Trať Luhačovice (341 a 346)

Ľudia,tá trať mi proste nejde....Fórum som prešiel,ale nič som nenašiel...
Hra sa správa takto.Mám v nej Global z trate 150 Zvolen-Šurany.A aj Sound.Dal som to všetko prepísať tak ako je v návode,ale Luhačovice mi neidú.Ak chcem spustiť hru,hra sa do tretiny načíta a už som zasa tam kde som bol...vráti sa mi do priečinka...Už som skúšal kadečo,poprepisoval som už ani neviem čo,hra 2x preinštalovaná..no ja už naozaj neviem ako na to.
poprosím Vás,ak máte niekto čas,napíšte mi návod ako tú trať rozchodiť...
Tak vopred ďakujem...

Jestli to nebude tím, že Luhačovice chodí pod globalem BP. :wink:
Když jsem si kdysi nainstaloval trať Zvolen - Šurany na global BP, tak taky nefungovala. Globaly BP a Zvolen - Šurany podle mě nejsou kompatibilní.

Na Luhačovice treba použiť Global BP a Sound BP a chodí to bez problémov (BP znamená z trate Breclav - Praha). Zvolen - Šurany majú svoj vlastný Global a Sound.

Erik napsal:
no diky za odpoveď...ale mám taký nepodstatný :D problém...Ja nemám trať BP,takže ani Global BP.A teraz???

No teraz je to v riti.
A co se takhle pořádně podívat na stránky s tratí? O stránku zpět je odkaz :?

Posliš bobíčku,já tu stránku znám...Čo myslíš odkiaľ som tú trať stiahol...
No z palca som ju nevycucal...Ale čo sňou mám robiť neviem..Neide mi a asi sa na ňu vybodnem...Takto to vyzerá...Ale ak máte riešenie hoďte to na fórum...Diky...

Ja pri tejto trati používam defaultný global, ktorý je nainštalovaný po inštalácii MSTS ako takého. Z BP používam len tsesion.dat(či ako sa to volá ... :)) a originál tsesion.dat zálohujem. Treba pozrieť aj na train-sim.cz :)

Robo napsal:
Ja pri tejto trati používam defaultný global, ktorý je nainštalovaný po inštalácii MSTS ako takého. Z BP používam len tsesion.dat(či ako sa to volá ... :)) a originál tsesion.dat zálohujem. Treba pozrieť aj na train-sim.cz :)

Dobre Robo ďakujem..Skúsim...

Erik napsal:
No z palca som ju nevycucal...Ale čo sňou mám robiť neviem..Neide mi a asi sa na ňu vybodnem...Takto to vyzerá...Ale ak máte riešenie hoďte to na fórum...Diky...

Ale Boby ti radí dobře. Tak asi špatně vidíš. Vše potřebné na těch stránkách je...

Michal napsal:
Erik napsal:

Ale Boby ti radí dobře. Tak asi špatně vidíš. Vše potřebné na těch stránkách je...

Jezis, tohle je fakt dobry :-) Ericku, kdyz je pro Tebe tak zasadni problem projit si tu stranku a vsimnout si, ze soucasti downloadu je i Global, tak se na to opravdu radsi vybodni :-)))

AndrewM napsal:
Michal napsal:
Erik napsal:

Jezis, tohle je fakt dobry :-) Ericku, kdyz je pro Tebe tak zasadni problem projit si tu stranku a vsimnout si, ze soucasti downloadu je i Global, tak se na to opravdu radsi vybodni :-)))

Ja ten global mám....Ale aj tak to nejde...

To je nejjednodušší ... něco mi nejde, tak se na to vybodnu ... řekl bych, že je jednoznačně chyba mezi židlí a klávesnicí, protože ostatním trať chodí ...

Takže moje doporučení ...
1. Současné adresáře Global, Routes a Sound si přejmenuj (třeba Global-X, Routes-X, Sound-X)

2. Rozbal a nakopíruj adresáře Global a Sound od trati Luhacovice

3. Rozbal a nakopíruj do adresáře Routes/Luhacovice postupně (!) základní trať a pak hezky v pořadí jednotlivé aktualizace (1 až 4)

A MUSÍ TO JET!!!

Pokiaľ máš nainštalovanú len samotnú trať Luhačovice tak tam musí byť nadefinovaná aspoň 1 funkčná aktivita. Bez aktivity sa trať nespustí. Stačí si vyrobiť len krátku aktivitu z jedného bodu do druhého (maličká vzdialenost v Path editore) a uložiť ju. Alebo si stiahnuť originál aktivitu pre túto trať a nainštalovať ju.
So spustením tejto trate som pri splnení týchto východzích podmienok (Global, Sound, Aktivita) nikdy nemal problémy.

Aj ja mám problém s jazdou v poli a tiež si myslím, že je to GLOBALom. Takže mám otázku: na train-sim.cz sú len časti GLOBALu - tie časti mám nakopírovať do defaul GLOBAL MSTS ?

JANíčOK napsal:
Aj ja mám problém s jazdou v poli a tiež si myslím, že je to GLOBALom. Takže mám otázku: na train-sim.cz sú len časti GLOBALu - tie časti mám nakopírovať do defaul GLOBAL MSTS ?
presne tak

Back
Nahoře