Aktivity pro trať 321

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vlado
  • Datum začátku Datum začátku

Mám pokračovat s tvorbou aktivit pro tuto trať???

• Ano.

Hlasů: 20 95.2%
  • Ne.

Hlasů: 0 0.0%
  • Je mi to jedno.

Hlasů: 1 4.8%

• Hlasovalo členů
    21
já tedy autorem taky nejsem, ale podle toho co píšeš, máš problém, že Ti zřejmě buď něco chybí ve tvém trainsetu, nebo to máš jinak pojmenované.Doporučuju Ti projít consisty přiložené k dané aktivitě v ConBuilderu a rovnou si je tam opravit.Pak Ti to žádné hlášky vyhazovat nebude-alespoň teoreticky :wink:

Po delší odmlce se opět ozývám.

Omlouvám se za problémy související s aktivitou, asi se v mém případě nedá svítit. Snad se kdokoliv z vás smíří s tím, že některá vozidla jsou z trainsetu pana Šemory a některá z trainsetu mého.

Dále jsem připravil další dvě aktivity - Os_2857 a MOs_12813.
MOs-ka začíná kvůli výluce až v Dobré u Frýdku-Místku.

Na požádání aktivity zašlu klasicky ve formátu *.apk na e-mail.

Přeji pěkný den.

Vlado napsal:
Omlouvám se za problémy související s aktivitou, asi se v mém případě nedá svítit. Snad se kdokoliv z vás smíří s tím, že některá vozidla jsou z trainsetu pana Šemory a některá z trainsetu mého.
U českých vozidel už asi každý ví, kam si pro ně šáhnout...těch stránek není zase až tolik a jsou dost často omílané, ale pro ty exotičtější modely by bylo určitě super, kdyby byl uveden link, odkud lze ten model stáhnout....

Martens napsal:
Vlado napsal:
U českých vozidel už asi každý ví, kam si pro ně šáhnout...těch stránek není zase až tolik a jsou dost často omílané, ale pro ty exotičtější modely by bylo určitě super, kdyby byl uveden link, odkud lze ten model stáhnout....

Pro Vlada: Plně souhlasím s Martensem. Že děláš aktivity je super, že přikládáš modely taky dobrý ale když nejsou kompletní (bez ace souborů), pak to nějak moc nechápu. Možná se mýlím ale myslím, že to nemá žádný praktický význam pro amatéry, mezi které se počítám. Takže mnohem a mnohem užitečnější a pro tebe rychlejší by bylo dát do readme seznam použitých vozidel a hotovo. Pokud by jsi přidal i link na stažení (u těch neobvyklých) anebo případně celý model (pokud tomu nebrání autorká práva či velikost) , pak by to bylo opravdu super a každej z příznivců MSTS by na Tebe pěl chválu. Takhle je to opačně a každej kdo si to stáhne a těší se na zážitek pak stráví hezký večer nad ConBuilderem, AA, hledáním na netu a pod. Věř mi, že když máš doma jenom modem a nechceš jenom zaplácnout jeden model druhým, že tě to stojí hezkých pár minut až hodin... Doufám, že ti to neodradí, jinak se mi aktivity líbí a chválím tě. Jen dořeš to co tady všichni píšou a bude to fakt super.

Plně souhlasím s tata22,k tomu není co dodat.Jen nějak nechápu,proč se musí používat nějaké exotické vagony,které se těžko hledají a u kterých nejsou vyladěné engy.Používám úpravu spřáhel dle p.Frinty a spol. a takový nevyladěný eng může v soupravě nadělat pěknou paseku,vzpomeňte si na aktivitu posun do elektrárny Chvaletice pro trať p.Šemory.Tam byla souprava zabrzděna a nešla odbrzit kvůli chybě v engu.A jak to dlouho trvalo,než se přišlo na to,co to vlastně dělá.Tak bych prosil o opatrnost v používání cizích vagonů a lokomotiv.

No problém asi bude v tom, že místo, abych si stáhnul vozidla ze stránek pana Šemory, jsem si jen ta původní přejmenoval a poupravoval podle jeho systému a tím začaly problémy. Stáhnu tedy celý jeho trainset a budu čerpat pouze z něj. Přeji pěkný den.

Vlado, nejdrive priznani. Nevim, jestli mohou byt obrazky masin v .jpg. Ale pokud to mozne je, neni skoda nutit lidi stahovat aktivitu MOs_12813.rar s velikosti 5MB ? To nemluvim o tom, ze vyhrazeny prostor pro tvurce aktivit a trati ode mne nemate v GB, ale jen cca 300MB. Ja sice mohu prikoupit vetsi prostor na HD poskytovatele, ale co ti chudaci s dial-upem ?
Karel

Vlado a co kdybych ti zaslal kompletní nejaktuálnější Trainset od Zbyňka Šemory? Mohl bys pak dělat aktivity pomocí něho a všechno se tím vyřeší...

Ze stránek pana Šemory jsem tedy stáhnul vše potřebné a opravil consisty. Zbytek vozidel, která se u něj nevyskytují, jsem stáhnul ze stránek pana Ppoolllla http://www.train-sim.cz a ze stránek http://www.zelpage.goo.cz/fhavel , ta jsem pouze přejmenoval podle systému pana Šemory a Ppoolllla a upravil odkazy na caby a zvuky. Zkusím někde sehnat prostor, kde by se vozy po domluvě s autory daly umístit.

Slovenská vozidla byla stažena ze stránek http://www.trainsim.ic.cz , autorem je pan JOHNZ.

Naposled editoval moderátor:
Pánové, mám problém, se kterým si nevím rady. Hledal jsem tady nějaké info, ale nic jsem nenašel. Jedná se o to, že vytvořím aktivitu osobáku z Ostravy-Svinova do Českého Těšína a jakmile mi simulátor aktivitu načte, pěkně mě pošle k Billovi. Editor běží v pohodě. Mohl by mi prosím někdo poradit, jak se zbavím tohoto problému??????? Děkuji.

Vlado: Keď načítaš trať bez aktivity je všetko v poriadku? Skús načítať trať s inou aktivitou či sa vyskytne ten istý problém. Zisti viac podrobností. Toto je veľmi málo informácii.

Kebarko: Už jsme na to se Stavitelxxem přišli, jde o to, že aktivita nesmí probíhat v době, kdy se přepínají denní textury na noční, jinak to spadne. Díky za pomoc. :wink:

zdravím..

jak to vypadá s aktivitami od Vás ,zveřejněné na http://aktivity321.wz.cz ?? budou se upravovat dle trainsetu bp ?? stáhnul jsem si je všechny ,ale bohužel ani jedna nejde spustit!! Os a Mos neznají tažnou loko a R140 mi skočí hláška o chybějícím eng a šup za Billem..
je to škoda ,trať je skvělá ... díky za info :wink:

Vlado napsal:
No problém asi bude v tom, že místo, abych si stáhnul vozidla ze stránek pana Šemory, jsem si jen ta původní přejmenoval a poupravoval podle jeho systému a tím začaly problémy. Stáhnu tedy celý jeho trainset a budu čerpat pouze z něj. Přeji pěkný den.

Jen pro upřesnění Vlada: Trať 321 při načtení spadne pouze tehdy, pokud aktivita začíná v letním období nočního času a za deště. Při této kombinaci to pošle k Billovi, nevím proč to dělá, ale dělá to tak od té doby, co jsem změnil textury oblohy.
Pokud začne aktivita ještě za světla a v jejím průběhu se přepnou noční textury, tak by to spadnout nemělo. Někdo sice píše že mu to spadne, ale já to zkoušel a bylo to OK.

Takže rada pro všechny tvůrce aktivit: Netvořte aktivity které začínají v létě v noci a zároveň za deště...

ocelot24 napsal:
zdravím..

jak to vypadá s aktivitami od Vás ,zveřejněné na http://aktivity321.wz.cz ?? budou se upravovat dle trainsetu bp ?? stáhnul jsem si je všechny ,ale bohužel ani jedna nejde spustit!! Os a Mos neznají tažnou loko a R140 mi skočí hláška o chybějícím eng a šup za Billem..

Vlado napsal:

Hele kde si sehnal R140 na 321?
Uprav consist hráče a loko bude na světě :P

jo to nevim ,mělo tam být ic142odra :D

Boby napsal:
ocelot24 napsal:
zdravím..

Vlado napsal:

IC 142 Odra není moje práce a postupně umisťuju na stránky svůj trainset použitých vozidel... Chce to trochu trpělivosti.

ocelot24 napsal:
jo to nevim ,mělo tam být ic142odra :D

Boby napsal:
ocelot24 napsal:
zdravím..

Vlado napsal:

No proto :P Odra ale určitě stojí za to si s trainsetem pohrát.

Aktivita IC 142 ODRA už má opravený trainset, autor aktivitu opravil a poslal ji znovu, takže dneska ji umístím na stránku Tratě 321.

Back
Nahoře