Petr Novák napsal:
A co takhle: "C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:512
Petře,záleží jak to ma nainstalované,nemusíš mít nutně C:\Program Files\Microsoft Games\.Já to kdysi nainstalované jak píše Dadik,ale nevím jestli bylo to pravé ořechové.

Nemusí to být nutně tak jak je to v defaultu,ale nezapomeňte na to,že ta defaultní cesta se standardně používá při instalaci čehokoliv pro msts,např. spousta pomocných programů typu Route Riter,Sview,EngMexx,ConBuilder a další mají nastavenou cestu k adresáři tu defaultní.Také Bin má nastavenou defaultní cestu.Můžete namítnout,že to lze změnit.Ano,lze to změnit,ale pak musíte mít změněno úplně vše a nezapomenout na instalaci tratí,tam se na to hodně zapomíná.Pokud má trať instalátor,ten bývá většinou nastaven na defaultní adresář.Jak už psal Zdeněk,rozdrbete si adresáře a pak málo znalý pláče na foru,že mu nejde tamto a tohlecto.I to je důsledek vlastní instalační cesty.A nefunkčnost některých aktivit.Co se týče uvozovek na uvedení cesty k adresáři,ty tam musí být,proto jsem dal defaultní odkaz a zapomněl jsem připsat,že jsou povinné.Miran už to napsal.