Trať Luhačovice (341 a 346)

A šlo by do defaultného Globalu nakopírovať global Luhačovíc spolu s globalom trate Zvolen-Šurany?Nepokazilo by to hru?

Erik napsal:
A šlo by do defaultného Globalu nakopírovať global Luhačovíc spolu s globalom trate Zvolen-Šurany?Nepokazilo by to hru?
pokazilo :lol: Ale dobrú otázku si položil. Mňa by zaujímalo, kde a v akom súbore príslušnej trate je cesta ku Globalu. Potom by som si nemusel zálohovať GLOBALY ale rovno by som ich premenoval, nadefinoval ich v "tom" súbore trate a vyhol by som sa skoro každodennému rituálu výmeny globalu. :lol:

Naposled editoval moderátor:
Robo napsal:
Erik napsal:
pokazilo :lol: Ale dobrú otázku si položil. Mňa by zaujímalo, kde a v akom súbore príslušnej trate je cesta ku Globalu. Potom by som si nemusel zálohovať GLOBALY ale rovno by som ich premenoval, nadefinoval ich v "tom" súbore trate a vyhol by som sa skoro každodennému rituálu výmeny globalu. :lol:

Obávám se pánové,

že odkaz na adr Global bude pevně zabudován do souboru train.exe, nebo do nějaké dll knihovny. A tam je asi zakopaný pes. Ale nevěšel bych hlavu, Džordž, autor MSTS Bin na to jistě přijde a potom se uvidí. :lol:

Naposled editoval moderátor:
bob57: Trochu vedla ...

ten GLOBAL nie je len o tychto suboroch, cely global je hlavne o jednom jedinom subore s nazvom tsection.dat ... s jeho pomocou sklada MsTS trasu po ktorej pojdes ... tie modely kolajnic su tam len "pre oko" :lol: :lol:

A tie dva GLOBALy mozu spolu bezproblemu koexistovat, ale nemozu byt spolu ich tsection.dat ...

Riesenie: Train Store ...
Najprv si nahras original GLOBAL a donho si nahras GLOBAL z BP trate (resp. ten pre Luhacovice) nasledne si subor tsectiond.dat premenujes napr na tsection_luh.dat potom tam dohras GLOBAL pre Zvolen - Surany a jeho tsection.dat si skopirujes a premenujes napr. na tsection_sur.dat ... nasledne na to si zapnes Train Store a pri kazdej trati nastavis jej tsection.dat ... ale to sa tu snad uz preberalo

no ludia všetko som urobil tak ako ste napísali.A ako to ide?Nijak.
Trať som si zapol,vyhodilo to milion chybových hlásení a keď sa konečne zapla nenašiel som tam polovicu koľajníc,o výhibkách sa mi može len snívať...a tak...A teraz čo?

Teraz asi neumíš pořádně číst. Všem to jde, ale jenom tobě ne. Co všechno vůbec na počítači umíš? (kromě hraní her)

714.222-7 napsal:
Teraz asi neumíš pořádně číst. Všem to jde, ale jenom tobě ne. Co všechno vůbec na počítači umíš? (kromě hraní her)

Ak chceš písať blbosti tak nepíš.Veľmi by si sa divil koľko toho na počítači dokážem urobiť.Blbé narážky si nechaj na niekoho iného OK?

A áno mám nainštalované všetky Updaty...Aj tak to nejde...

Erik: Tak ještě zkus zkontrolovat velikost archívů s tou, co je udána přímo na webu. Možná, že máš neúplné archívy.

Erik napsal:
no ludia všetko som urobil tak ako ste napísali.A ako to ide?Nijak.
Trať som si zapol,vyhodilo to milion chybových hlásení a keď sa konečne zapla nenašiel som tam polovicu koľajníc,o výhibkách sa mi može len snívať...a tak...A teraz čo?

Musíš napsat co přesně ti to píše. Takhle lze akorát usuzovat na neúplnou instalaci. Zkus to postahovat znovu a ještě přes to nacpat update od Zbyňka a musí to jet.

mám takový pocit, že Erik instaloval Global do složky s tratí místo do hlavního adresáře MSTS/global

Fyzzi pocit máš zlý.Ja som to dal tam kde to má byť.Ale zrejme som na chybu už prišiel.Len to nemám nejako čas nainštalovať nanovo...Ale všetkým vám ďakujem za pomoc.Skúsim to zasa stiahnuť a potom napíšem ako som to poriešil.Mám pocit že to je celé zle stiahnuté.

Takže,konečne sa mi podarilo trať rozchodiť.Presne ako ste mi poradili,bolo to zle stiahnuté.Niektorý update bol neuplný.Ale už to ide tak ako má.
A autorovi trate chcem odkázať...Trať je krásna,s tou našou starou dobrou 850 nemá chybu.Len nech pokračuje vo svojej práci.Za všetkých mu chcem poďakovať. :D

Aktivita R 922

Zdravím,
vytvořil jsem aktivitu R922 podle GVD 94/95. Kdo má zájem, tak ať se ozve. A pokud by se našel někdo, u koho bych ji mohl vystavit, tak by to bylo nejlepší.

Re: Aktivita R 922

Davidus napsal:
Zdravím,
vytvořil jsem aktivitu R922 podle GVD 94/95. Kdo má zájem, tak ať se ozve. A pokud by se našel někdo, u koho bych ji mohl vystavit, tak by to bylo nejlepší.
Pošli a já ji klidně hodím na web.

djneon napsal:
Je potřeba stahovat MSTS Bin?
Tenhle patch se používá pro celý MSTS,ne jen pro tuto trať.Určitě si ho stáhni,je to výborná věcička,která se neustále vyvíjí a přináší nové možnosti. :lol:

Něco k tomu, jak probíhá stavba: Postavené mám nádraží Staré Město včetně většiny "blbostí", co jsem si tam naplánoval dát. Dál jsou položeny koleje až k Nedakonicím. Co se týká okolní krajiny, tak to bude ještě zajímavé, protože na čtverci se St. Městem už mám asi 1200 objektů a okolí v podstatě žádné :| .

Back
Nahoře