Conbuilder

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Příkazový řádek, spustit ho jako správce a pak

regsvr32.exe TABCTL32.OCX

V tvém případě ten soubor vložit do C:\Windows\SysWOW64

Pavlík napsal:
Příkazový řádek, spustit ho jako správce a pak

regsvr32.exe TABCTL32.OCX

V tvém případě ten soubor vložit do C:\Windows\SysWOW64

Díky Pavle.
Společně jsme to vyřešili. Pomohlo změnit v nastavení kompatibility CB zatržení kompatibility s XP (SP3), kdyby někdo měl podobný problém někdy.

Takže vyřešeno a funguje nám to oběma i bez kompatibility.

Nutno do toho příkazového řádku napsat celou cestu k tomu modulu, tedy

regsvr32 C:\windows\syswow64\TABCTL32.OCX

nebo

regsvr32 C:\windows\system32\TABCTL32.OCX (pro 32bitové systémy)

Pánové všem Vám moc děkuji za Vaši trpělivost a rady,už vím,kde byla chyba.Omlouvám se,že píši až teď,ale chodím i do práce tak nejsem na PC každý den.
Díky a nezlobte se na mě.

Zdravím,
nenašel jsem nikde odpověď na problém, který mi vyvstal při reinstalaci celého msts do Windowsů 7, kdy mi Conbuilder při kliknutí na ikonku Open vyhodí chybovou hláčku Runtime error 5 - Invalid procedure call or argument. Nemám msts nainstalovaný klasicky na C:\Program files, ale na jiném disku, takže tam by mohl být zakopaný pes, ale kde, to mi nějak uniká, cesty jsou dle mě nastaveny správně (alespoň při načítání si to sosá tam kde má).
Díky za pomoc

Ahoj, zeptám se, jaká je to verze CB a zda máš nainstalovaný i RouteRiter. Pokud RR nainstalován je, tak pak mi pověz v jakém pořadí jsi instalovatl CB a RR.

Ahoj vespolek, mám prosbu ohledně CB. Pár let jsem měl CB nastaven tak, že cesta screenshotů byla nastavena tak, že jednotlivé snímky vzniklé v SView.exe šly automaticky do adresářů mašin a vozů a screeny se samy označovaly stejným názvem, jako byl název .eng a .wag. Tedy prakticky bylo možno přes CB ikonu 3D vytvořit obrázek stroje či vozu, všechny screeny měly stejnou velikost a při výměně v consistu CB zobrazil screen stroje nebo vozu. Ne všechny stažené loko či vozy mají obrázky a takto aspoň hned vidím, co v CB měním. Po reinstalu CB se screeny přestaly ukládat v příslušných adresářích. V záložce Options mám nastavenu správnou cestu pro screeny D:\Train Utility\ConBuilder\Pics. Největší taškařice :D na tom je to, že tu samou cestu jsem měl nastavenu před reinstalací a obrázky šly do jednotlivých adresářů. Laboroval jsem nad tím dlouho, tak prosím o radu někoho, kdo se tímto zabýval. Jen doplním, že systém je WIN7, disk je dělený, Déčko je jen pro MSTS, adresáře jsou D:\Train Simulator a D:\Train Utility\ConBuilder. Verze CB je 2.3.28 a nikdy se mi nestalo, že by byl s touto vyšší verzí problém. Děkuji za případnou radu...

Pavlík: Problém vyřešen díky linku určenému Pepovi. Netuším, kde byla chyba, ale dle toho postupu v linku mi to šlape jak má :-)

ConBuilder chyba

Zdravím, mám takový problém
když kliknu 2x na ConBuilder, tak než se začne načíst, skočí mi takováhle chyba:

"run-time error '339':
Component 'PicFormat32.ocx' or one of it's dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid"

a nevím si stím, rady.
Nevíte jak odstranit takovou chybu?

Děkuji :)

A kde asi je tedy problém? Chybová hláška kterou popisuješ hovoří snad jasně! A odpovědi taky. Nebo že by byl problém někde mezi polohovatelnou sedací podložkou a vstupní periférií počítače?

Jako myslel jsem, že ten problém, který řeším já, jsem nikde neviděl, že by ho řešil také, takže že ho tu nevidim, že by ho také někdo řešil..

Jako myslel jsem, že ten problém, který řešíš ty, jsem někde viděl, že by ho řešil také, takže že ho tu vidím, že by ho také někdo řešil nahoře na stránce. :D

Nechci kecat, ale myslím, že ne. Na co jej používáš? Pokud pouze na výměnu vozidel v aktivitách používej Kebarkův Activity Converter, pokud na tvorbu souprav tak nastuduj návod a zvládneš to i v angličtině.

Back
Nahoře