Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Fungují vám ty Globaly? Já od poslední aktualizace 321 vůbec 180 nejezdím, tak bych si tam ten Vámi doporučený Global natáhl a zkusil to s ním rozjet.

ML636 napsal:
Fungují vám ty Globaly? Já od poslední aktualizace 321 vůbec 180 nejezdím, tak bych si tam ten Vámi doporučený Global natáhl a zkusil to s ním rozjet.
Funguje s Globalem tratě 321 aktualizace 23, pokud jej budeš potřebovat tak jej zašlu.

Jojo vypadá to velmi pěkně a též se budu těšit na nějaké vydání aktualizace :)

I když celá Plzeň, Jižní předměstí a úsek Janovice - Špičák budou za chvíli hodně neaktuální po všech rekonstrukcích, které příští rok proběhnou.

To je dobře. Jen ať trať zůstane v MSTS po staru. Mimochodem, půjde dojet do Rokycan s krajinou? Mohu dodat pár fotek Dýšiny, ještě v době, kdy sloužila jako skládka. :-D

Myslím, že ne, projekt je po pádu databáze, takže lze upravovat pouze co RE dovolí. Autor uprav se s tím ovšem pere statečně tak musíme doufat, že mu pevné nervy vydrží.

Ó, děkuji, že se toho někdo ujal, počkám s vydáním aktivit. Jo dělal někdo něco s těma návěstidlama, jde o to, že na trati 180 jsou schovaná návěstidla a jsou hlavní, tedy se mě stalo, že dojíždím ke stanici a místo, aby na vjezdovém svítila červená, byla na ní žluta, až náv. za ní ukázalo červenou.

Janovice - Špičák kolejově na trati žádné velké úpravy nebudou, ale stanice by měly být na dálkovinu + samozřejmě nové peróny. Takže tam by se ráz stanic trochu pozměnil.

To je dobře. Jen ať trať zůstane v MSTS po staru. Mimochodem, půjde dojet do Rokycan s krajinou? Mohu dodat pár fotek Dýšiny, ještě v době, kdy sloužila jako skládka. :D
Je to pro mě smutný, protože úsek Plzeň Doubravka - Rokycany cca až Holoubkov byl hotov. Po pádu databáze se to tam celé po..... a už nějak nebyla chuť to zase opravovat.

Našel by se někdo kdo by mi udělal cedule s názvy stanic Bezděkov u Klatov, Janovice nad Úhlavou, Petrovice n/Úhl. , Nýrsko, Zelená Lhota, Hamry Hojsova Stráž, Hojsova Stráž Brčálník, Špičák, Železná Ruda město, Železná Ruda centrum a Železná Ruda? Díky za pomoc.

Nevité někdo kde seženu aktualizaci (v 1.1) k trati 180 a 183? Autorovy stránky asi nefungují. Při kliknutí na odkaz se mi ukáže něco jiného.
Děkuji za porazení.

Back
Nahoře