lze normálně pracovat. Setkal jste se někdo s něčím podobným?