Petr Novák
Průvodčí
Vážení diskutující,nezdá se Vám,že hodně diskusí se míjí s názvem diskusní skupiny?Poslednou dobou se tento nešvar velice rozmohl a tak bych Vás všechny chtěl poprosit,to zdůrazňuji,poprosit,držete se prosím tématu diskusní skupiny,již několik diskutujících se ozvalo,že toto forum začíná být nepřehledné.Je jistě zajímavé,jak Ppoollll přišel k své přezdívce,sám jsem k tomuto tématu přispěl a tudíž mám také svůj díl viny,ale tato témata by se hodila do jiné diskuse než je tato.V této chvíli řešíme opravdu důležitou věc a pokud nedotáhneme tuto věc až do konce,naše modely nikdy nebudou reálné.Náhodou jsme přišli na jednu velice zajímavou věc a to,že korektní nastavení *eng\*wag a *sd souborů je závislé na nastavení MSTS v konkrétním PC. Známý skinař (nebudu ho jmenovat) mi poslal k otestování své úpravy výše uvedených souborů jednoho modelu a přiložil screeny,ve kterých jsou modely spojené nárazník na nárazník.V mém PC došlo k zajímavé věci,že toto identické nastavení funguje jinak - mezi modely jsou mezery a známé červené čáry ESD_Boudung_Box jsou jiné než u modelů známého skinaře.Takže vidíte,že vše není tak jednoduché,jak si někdo myslí.Podle mě je příčinou tohoto jevu jiné nastavení MSTS v mém PC,jinak by k tomuto jevu nemohlo dojít.Typ Windows zde nehraje velkou roli, v podstatě je to stejné.Mohl by někdo jiný podat logické vysvětlení tohoto jevu? :idea: