Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Robo napsal:Mandelinka asi nebude jediná. Montážne vozy TV som tiež nikde nevidel zverejnené a predsa sú v T090.
p.m1 napsal:Zdravím
Nemohu si pomoci,ale když rozbalím trat 090 to slozky ROUTES,dále pak trainset do stávájícího trainsetu BP a pro Global si vytvorím novou slozku,tak mi to trat v Trainstoru nacte,ale bez ceských vlaků... tzn ze nemuzu pustit ani žádnou aktivitu,prostě kolonky pro lokomotivy jsou prázdné... a po spusteni MTS prez Train store nemohu nikam jinak nez to vyukových jízd... poradí mi prosííím někdo ze zkušených uživatelů? dekuji
u mě se ani v žádné složce tento soubor nevyskytujep.m1 napsal:Je mi to tu už trapné pořád se ptát...ale jak jsi Tygy napsal tak jsem udělal...soupravu jsem si také vytvořil... vse je ok,a pri nacítaní tratě mi to hodí tuto hlášku: "Nelze otevřít soubor s texturou Global/Textures/liteglov.ace" a pod tim jestli chci pokračovat ano - ne ... dám-li ANO naskočí "selhalo nahrávání konfigurační kamery,dám-li ne vyskočí to samozřejmě normal na plochu... kde by mohla bát síím tentokrát chybka?
p.m1 napsal:Ten návod jsem si našel,ale nejde stáhnout...píše mi to chybu serveru... mohl by si mi ho poslat e-mailem prosím? p.m1@centrum.cz díky![]()
Tygy a co tak pro zpestření použít MVTV-2 s passenger view z observatořeTygy napsal:Bohužel je s úpravou TV velká piplačka a proto musím několikráte projíždět ve hře el. lokomotivou, abych prohlédl napasování dílů troleje.