padání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Rád bych se zeptal, čím může být způsobeno to, že při načítání uložené pozice hra bez udání důvodu spadne. Používám Train Store a do půlky aktivity problém není, ale další uložené pozice nejdou načíst. Ve 3/4 načítání hra spadne.

Fauny napsal:
Rád bych se zeptal, čím může být způsobeno to, že při načítání uložené pozice hra bez udání důvodu spadne. Používám Train Store a do půlky aktivity problém není, ale další uložené pozice nejdou načíst. Ve 3/4 načítání hra spadne.
Savů tam máš asi moc.zkuz jich tam nechat tak 2-3

Je to aktivita v zimě odpoledne, takže den/noc se tam mění. Ale hra mi při přepnutí nespadla, pouze nejde načíst save. Pravda je, že naposled jde načíst ten denní.

Normálně loadnu uloženou pozici, simulátor nabíhá pak je tam ta hláška o tom, že inicializace je kompletní spouštím svět a simulátor spadne. Jedná se o model 151 007 od Hekla.
Kabina dřív v noci žádný problém nedělala, jak bych poznal, že je problém právě v tomhle?

Před časem jsem sem hodil problém při načítání rozjeté aktivity. Aktivitu jsem opustil a problém nechal být. Bohužel stejná chyba se vyskytla u jiné. Společný jmenovatel byla jízda v zimě v odpoledních hodinách. Uložené pozice vždy krátce po 16 hodině času MSTS prostě nešla načíst. Přišel jsem na řešení - musel jsem spustit volnou jízdu zimní krajiny v 17 hod. hned po načtení vypnout a sputit aktivitu. Až potom se uložená aktivita načte a pustí. Neví někdo, čím to může být způsobeno? Nesetkal se někdo s podobným problémem? Je to zbytečně zdlouhavé takto pouštět aktivitu. Problém vidím jednoznačně v přechodu zimního dne na noc.

Zdravím,

mám problém při spouštění MSTS. Dnes mi při startu aktivity začal MSTS padat. MSTS se načtě do základního menu, kde vyberu aktivitu, dám START a tak zhruba v půlce načítání aktivity MSTS spadne a ukáže se chybová hláška, ve které stojí: Selhala inicializace manažeru aktivity.
Do dneška vše fungovalo.

Poradil by jste prosím někdo, co s tím?
Používám originální trať BP i k tomu přiložený Trainset. Operační systém Windows 7. Vše mám nainstalováno, tak, jak je v přiloženém návodu. Aktivity spouštím přes TrainStore.

Skús resetovať ovládanie... možno to nebude problém ale na začiatku to robilo aj mne ... a nevedel som čo to je tak som to skúsil a už to nerobí.

A jak se to ovládání resetuje? Nikdy jsem to nedělal, tak bych to nerad pokazil.

Pokud by to nepomohlo, zkusím přeinstalovat BIN. Díky za odpovědi.

Back
Nahoře