Jacek
Průvodčí
JOHNZ napsal:WLABmee62 ZSSK/RŽD ... na stiahnutie myslím u Ppoolllla
Akorát je zatím mezi betatestery - nebyl ještě zveřejněn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
JOHNZ napsal:WLABmee62 ZSSK/RŽD ... na stiahnutie myslím u Ppoolllla
A není náhodou úsek Bohumín-Dětmarovice banalizovaný ? Co je v SJŘ ?Pavlík napsal:Kdo děláte aktivity pro tuto skvělou trať, tak si dovolím upozornit, že od neděle 26.února 2006 (prakticky od první změny letošního GVD) se zavádí v úseku Bohumín-Petrovice u Karviné levostranný provoz! Takže se jezdí na této trati vlevo v úseku Přerov-Petrovice u Karviné.
bob57_cz napsal:A není náhodou úsek Bohumín-Dětmarovice banalizovaný ? Co je v SJŘ ?
Stavitelxx napsal:Ahoj Venny,
Ještě bych potřeboval vědět, jestli ti to za Svinovem padá vždy když tam jedeš, nebo se to stalo jenom jednou? Pokud jenom jednou, tak to vůbec neřeš, já si taky myslím, že nemám PC šrot, ale někdy mě dokáže neuvěřitelně překvapit. Krajinu určitě upravovat nebudu, ty pády jsou ojedinělé případy, taky záleží na hustotě provozu apod. No ale pokud ti to hlásí chyby opakovaně na stejných místech, tak máš nejspíš chybně nahranou Aktualizaci, o tom svědčí i ten chybějící most u Kunčic - žádný tam totiž nechybí!
Mirec napsal:Stavitelxx napsal:Ahoj Venny,
Ještě bych potřeboval vědět, jestli ti to za Svinovem padá vždy když tam jedeš, nebo se to stalo jenom jednou? Pokud jenom jednou, tak to vůbec neřeš, já si taky myslím, že nemám PC šrot, ale někdy mě dokáže neuvěřitelně překvapit. Krajinu určitě upravovat nebudu, ty pády jsou ojedinělé případy, taky záleží na hustotě provozu apod. No ale pokud ti to hlásí chyby opakovaně na stejných místech, tak máš nejspíš chybně nahranou Aktualizaci, o tom svědčí i ten chybějící most u Kunčic - žádný tam totiž nechybí!
Presne tak ... Venny, skús si to prejsť v explore route ... Ak to tam "piskuje" aj pri ER, tak tam niečo chýba ... Pri aktivite je to bežné, a stane sa to občas každému PC-čku že to padne ...
pikobelo napsal:Czy jest planowany usek z Ostravy Svinov do Opavy?