Jacek
Průvodčí
A nebo radši hned, už je to na mých stránkách 8)Jacek napsal:Zítra zveřejním update obsahující i ozvučení vozu 014.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A nebo radši hned, už je to na mých stránkách 8)Jacek napsal:Zítra zveřejním update obsahující i ozvučení vozu 014.
Verze 1.7.0224 nemá implementovánu kontrolku dveří, zatím si tento display v *.cvf zaremuj (vykomentuj) nebo vymaž.Mikasi napsal:Díky, se zvuky již problémy nejsou.
Ale stále se mi tam objevuje hláška "Failed to model Cabview string <DOORS DISPLAY>". Předpokládám, že už se to zde řešilo, ale ten opravený cvf soubor z 27. března mi nejde stáhnout. Mám stažený ten finální model s vozem CD014 a MSTS BIN používám verze 1.7.0224.
Nemůžeš mít Džordžův originál a Zbyňkem upravený eng/wag pospolu v téže složce !Vince Black napsal:Stáhl jsem si poslední model 814 z Džoržových stránek a chtěl ji vyzkoušet v krátké trati Jednodlaždice. Také mě se objevila chyba "Failed to model Cabview string <DOORS DISPLAY>". Nevím ovšem co mám "oremovat v cvf", neboť mě tento soubor coby relativnímu začátečníkovi moc neříká ... Navíc se cvf nachází jak ve složce common.cab/cab814, tak v trainset/cd_814/cabview![]()
Co je ale horší - kabina (asi) nemá animaci řídící či brzdové páky a ani se mi neobjevovalo na kolik % přidávám rychlost či brzdím. Chvíli jsem si s tím hrál (klasicky řadič směru, odbrzdění, akcelerace), ale stál jsem pořád na místě, motor řval a nic. Nakonec jsem se nemohl ani přepnout na venkovní pohled, ani se v kabině podívat doleva či doprava a korunu všemu nasadilo nejen zatuhnutí MSTS, ale celého PC, nepomohl dokonce ani trojhmat ...
Tak nevím, co jsem si to vlastně stáhl ... Nebo je na ovládání ještě nějaký tajný fígl?
Těžko říct, ale vzhledem k tomu, že je jak v TBP, je součástí aktualizací a je i u Džordže, tak technicky je asi jednodušší ponechat si tu verzi z TBP.Vince Black napsal:A kruci ... teď koukám podrobně na stažený zip soubor ze stránky http://mstsbin.uktrainsim.com/cz/cz.html a opravdu tam ve složce TRAINS\TRAINSET\cd_814 žádný cabview není. Zřejmě jsem měl 814 od někoho jiného už dřív a teď se to smíchalo dohromady. Že by tedy tohle by ten problém? Co doporučujete? Ponechat jen tu z té stránky MSTS Bin?
Martens napsal:Těžko říct, ale vzhledem k tomu, že je jak v TBP, je součástí aktualizací a je i u Džordže, tak technicky je asi jednodušší ponechat si tu verzi z TBP.Vince Black napsal:A kruci ... teď koukám podrobně na stažený zip soubor ze stránky http://mstsbin.uktrainsim.com/cz/cz.html a opravdu tam ve složce TRAINS\TRAINSET\cd_814 žádný cabview není. Zřejmě jsem měl 814 od někoho jiného už dřív a teď se to smíchalo dohromady. Že by tedy tohle by ten problém? Co doporučujete? Ponechat jen tu z té stránky MSTS Bin?
Tenhle problém se ale stále opakuje - řekne se 814 a ejhle, ony jsou dostupné 2 odlišné verze. A pak přepisuješ jako ďas.
Ano, takovou dohodu Zbyněk prezentoval. Bohužel o té dohodě neví nikdo nově příchozí, takže pak stará a nepřejmenovaná verze u Džordže pak může způsobit tyto "problémy".Miran napsal:Mám takový dojem, že se Džordž se Zbyňkem dohodli, že to sjednotí tak že Džordž převezme Zbyňkův eng/wag a vystaví to aby to bylo shodné. Asi k tomuto sjednocení z nějakých důvodů nedošlo a binec je na světě. Takže brát tu 814/914 z TBP.
JOHNZ napsal:Účastníkom diskusie o Activity Analysis a mrznutí MsTS sa ospravedlňujem za presunutie do HP, ale je to tu offtopic a je tam toho toľko na sebe, že to nejde nejak rozumne upratať. V ďalšej diskusii o activity analysis môžu pokračovať napr. vo vlákne tomuto SW venovanom v sekcii programy a utility a o mrznutí MsTS si už myslím Vince Black vytvoril vlákno v príslušnom fóre.
Ďakujem za pochopenie.
zda se mi ze je na vsech, ale jisy jsi nejsu.fíííííra napsal:Chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte od ktere jednotky se klavesnice ARR dosazuje na pult hned vpravo od rajcaku
Co s tím má co dělat jestli má ve předu řídící vůz?E499_2002 napsal:Nemáš náhodou ve předu řídící vůz? Dveře Ctrl+7,9