Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Někde jsem tady před časem našel toto číslo: 861 482 Bajtů.JOHNZ napsal:.W súbor je limitovaný jedine a jedine jeho veľkosťou v bajtoch ... už si presne nepamätám, snáď niekde nájdem poznámky z testovania ...
Děkuju za odpověď. Zkoušel jsem postupně odmazávat z té oblasti, kde to padalo, různé objekty u trati (návěstidla, závory, rychlostníky atd.) a zjistil jsem, že to je rychlostníkem 50 km/h. Když ho zruším, tak to už nepadá, když ho tam dám zpět, zase to padá. Setkal jste se s tím?Zbyněk Šemora napsal:Buď to udělá smyčka nebo já jsem řešil podobný problém v Libni, kde aktivita při vjezdu na určitou kolej přes kříž v ranžíru rovnou spadla. Musel jsem kolej smazat a osadit znovu a je to OKLaborec425 napsal:Můžete mi, prosím, někdo poradit. Stavím trať, vše docela v pohodě a při testovacích aktivitách jsem zjistil, že mi aktivity, které zajíždějí na odbočku z hlavní trati (spojka z Velkých Žernosek do Žalhostic) padají. Buď mě to pošle k Billovi nebo to normálně spadne zpět do Windows bez žádného upozornění. Ale padá to nejenom, když vjíždím na tu odbočku, ale třeba hned, když tuto aktivitu (která má být na tuto odbočku) spustím.
Vůbec nevím, čím by to mohlo být. Na této odbočce je stanice Žalhostice (asi pět kolejí), odjezdové návěstidla, před stanicí přejezd se starými závorami a potom tam mám na výhybce rychlostník a hned za stanicí také rychlostník. Nemůže to být třeba těmi rychlostníky?
Jestli s tím někdo má skušenosti, prosím, o odpověď. Děkuju!![]()
Otevřeš to pro editaci jakýmkoliv textovým editorem (notepad,wordpad,...) přidáš svoje objekty, napíšeš vzdálenost Distance ( 25 ) a opravíš počet souborů v součtu GantryTable ( 13 na výslednou hodnotu.Vlado napsal:Zdravec! Mám jen takovou otázku, konkrétně na "rejpaly" v datových souborech MSTS. Umí tady někdo editovat soubor Gantry.dat??? Potřeboval bych totiž pro stavbu své tratě nastavit vzdálenost stožárů na 25 metrů od sebe a samozřejmě do něj přidat i samotné vymodelované stožáry pro mou trať. Díky za odpověď, dostane-li se mi zde nějaké.
bob57_cz napsal:Otevřeš to pro editaci jakýmkoliv textovým editorem (notepad,wordpad,...) přidáš svoje objekty, napíšeš vzdálenost Distance ( 25 ) a opravíš počet souborů v součtu GantryTable ( 13 na výslednou hodnotu.Vlado napsal:Zdravec! Mám jen takovou otázku, konkrétně na "rejpaly" v datových souborech MSTS. Umí tady někdo editovat soubor Gantry.dat??? Potřeboval bych totiž pro stavbu své tratě nastavit vzdálenost stožárů na 25 metrů od sebe a samozřejmě do něj přidat i samotné vymodelované stožáry pro mou trať. Díky za odpověď, dostane-li se mi zde nějaké.
Ne. Jedině nahrát poslední zálohu a vše postavit znovu. Také jsem z takových chyb byl na prášky. Jedná se o špatné spojení kolejí a to myslím neopraví ani obnova databáze. Ale zkusit to můžeš.Jarda napsal:Zdravím všechny stavaře.
Mám v editoru problém s kusem kolejiva a chtěl bych ho odstranit, jenže jakmile na něj v editoru "šáhnu", tak mi skolabuje. Nešlo by ho "chirurgicky", neboli čistě, ručně odstranit v souborech a v databázi?
Zbyněk Šemora napsal:Ne. Jedině nahrát poslední zálohu a vše postavit znovu. Také jsem z takových chyb byl na prášky. Jedná se o špatné spojení kolejí a to myslím neopraví ani obnova databáze. Ale zkusit to můžeš.Jarda napsal:Zdravím všechny stavaře.
Mám v editoru problém s kusem kolejiva a chtěl bych ho odstranit, jenže jakmile na něj v editoru "šáhnu", tak mi skolabuje. Nešlo by ho "chirurgicky", neboli čistě, ručně odstranit v souborech a v databázi?
klimi napsal:Já jsem stavbu zabalil hned po 15 minutách postavil jsem si zhlaví na jedné straně,udělal jsme dopravní koleje a chtěl jsme udělatdruhý zhlaví.jenže koleje se mi nechtěli napojit furt jsme to zkoušel a nikdy mi to nevišlo tak,aby se mi všechny 3 kolejej spojili ke správné výhybce nebo třeba jedna kolej byl moc dlouhá druhá byla kouske vedle..
Tak jsem se tím zkusil prokousta.Postavil jsem komplet kolejivo v Klášterci ale nakonec jsem to zabalil u zarovnávání nástupiště.Překopíroval jsem QDirection přesně podle návodu ale nástupiště se mi nezarovnala ke koleji.ŠkodaMiran napsal:klimi napsal:Já jsem stavbu zabalil hned po 15 minutách postavil jsem si zhlaví na jedné straně,udělal jsme dopravní koleje a chtěl jsme udělatdruhý zhlaví.jenže koleje se mi nechtěli napojit furt jsme to zkoušel a nikdy mi to nevišlo tak,aby se mi všechny 3 kolejej spojili ke správné výhybce nebo třeba jedna kolej byl moc dlouhá druhá byla kouske vedle..
Jako stavitel tratí každý nějak začínal a RE dokáže pozlobit, to se časem poddá a naučíš se to. Ale pravopis máš za 5!!! A to jsem ti ještě započítal záměnu jednotného čísla za množné a chybějící písmenka jako překlepy.
Tak jsem se tím zkusil prokousat.Postavil jsem komplet kolejivo v Klášterci ale nakonec jsem to zabalil u zarovnávání nástupiště.Překopíroval jsem QDirection přesně podle návodu z http://www.trainstav.wz.cz/ ale nástupiště se mi nezarovnala ke koleji.ŠkodaMiran napsal:klimi napsal:Já jsem stavbu zabalil hned po 15 minutách postavil jsem si zhlaví na jedné straně,udělal jsme dopravní koleje a chtěl jsme udělatdruhý zhlaví.jenže koleje se mi nechtěli napojit furt jsme to zkoušel a nikdy mi to nevišlo tak,aby se mi všechny 3 kolejej spojili ke správné výhybce nebo třeba jedna kolej byl moc dlouhá druhá byla kouske vedle..
Jako stavitel tratí každý nějak začínal a RE dokáže pozlobit, to se časem poddá a naučíš se to. Ale pravopis máš za 5!!! A to jsem ti ještě započítal záměnu jednotného čísla za množné a chybějící písmenka jako překlepy.
krupan napsal:Zbyněk Šemora napsal:Ne. Jedině nahrát poslední zálohu a vše postavit znovu. Také jsem z takových chyb byl na prášky. Jedná se o špatné spojení kolejí a to myslím neopraví ani obnova databáze. Ale zkusit to můžeš.Jarda napsal:Zdravím všechny stavaře.
Zkus tu kolej rucne vyhodit pouze ze souboru "*.w" v adresari world. Pak udelej obnovu databaze.
Třeba http://trainstav.wz.cz/download.htm MSTS Route Exporter 1.1, myslím, že vyexportuje jen to, co je použitoklimi napsal:Dá se nějak "očistit"mapa od objektů?,Například si nakopíruju všechny použité objekty z BP.Použiju je do své tratě,ale né všechny.Dá se nějak ty zbylé nepoužité smazat nějakým programem nebo musim růčo??