Stavba tratí

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna juros
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Dneska jsem spustil zkušební webovou stránku na adrese http://msts.web2001.cz . Je tam téměř celá moje tvorba do MSTS. Může se to hodit stavitelům tratí, proto to sem píšu. Jinak stačí ťuknout na tlačítko www pod kterýmkoliv mým příspěvkem.

Michal napsal:
Dneska jsem spustil zkušební webovou stránku na adrese http://msts.web2001.cz . Je tam téměř celá moje tvorba do MSTS. Může se to hodit stavitelům tratí, proto to sem píšu. Jinak stačí ťuknout na tlačítko www pod kterýmkoliv mým příspěvkem.
Je to skvělý, že jsi spustil vlastní stránku. Už jsem si plno objektů stáhnul. Jenom bych se chtěl na něco zeptat. Ve Tvojich objektech není ta informace, kterou musí stavitel vepsat do *.ref souboru tratě. Ale ta by tam měla být, ne? :)

Laborec425:

Přemýšlel jsem o tom taky, ale nakonec jsem od toho ustoupil. Každý stavitel tratě by měl umět přidat záznam do ref souboru. Navíc, do jaké kategorie bych měl objekt zařadit? Rozhodl jsem se toto nechat na uvážení stavitelů, který model a kam si zařadí.

Michal napsal:
Laborec425:

Přemýšlel jsem o tom taky, ale nakonec jsem od toho ustoupil. Každý stavitel tratě by měl umět přidat záznam do ref souboru. Navíc, do jaké kategorie bych měl objekt zařadit? Rozhodl jsem se toto nechat na uvážení stavitelů, který model a kam si zařadí.
Díky za odpověď. Snad to nebude tak těžký vepsat údaje do toho ref souboru :D !

Laborec425 napsal:
Snad to nebude tak těžký vepsat údaje do toho ref souboru :D !

Kdybys měl problém, tak se ozvi přes SZ nebo email. Ale neříkej mi, že stavíš trať jen s defaultními objekty. :lol:

Michal napsal:
Laborec425 napsal:
Snad to nebude tak těžký vepsat údaje do toho ref souboru :D !

Kdybys měl problém, tak se ozvi přes SZ nebo email. Ale neříkej mi, že stavíš trať jen s defaultními objekty. :lol:
Snad to nebude problém. Ještě jsem se na to nedíval. Akorát s tím nemám zkušenosti, protože jsem tam dával vždycky objekty, které u sebe měly ten soubor s informacemi, co mám dát do ref souboru :D !
Ještě bych měl dotaz. Do mojí tratě jsem dosadil návěstidla do jedné stanice. Do té doby bylo všechno v pohodě. Potom, co jsem je dosadil, tak jsem chtěl vytvořit zkušební aktivitu, abych návěstidla vyzkoušel, ale nastal problém. Activity editor se spustí, ale když dám v mojí trati New activity, tak se to zarazí a nic se neděje a musím to násilně ukončit. Nemáte s tímhle zkušenosti? Díky za odpověď! :eek:

Naposled editoval moderátor:
Laborec425: To zatuhnutí mi jednou udělal trpasličí posun u kterého jsem ve vlastnostech zapomněl cokoliv zaškrtnout.

VolejnikTomas napsal:
Laborec425: To zatuhnutí mi jednou udělal trpasličí posun u kterého jsem ve vlastnostech zapomněl cokoliv zaškrtnout.
Já jsem v mojí trati osadil asi 11 návěstidel v jedné stanici. Jinak nikde zatím nejsou. A od té doby to dělá. Ale u všech mám na 100 % něco zaškrtnuté. Ale koukám, že to asi bude mít souvislost s návěstidly! :?

Zkus ty návěsti projít, jestli někde nemáš zatrhnutou kombinaci "Link" a zároveň "Bez Linku" anebo je zkus začít pomalu odmazávat a zjišťovat, kde je chyba.

VolejnikTomas napsal:
Zkus ty návěsti projít, jestli někde nemáš zatrhnutou kombinaci "Link" a zároveň "Bez Linku" anebo je zkus začít pomalu odmazávat a zjišťovat, kde je chyba.
Tak nic. Vyzkoušel jsem to a nalinkovaný to mám správně :( !
Tak jsem odmazal všechny návěstidla a nic. Takže tím to nebude :( !

Michal napsal:

Díky moc Michal, je to tam pekne pokope, niečo sa bude hodiť do ŽSR 130 Bratislava-Szob.

VolejnikTomas napsal:
Laborec425: Tak nahrát zpět poslední funkční zálohu a zkusit vše znovu.
Díky moc za rady. Už to mám. Všechny návěstidla jsem smazal, zjistil jsem, že tím to není, tak jsem obnovil track database a už jdou v pohodě dělat aktivity. To jsem si oddechl, že to není těmi návěstidly :D !

Ahojte.. Mám drobný problém. Postavil jsem si takovou lokálku a na jednom nádraží mi nejde zvuk u lokomotivy,když se strojvedoucí dívá z okénka. :) Nejde to u žádný loko až když se poodjede do jiného čtverce zvuk zase naskočí.. V této stanici,když se dá pohled z okénka a chci vypnout TrainSim tak se zasekne počítač. Musí se vypnout pouze na stanovišti.. A docela blbě se posunuje,když není slyšet motor.. :(

Slexx napsal:
Ahojte.. Mám drobný problém. Postavil jsem si takovou lokálku a na jednom nádraží mi nejde zvuk u lokomotivy,když se strojvedoucí dívá z okénka. :) Nejde to u žádný loko až když se poodjede do jiného čtverce zvuk zase naskočí.. V této stanici,když se dá pohled z okénka a chci vypnout TrainSim tak se zasekne počítač. Musí se vypnout pouze na stanovišti.. A docela blbě se posunuje,když není slyšet motor.. :(

Chyba bude v tvé trati nikoliv v lokomotivě. Dále musí poradit odborníci. Já nejsem stavitel.

Ano,chyba je v trati. Ale proč? :( dělá to nějaký objekt.. ale já mám všechny nádraží podobný a tam to funguje.. :(

Mám dotaz. Když v route editoru použiju kolej AltSglSlip10d (je to asi angličan), tak se mi nenaváže. Potom přes ní nejde jezdit. Je ta kolej chybná? Má s tím někdo zkušenosti? Předem díky za odpovědi :) !

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře