Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Laborec425 napsal:Ahoj! Kamarád mi udělal nějaké modely v 3D Maxu a já to zkouším převézt do MSTS. Dělám to podle návodu na stránce http://www.msts.cz. Vytvořím si bat soubor podle návodu a při spuštění mi to napíše toto:
While reading level of detail 1 from ´bedna1000.3ds´
Material name ´1 - Default´ not in recognised format.
txt2uni bedna1.s
txt2uni FAILED
Potom jsem také zvlášť zkoušel převézt tga soubor do ace v programu TgaTool2 a při převodu se vůbec nic nestane. Instaloval jsem i update na MSTS i na MSTS tools. Cestu k makeace.exe mám nastavenou.
Můžete mi, prosím, poradit, co s tím? Děkuju za odpověď!![]()
zsbeer napsal:Pri spustení .bat súboru na export modelu mi vypíše ( pri tvorbe textúry, export modelu prebehne v poriadku ):
Failed to convert ´textura.tga ´ to ´textura.ace´
Unexpected problem, probably due to system config issues.
Skúšal som textúru exportnúť aj v AceIt. Výsledok: Textúra sa vytvorila, ale model ostal biely - nezobrazila sa.
Môže to byť tým, že obrázok nie je štvorec 512x512 ( alebo 1024x1024 atď. ), ale 64*512 - teda obdĺžnik ???
To sa nás pýtaš, alebo nám oznamuješ ? Postrádam tam vhodné interpunkčné znamienko.Matto napsal:Je možmá aj konverzia .s do .3sd.
Pravděpodobně myslíš formát 3ds a ne 3sd. Zatím žádný nástroj na konverzi neexistuje a je to jedině dobře. Co se týče skinování, tak tam se nemusí upravovat model, ale textura ukrytá v souboru ace. Případně se v .s souboru s modelem upraví název textury.Matto napsal:Je možmá aj konverzia .s do .3sd
Chcel by som naskinovať nejaky už existujúci model(810).
Kank napsal:Pravděpodobně myslíš formát 3ds a ne 3sd. Zatím žádný nástroj na konverzi neexistuje a je to jedině dobře. Co se týče skinování, tak tam se nemusí upravovat model, ale textura ukrytá v souboru ace. Případně se v .s souboru s modelem upraví název textury.Matto napsal:Je možmá aj konverzia .s do .3sd
Chcel by som naskinovať nejaky už existujúci model(810).