Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

To si musíš do kmenového adresáře MSTS dát složku Soud z tratě TBP, víš. Už to tady píšu po sté, a už mě to nebaví. Ta složka všeobecných zvuků pro vozidla a kolejiva je kompletní, narozdíl od 321, takže nedělá problémy a trať nepadá. Tu složku Sound k TBP můžeš používat ke kterékoliv trati, vč. zahraničních, a nebudeš mít problémy.

To si musíš do kmenového adresáře MSTS dát složku Soud z tratě TBP, víš. Už to tady píšu po sté, a už mě to nebaví. Ta složka všeobecných zvuků pro vozidla a kolejiva je kompletní, narozdíl od 321, takže nedělá problémy a trať nepadá. Tu složku Sound k TBP můžeš používat ke kterékoliv trati, vč. zahraničních, a nebudeš mít problémy.
Mám složky Sound pro více tratí a tedy pojmenované dle toho jako např. Sound_BP, Sound_321, Sound_PSK,...kvůli nepřepisování a orientace mezi složkami.
Stačí tedy přejmenovat tu složku Sound_BP jen na Sound (jakobych chtěl hrát BP).
To bude stačit, chápu to správně :) ?

Dobrý den, chtěl jsem si tuto trať stáhnout a nepodařilo se mi najít jediný funkční odkaz. Neposlal/neporadil by někdo?
Díky moc

Teď asi nebude nikde, mojevlacky.cz se stěhují jinam. Ale potom by měla být na webu k dostání. Věřím, že pokud budeš sledovat fórum, určitě se včas dozvíš, kde trať nově sehnat. ;)

Tak to je zvláštní. Předtím jsem to zkusil otevřít a jako funkční web to nevypadalo... Ale asi nějaká chybka spojení, nevím. Tak jestliže funguje, tak mojevlacky.cz, nutná registrace.

Edit: tak jsem to zkusil a je tam černá obrazovka s pár nápisy...

Přílohy

• Screenshot_20241220_183147_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20241220_183147_Samsung Internet.jpg
    76.9 KB · Zobrazeno: 3
Dobrý den,

poradil by prosím někdo, kde dělám chybu? Jsem na záloze "mojevlacky.tode.cz", přihlášený, ale nejde mi stáhnout žádný soubor, vždy píše "nebyl nalezen".

Pokud to sem nepatří, prosím admina o smazání.

Děkuji.

mvt.jpg

Te i jeden z důvodu proč jdu jinak. Model nejde, protože tam někdo přidal 0, proto nejde stáhnout, počkejte si všichni. Jinak směřujte mě to na Aktivity Alcapone.

Aha, jinak zda by se někdo znalejší mohl prosím podívat či opravit tu chybu, proč se ji nechce spustit v MSTS editorech.

Back
Nahoře