Zvlášní skiny a tipy na skinování

duuso napsal:
Neboj nič Vrbame bude všetko, bolo by načase k tej devine spraviť aj nejakú dvojičku, fotiek mám habadej, len nejsou lidi.

Tak ono je to podobne ako s 840. Prakticky všetkých 21 kusov, či koľko ich je, je náterovo rovnakých, akurát posledné nemajú vykurovací alternáror a teda aj vykurovaciu spojku, potom zásuvky ovládania dverí a inak poriešené zábradlie. Chcelo by to úpravu modelu.

Vrbam napsal:
1216.226 OBB v CZ národních barvách
Nechej toto být .. Už na tomto pracuje Maďarský skinař .. Jako na dalších národních taurusech.Odkaz víz katalog u mě na webu ... :wink: Dodavatel skinů jsem já na toto

Tak a máme to naživo:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr11357_736101.jpg
Ale ako pozerám chcelo by to úpravu modelu /čelné zábradlia/.736 101 je na svete, podľa info zo Zvolenskej ŽOS-ky by mali byť vyrobené pre ZSSK ešte 4 kusy.

Na čelách má iné usporiadanie zábradlia, to je tuším najmarkantnejší rozdiel ale Tí ktorí s tým chodia alebo s tým prišli do styku budú vedieť viac.

Pánové máme na vás s Maďarským skinařem (Zsoltee) jednu prosbičku.Nemáte někdo nafocená čela Českého Taurusu 1216.226 či Polského 1116.087 kompletně celého?

Dráčik napsal:
Vrbam: Jej osud je neistý, kolujú fámy, že ju natrú do pôvodných farieb, ale uveríme až uvidíme.
Aj 126-ka mala ísť do tohoto laku ale nakoniec z toho zišlo a chodí ďalej pod Cargom.

Milan ale detailík, pozri si na fotke, že tie malé zelené pásy idú len po dvere (tam kde bol predtým sivý pás). Tu sú po celom boku. Ale inak sa mi to páči.

Dráčik napsal:
Milan ale detailík, pozri si na fotke, že tie malé zelené pásy idú len po dvere (tam kde bol predtým sivý pás). Tu sú po celom boku. Ale inak sa mi to páči.
Mapovanie nedovoli. Ale to uz Milan tusim niekde pisal sa mi zda :wink:

Miro keby len pas. Ale ani na kabine na cele to zlte lemovanie okolo okien nejde spravit a na bocnici text ma byt v tom strednom pruhu. Lenze mapovanie nedovoli, lebo to roztiahne ten napis po obvode celej loko. Chcelo by to upravu mapovania, lebo model je super.

Nie je zly napad, ale ked uz sa vrtat v tomto celom tak by sa mohli radsej upravit mapovania. Uprava mapovania vyriesi aj ostatne mozne varianty naterov. Freightanim, len tuto jednu variantu .

1) zdroják nemáš
2) nemáš človíčka co ti to upraví

takže FREIGHTANIM a nebo nic

Ehm, jeden človek by zdroják mal mať a aj upraviť model sa chystal, ale akosi zrejme zápasí s najväčším nepriateľom tvorcov do MSTS - s časom, čo už.A najväčší gól bude keď 128-ku prestriekajú späť do cargo laku,zákulisné reči o tom dosť nasvedčujú, holt na Slovensku je možné všetko...

Back
Nahoře