Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V aktualizaci 1.3 vůbec není sigcfg obsažen.mixmouses napsal:Zdravím, mám prosbu na autora této tratě. Včera jsem si ji pustil do simu, a ten mi při startu spadne a brečí, že je nemocnej soubor sigcfg, řádek 18905, což je poslední textový řádek, při porovnání se sig.. z jiné tratě vypadá v pořádku. Kde by mohla být zakopaná výkolejka? Díky motorová Myš
Zakopaná výkolejka bude pravděpodobně mezi klávesnicí a židlí. Protože všem ostatním trať funguje.mixmouses napsal:Kde by mohla být zakopaná výkolejka? Díky motorová Myš
Pakliže se Ti ztratil při stahování, tak se Ti stáhnul neúplný archiv a je velká pravděpodobnost, že tam toho bude chybět více....protože Tom tvrdil, že sigscr.dat tam není ( a je to fakt, že to tam není), tak je problém spíše někde v minulosti....mixmouses napsal:Zdravím, tak už jsem možná problému na stopě - ten nemocný řádek se odkazuje na soubor sigscr.dat, který mi u tratě chybí, asi se ztratil při stahování (nebylo by to poprvé). Pokud tam má být - můžu poprosit o zaslání na foto.mysak@seznam.cz, abych nemusel znovu stahovat základ tratě? Díky moc motorová Myš
Až přijde čas . Měla by obsahovat Uh. Hradiště a trať do Starého Města po vjezdové návěstidlo. Samotné Staré Město a část trati 330 bude až zase v další aktualizaci.djneon napsal:Takže kdy se můžeme těšit na novou aktualizaci?
Mně se to také stávalo v Kunovicích. Už si nemůžu vzpomenout, čím to bylo. Ale jenom nějaká blbost. Možná, že kvůli Globalu. Musíš to mít v adresáři s tratí pana Šemory!Tom Kanka napsal:Zdravím všechny a prosím o pomoc.
Při spuštění aktivit mi hra normálně naběhne ale po čase (pravidelně při vjezdu do Kunovic) vlak opustí koleje a pokračuje dál zcela mimo trať. Zkoušel jsem trať několikrát přeinstalovat ale problém je stále stejný. Ví někdo, kde je chyba? Díky
Tom Kanka napsal:Při spuštění aktivit mi hra normálně naběhne ale po čase (pravidelně při vjezdu do Kunovic) vlak opustí koleje a pokračuje dál zcela mimo trať.
Něco podobného mi dělalo u jiné trati a chyba byla ve složce Global.Zkusil jsem jenom vyměnit tsection.dat a pomohlo to.Bylo to vidět v editoru aktivit.V tomto místě byla trať jakoby vybočená.
Ž.J.
Žižkovský Josef napsal:Tom Kanka napsal:Při spuštění aktivit mi hra normálně naběhne ale po čase (pravidelně při vjezdu do Kunovic) vlak opustí koleje a pokračuje dál zcela mimo trať.
Něco podobného mi dělalo u jiné trati a chyba byla ve složce Global.Zkusil jsem jenom vyměnit tsection.dat a pomohlo to.Bylo to vidět v editoru aktivit.V tomto místě byla trať jakoby vybočená.
Ž.J.