814-914

Spíš ne. Výkon 1 kW (či kolik má) bych přirovnal jako když by vůz tlačil sám fíra. Na rovince by možná pár metrů udělal, rychlostí splašeného šneka. A to by ten fíra musel být opravdu silák.

Tož se taky přidám,i když jsem měl 814 a 914 odbrzednou(coz asi kazdy) tak se me nerozjede hned az po nakem case

814 bych navrhoval cenu "Nejlínějsí jednotka MSTS" protože s ní mám také problémy. Chtěl jsem jí dát do aktivity podle reálu, ale radši jem jí nahradil jinou soupravou.

Edie napsal:
814 bych navrhoval cenu "Nejlínějsí jednotka MSTS" protože s ní mám také problémy. Chtěl jsem jí dát do aktivity podle reálu, ale radši jem jí nahradil jinou soupravou.
Jestli to nebude tim že s tim neumíte jezdit.Navrhoval bych najmout nějaký hnědočechny na brigádu aby vám to ze zadu pomohli roztlačit..

Kadr napsal:
Edie napsal:
Jestli to nebude tim že s tim neumíte jezdit.Navrhoval bych najmout nějaký hnědočechny na brigádu aby vám to ze zadu pomohli roztlačit..
No nevím, jestli by ta regionova potom neskončila v nějakém výkupu kovů.....

To mě taky dneska napadlo, když jsem jel v Krásňáku kolem výkupu železa a nějaký stařičký o berlích pajdající opálený spoluobčan před sebou tlačil celkem dosti naložen vozík se železem :lol: .

Já s reginou nemám žádné problémy, dodržel sem snou jízdní řád a to třeba i na delším úseku Veselí n. M. -Bojkovice - Stare mesto - Veseli n. M. :)

Zdravím, já jsem měl kdysi taky problém s rozjetím. Pak jsem nahradil Regionovu z TBP a jede. Jinak když jsme u těchto vozů, tak se mi při sobotním koncertu ve Vizovicích naskytl tento pohled:
http://www.image-hosting.okamzite.eu/#3f8255e6df21e8f003572c65bf8ceb1d.jpg
Tím jsem spojil dvě záliby Heavy Metal a železnici. :D :D :D Škoda, že není trať pro MSTS přes Vizovice, hned bych udělal aktivitu s nějakým tím spojem na Masters. :D
S pozdravem Dan

Ahoj!

regionka jede zcela normálně. Zkusil jsem ji na trati Ostravice - Ostrava hl.n. a pohoda džez ;-)

Ahoj, nevím, čím to je, ale nemůžu se dostat na 2. stanoviště strojvedoucího. Mám spojenou jednotku 814+914 z trainsetu BP a nejde mi to ani ve volné jízdě, ani v aktivitě. Hned po startu MSTS stojím v kabině 814-ky, zmáčknu klasicky jedničku a nic se neděje. Pořád zůstávám v kabině 814-ky.

Nevíte, čím to může být?

Trainset má updatovaný od TBP3 přes Zbyňkovy updaty až po verzi TBP7.3 a BIN používám nejnovější. Budu rád za každou radu. Děkuju.

Pavlík napsal:
Ahoj, nevím, čím to je, ale nemůžu se dostat na 2. stanoviště strojvedoucího. Mám spojenou jednotku 814+914 z trainsetu BP a nejde mi to ani ve volné jízdě, ani v aktivitě. Hned po startu MSTS stojím v kabině 814-ky, zmáčknu klasicky jedničku a nic se neděje. Pořád zůstávám v kabině 814-ky.

Nevíte, čím to může být?

Trainset má updatovaný od TBP3 přes Zbyňkovy updaty až po verzi TBP7.3 a BIN používám nejnovější. Budu rád za každou radu. Děkuju.

Ahoj, to bude tým, že opakované stlačenie klávesy 1 presúva do zadného stanovištia či už lokomotívy alebo motorového vozňa. 814 má len jedno stanovište, to druhé sa nachádza v riadiacom vozni 914 a tak prechod na druhé stanovište sa koná stlačením F9, označením vozňa na stanovište ktorého chceš íst a stlačením klávesy 1. :) príjemnú zábavu

Michailus napsal:
Pavlík napsal:
Nevíte, čím to může být?

Ahoj, to bude tým, že opakované stlačenie klávesy 1 presúva do zadného stanovištia či už lokomotívy alebo motorového vozňa. 814 má len jedno stanovište, to druhé sa nachádza v riadiacom vozni 914 a tak prechod na druhé stanovište sa koná stlačením F9, označením vozňa na stanovište ktorého chceš íst a stlačením klávesy 1. :) príjemnú zábavu

Ježišmarjá já jsem ale blbec :eek: Děkuju za objasnění.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře