Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
tata22 napsal:Jde mi jen o to, zda-li stojí za to ji nainstalovat a zda-li nezpůsobuje nějaké potíže v MSTS, které by mi zabránily používat ostatní tratě, zejména 250,240 a 180. V návodu k instalaci se píše, že je nutné mít addon PT2, který je možné stáhnout na stejných stránkách jako trať. Co to ale je PT2 ? Díky za info !
Dnes jsem se spojil s autorem trati Petrem Šimralem.Z jeho dlouhé odpovědi vyplývá,že je časově velice zaneprázdněn a že pokračování trati se posouvá do vzdálenější doby.V doušce je však přímo uvedeno,že se nebrání tomu,aby něko z modelářů trať dokončil.Ke kontaktu s ním můžete použít odkaz na jeho stránce či nový mail simral@railtrans.infoMartens napsal:Ahoj taxi, asi mas pravdu......možno by stalo za to poprosit Petra Šimrala o superviziu alebo poskytnuti materialu
Petr Novák napsal:Dnes jsem se spojil s autorem trati Petrem Šimralem.Z jeho dlouhé odpovědi vyplývá,že je časově velice zaneprázdněn a že pokračování trati se posouvá do vzdálenější doby.V doušce je však přímo uvedeno,že se nebrání tomu,aby něko z modelářů trať dokončil.Ke kontaktu s ním můžete použít odkaz na jeho stránce či nový mail simral@railtrans.infoMartens napsal:Ahoj taxi, asi mas pravdu......možno by stalo za to poprosit Petra Šimrala o superviziu alebo poskytnuti materialu
Byl bych moc rád,kdyby se s P.Šimralem někdo spojil a tu trať dokončil.Sám si na to vůbec netroufám,moje zkušenosti se stavbou tratí jsou skoro nulové.![]()