Trat Liptov

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Škoda, že si sem bob57_cz nedal aj druhú recenziu, pretože to by sedelo.
V skratke - nezmenilo a nič. Ide stále o fikciu, trať je podľa všetkého stavaná po pamäti, sú tu japonské návestidlá, ...
Napr. Vrútocká stanica - peróny dokážu v reále "pohltiť" viac, ako 12 vozňový rýchlik, no tu len 7.
Začal som svoju prieskumnú jazdu vo Vrútkach a vo Vrútkach som ju aj ukončil a trať zmazal.

Tomas, nehnevaj sa, ale kebyže ja ponúkam niečo obdobné, tak by som sa hambil. Inštalácia je mizerná. Uvádzaš tu Poprad - Martin. Však Martin tu vôbec nieje, je tu akurát naznačená trať 170, ináč nič.

JOHNZ napsal:
Rád by som tu položil autorovi otázku na telo, a síce, koľko má rokov ...

Na stanici Kralovany a aj tuším Štrba ( možno aj iné ) je na nástupišti bilboard alebo cedula s fotkou autora trate. Typoval by som 17-20 rokov...

Re: Trať 180 (Liptov)

Tomas napsal:
Na stránke som uverejnil dalšiu aktualizáciu Martin-Žilina
http://www.tomasino.wz.cz :lol:

No... Tak tú aktualizáciu som si stiahol, jediné, čo ma zaujalo bola zrúcanina hradu Strečno ( boli to nejaké kulisy, kt. z dialky vyzerali fajn, ale to neboli fotky Strečna, ale niečoho iného a z blízka to vyzeralo dosť divne ).

Naposled editoval moderátor:
Ahoj lidi,kdo by měl zájem a kdo hlavně tuto trat má tj.Vrutky-Poprad tak bych pro vas mel aktivitu vlastní výroby :lol: kdo by teda chtěl???

DEJV00 napsal:
Ahoj lidi,kdo by měl zájem a kdo hlavně tuto trat má tj.Vrutky-Poprad tak bych pro vas mel aktivitu vlastní výroby :lol: kdo by teda chtěl???
Záujem by bol, ak by trať nebola fikciou ...

No tak aktivita je take vycucana s palce,řazení vlaků je tak,jak mě prostě napadlo ale zajezdil sem si

ještě mám prosbu,taky tam máte ty stary návěstidla? myslim že to jsou ty japonsky,není nějaky upd. ktery to vymeni na česky navestidla a rychlostníky???? diky

DEJV00 napsal:
ještě mám prosbu,taky tam máte ty stary návěstidla? myslim že to jsou ty japonsky,není nějaky upd. ktery to vymeni na česky navestidla a rychlostníky???? diky
Vyčkaj chvíľu a Stavitelxx predstavý reálnu trať od Žiliny po Poprad...

Dejv00: Nie nie je, autor to očividne nevie, a s hentakým ****** (doplňte podľa vlastných preferencí) sa nikto druhý baviť nebude ...

Hentaký čo?

JOHNZ napsal:
Dejv00: Nie nie je, autor to očividne nevie, a s hentakým ****** (doplňte podľa vlastných preferencí) sa nikto druhý baviť nebude ...

"Hentaký čo?" Co vám všem ten autor "liptova" vlastně udělal?

Re: Hentaký čo?

krupan napsal:
JOHNZ napsal:

"Hentaký čo?" Co vám všem ten autor "liptova" vlastně udělal?
Johnzi, měl by ses fakt trošku krotit ......

Martens, Křupan, ono to možno zle vyznelo, ale to (každý doplní podľa vlastných preferencí) tam bolo na to, aby tam každý dal to čo si o tom myslí, rozhodne sa nemusí jednať len o negatívne slová ... ja mám na Liptov názor vcelku negatívny, ale netvrdím, že ho majú všetci ...

JOHNZ napsal:
Martens, Křupan, ono to možno zle vyznelo, ale to (každý doplní podľa vlastných preferencí) tam bolo na to, aby tam každý dal to čo si o tom myslí, rozhodne sa nemusí jednať len o negatívne slová ... ja mám na Liptov názor vcelku negatívny, ale netvrdím, že ho majú všetci ...
Ne možná, ale určitě....jedna věc jsou hvězdičky a druhá věc to, co je napsáno před nima :twisted:

takže je nějaký upd. na to abych neměl defaultní navesti a rychlostniky ale vše český???? jestli je tak kde prosím

DEJV00 napsal:
takže je nějaký upd. na to abych neměl defaultní navesti a rychlostniky ale vše český???? jestli je tak kde prosím
Není.

Back
Nahoře