Trať Luhačovice (341 a 346)

Pokud je to míněno na mně, pouze jsem porovnával, ale stejně jsem nic nezjistil :roll: S věcma mimo trainset a consist si bohužel neporadím. motorová Myš

mixmouses napsal:
Zdravím, mám prosbu na autora této tratě. Včera jsem si ji pustil do simu, a ten mi při startu spadne a brečí, že je nemocnej soubor sigcfg, řádek 18905, což je poslední textový řádek, při porovnání se sig.. z jiné tratě vypadá v pořádku. Kde by mohla být zakopaná výkolejka? Díky motorová Myš
V aktualizaci 1.3 vůbec není sigcfg obsažen.

mixmouses napsal:
Kde by mohla být zakopaná výkolejka? Díky motorová Myš
Zakopaná výkolejka bude pravděpodobně mezi klávesnicí a židlí. Protože všem ostatním trať funguje.
Možná jsi si smazal v posledním řádku závorku.

Zdravím, tak už jsem možná problému na stopě - ten nemocný řádek se odkazuje na soubor sigscr.dat, který mi u tratě chybí, asi se ztratil při stahování (nebylo by to poprvé). Pokud tam má být - můžu poprosit o zaslání na foto.mysak@seznam.cz, abych nemusel znovu stahovat základ tratě? Díky moc motorová Myš

Naposled editoval moderátor:
mixmouses napsal:
Zdravím, tak už jsem možná problému na stopě - ten nemocný řádek se odkazuje na soubor sigscr.dat, který mi u tratě chybí, asi se ztratil při stahování (nebylo by to poprvé). Pokud tam má být - můžu poprosit o zaslání na foto.mysak@seznam.cz, abych nemusel znovu stahovat základ tratě? Díky moc motorová Myš
Pakliže se Ti ztratil při stahování, tak se Ti stáhnul neúplný archiv a je velká pravděpodobnost, že tam toho bude chybět více....protože Tom tvrdil, že sigscr.dat tam není ( a je to fakt, že to tam není), tak je problém spíše někde v minulosti....

Takže díky moc všem za rady a za zaslání souboru, skutečně toho chybělo víc, takže jsem stahování zopakoval a povedlo se. Vzhůru do Luhačovic! :D Naoplátku Vám můžu pouze nabídnout (nejen) pár nehybných mašinek z úzkokolejek na http://fotomysak.bloudil.cz. motorová Myš

Dnes jsem byl nafotit Uherské Hradiště a povedlo se mi udělat pár fotek i na trase mezi Hradištěm a Starým Městem - ze zadního špínou téměř neprůhledného okna vozu 010 . Takže se můžu pustit vzhůru do stavby.

djneon napsal:
Takže kdy se můžeme těšit na novou aktualizaci?
Až přijde čas . Měla by obsahovat Uh. Hradiště a trať do Starého Města po vjezdové návěstidlo. Samotné Staré Město a část trati 330 bude až zase v další aktualizaci.

Zdravím všechny a prosím o pomoc.
Při spuštění aktivit mi hra normálně naběhne ale po čase (pravidelně při vjezdu do Kunovic) vlak opustí koleje a pokračuje dál zcela mimo trať. Zkoušel jsem trať několikrát přeinstalovat ale problém je stále stejný. Ví někdo, kde je chyba? Díky

A nepíše to náhodou při startu něco jako, že chybí xyz.ace? A máš nainstalovanou i trať Zbyňka Šemory?

Tom Kanka napsal:
Zdravím všechny a prosím o pomoc.
Při spuštění aktivit mi hra normálně naběhne ale po čase (pravidelně při vjezdu do Kunovic) vlak opustí koleje a pokračuje dál zcela mimo trať. Zkoušel jsem trať několikrát přeinstalovat ale problém je stále stejný. Ví někdo, kde je chyba? Díky
Mně se to také stávalo v Kunovicích. Už si nemůžu vzpomenout, čím to bylo. Ale jenom nějaká blbost. Možná, že kvůli Globalu. Musíš to mít v adresáři s tratí pana Šemory! :)

Změna byla v adresáři Track_B ve kterési aktualizací BP. V podstatě stačilo změnit název asi dvou nebo tří ace filů. Někde to tady je.

Tom Kanka napsal:
Při spuštění aktivit mi hra normálně naběhne ale po čase (pravidelně při vjezdu do Kunovic) vlak opustí koleje a pokračuje dál zcela mimo trať.

Něco podobného mi dělalo u jiné trati a chyba byla ve složce Global.Zkusil jsem jenom vyměnit tsection.dat a pomohlo to.Bylo to vidět v editoru aktivit.V tomto místě byla trať jakoby vybočená.
Ž.J.

Žižkovský Josef napsal:
Tom Kanka napsal:
Při spuštění aktivit mi hra normálně naběhne ale po čase (pravidelně při vjezdu do Kunovic) vlak opustí koleje a pokračuje dál zcela mimo trať.

Něco podobného mi dělalo u jiné trati a chyba byla ve složce Global.Zkusil jsem jenom vyměnit tsection.dat a pomohlo to.Bylo to vidět v editoru aktivit.V tomto místě byla trať jakoby vybočená.
Ž.J.

Takze zaverem, trat funguje pod Semorovym Globalem. Pokud nemate Semorovu trat, stahnete si prislusny updatovany global ze stranek trate 341/346 a problem by se mel vyresit. Pokud Semorovu trat mate, problem bude v neinstalaci toho balicku od pana Semory, kterym se trat 346 zprovoznovala po uprave jeho Globalu a reseni je jiz vyse napsano.

Ježdění vlaku po poli se tady řešilo už někdy loni, krátce po zveřejnění trati. Jednoznačně to způsobuje nekompatibliní Global. Track_B a podobné přesměrování textur na jízdu vlaku nemají vliv. Maximálně začnou vylétávat hlášky, že nemůže načíst tu nebo onu texturu - pokud je něco v nepořádku. Teda doufám, že se to nikomu na Luhačovicích neděje .

Jinak zrovna teď se pachtím se stavbou Uherského Hradiště. Teda nádraží malé, ale město dá docela zabrat - jak simulátoru tak mě .

Omlouvám se, chtěl jsem už dávno poděkovat za radu, ale nějak jsem se k tomu nedostal. Měl jsem samozřejmě bordel v Globalu, kde jsem si po nainstalování tratí Opava - Olomouc a Zvolen - Šurany udělal takovej mrdník, že jsem MSTS zcela smazal a znovu nainstaloval. Jsem začátečník, resp. konečně mám mašinu, na které hra běhá, tak jak má.
Ještě jednou díky.

Mám problém s tratí... Viz minulý rok (vlak vyjíždí do trávy)... s globalem ani ničím jiným jsem nic nedělal ale trať mi to stále dělá... mám pravděpodobně poškozený global... proto vás žádám... kohokoli komu trať jde bez problémů - zašlete mi prosím svůj global z trati luhačovice na mailovou adresu protidrogove@centrum.cz

---děkuji předem---

To nevypadá na GLOBAL. Je možné, že niekto obnovil nektorý súbor vo WORLD a neobnovil databázu. Vtedy sa dá dosiahnuť tento stav. Podla databáze si MSTS myslí, že je tam kolaj, ale vo WORLD chýba daný objekt. Ak to robí každému na tom istom mieste, je chyba na strane autora, ak to robí len Tebe, tak skús porozmýžlať, či si nemanipuloval s týmito súbormi.

Back
Nahoře