Trať Luhačovice (341 a 346)

No mě by se to taky líbilo . Tak když budete hodní, tak se třeba za několik málo roků až do Brna projedete . Ale teď vážně určitě se pak bude stavět dál a nejvetšími favority jsou právě zmiňované dva směry. Na Vlárský Průsmyk je lákavá krajina, na Brno zase neelektrifikovaná dvoukolejka. A to bych chtěl ještě v mezičase provést rekonstrukci tratě z Újezdce do Luhačovic. No nic, tak dost plánů do budoucnosti, teď odcházím z práce a jdu dělat Nedakonice :!:

Naposled editoval moderátor:
Měl bych poznámečku, ve stanici Kunovice na zhlaví (směr Veselí) je rychlostník 40-tkový. Podle skutečnosti tam má být 50-tkový. Ale jinak trať je super a už se nemůžu dočkat úseku Kunovice-Veselí. :lol:

zdenal26: Když jsem tam byl loni v létě, tak tam bylo 40.
http://ama-cb.cz/msts/Trat%20Luhacovice/40.jpg

Je ale dost možné, že se to změnilo, protože takto zase nemají moc velký význam ty 50-kové návěsti. Při svém výletu minulý víkend jsem se tam podívat nebyl, skončil jsem u předvěsti ve směru od Veselí.

Dnes som si pozeral posledne obrázky z tejto trati a musim povedat ze sa uz tesim na ten elektrifikovany usek. MOzem sa spytat kedy sa planuje aktualizacia???

Ivan.ps napsal:
Dnes som si pozeral posledne obrázky z tejto trati a musim povedat ze sa uz tesim na ten elektrifikovany usek. MOzem sa spytat kedy sa planuje aktualizacia???
Až bude hotovo vše od Starého Města po Nedakonice. Odhadem asi tak za 14 dnů, ale nic neslibuju, může to být dříve i později .

VolejnikTomas napsal:

Je ale dost možné, že se to změnilo, protože takto zase nemají moc velký význam ty 50-kové návěsti. Při svém výletu minulý víkend jsem se tam podívat nebyl, skončil jsem u předvěsti ve směru od Veselí.
Ten rychlostník v Kunovicích je "nový" 50-tkový. :P

Cawte. Stiahol som si aktivity k tejto trati, ale ked kliknem mysou na stiahnutý subor, tak mi to iba vypise "Failed to open package" a nepusti ma to dalej. MOhol by mi niekto povedat, kde som to pokašlal??? Dakujem

zdenal26 napsal:
VolejnikTomas napsal:

Ten rychlostník v Kunovicích je "nový" 50-tkový. :P

Tak tu 40 berte jako vzpomínku na "staré časy" :D.

musím moc a moc pochválit za ty krásné dráty trakčního vedení, ty se mi hrozně líbí, taky s tím muselo být práce a práce...

Ad Peta: Ne, Luhačovice používají Global BP.

Ad ostatní: Jsem rád, že se to líbí, protože občas byla spolupráce s Route editorem docela o hubu .

Chtěl bych se zeptat někoho zasvěceného ( Jiří tebe né, i když ty víš všechno nejlíp ) proč některé vlaky, které končí v Bojkovicích město jedou dál do km 132.080???

Kuba napsal:
Chtěl bych se zeptat někoho zasvěceného ( Jiří tebe né, i když ty víš všechno nejlíp ) proč některé vlaky, které končí v Bojkovicích město jedou dál do km 132.080???

Ty vlaky jezdí do km z důvodu "obsazení úseku pro aktivaci přejezdu" za zastávkou Bojkovice město směr Slepičín (Slavičín).

zdenal26 napsal:
Kuba napsal:

Ty vlaky jezdí do km z důvodu "obsazení úseku pro aktivaci přejezdu" za zastávkou Bojkovice město směr Slepičín.

promiňte pane zdenal, ale slepičín za Bojkovicemi není.Je tam jen Slavičín.Pokud to má být jen vtip, tak promiňte :eek:

Back
Nahoře