Kebarko
Provozní technik
shane napsal:Jakým směrem budeš rozšiřovat trať?Máš v plánu postavit koleje až do Veselí nad Moravou?
Na tránke trati je napísané kadiaľ sa bude rozširovať!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
shane napsal:Jakým směrem budeš rozšiřovat trať?Máš v plánu postavit koleje až do Veselí nad Moravou?
Erik napsal:no diky za odpoveď...ale mám taký nepodstatnýproblém...Ja nemám trať BP,takže ani Global BP.A teraz???
Robo napsal:Ja pri tejto trati používam defaultný global, ktorý je nainštalovaný po inštalácii MSTS ako takého. Z BP používam len tsesion.dat(či ako sa to volá ...) a originál tsesion.dat zálohujem. Treba pozrieť aj na train-sim.cz
![]()
Erik napsal:Posliš bobíčku,já tu stránku znám...Čo myslíš odkiaľ som tú trať stiahol...
No z palca som ju nevycucal...Ale čo sňou mám robiť neviem..Neide mi a asi sa na ňu vybodnem...Takto to vyzerá...Ale ak máte riešenie hoďte to na fórum...Diky...
Michal napsal:Erik napsal:Posliš bobíčku,já tu stránku znám...Čo myslíš odkiaľ som tú trať stiahol...
No z palca som ju nevycucal...Ale čo sňou mám robiť neviem..Neide mi a asi sa na ňu vybodnem...Takto to vyzerá...Ale ak máte riešenie hoďte to na fórum...Diky...
Ale Boby ti radí dobře. Tak asi špatně vidíš. Vše potřebné na těch stránkách je...
AndrewM napsal:Michal napsal:Erik napsal:Posliš bobíčku,já tu stránku znám...Čo myslíš odkiaľ som tú trať stiahol...
Ale Boby ti radí dobře. Tak asi špatně vidíš. Vše potřebné na těch stránkách je...
Jezis, tohle je fakt dobryEricku, kdyz je pro Tebe tak zasadni problem projit si tu stranku a vsimnout si, ze soucasti downloadu je i Global, tak se na to opravdu radsi vybodni
))
presne takJANíčOK napsal:Aj ja mám problém s jazdou v poli a tiež si myslím, že je to GLOBALom. Takže mám otázku: na train-sim.cz sú len časti GLOBALu - tie časti mám nakopírovať do defaul GLOBAL MSTS ?