Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
pokaziloErik napsal:A šlo by do defaultného Globalu nakopírovať global Luhačovíc spolu s globalom trate Zvolen-Šurany?Nepokazilo by to hru?
Robo napsal:pokaziloErik napsal:A šlo by do defaultného Globalu nakopírovať global Luhačovíc spolu s globalom trate Zvolen-Šurany?Nepokazilo by to hru?Ale dobrú otázku si položil. Mňa by zaujímalo, kde a v akom súbore príslušnej trate je cesta ku Globalu. Potom by som si nemusel zálohovať GLOBALY ale rovno by som ich premenoval, nadefinoval ich v "tom" súbore trate a vyhol by som sa skoro každodennému rituálu výmeny globalu.
![]()
714.222-7 napsal:Teraz asi neumíš pořádně číst. Všem to jde, ale jenom tobě ne. Co všechno vůbec na počítači umíš? (kromě hraní her)
Erik napsal:no ludia všetko som urobil tak ako ste napísali.A ako to ide?Nijak.
Trať som si zapol,vyhodilo to milion chybových hlásení a keď sa konečne zapla nenašiel som tam polovicu koľajníc,o výhibkách sa mi može len snívať...a tak...A teraz čo?
Pošli a já ji klidně hodím na web.Davidus napsal:Zdravím,
vytvořil jsem aktivitu R922 podle GVD 94/95. Kdo má zájem, tak ať se ozve. A pokud by se našel někdo, u koho bych ji mohl vystavit, tak by to bylo nejlepší.
Tenhle patch se používá pro celý MSTS,ne jen pro tuto trať.Určitě si ho stáhni,je to výborná věcička,která se neustále vyvíjí a přináší nové možnosti.djneon napsal:Je potřeba stahovat MSTS Bin?