Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

A nechceš počkat, až bude venku opravena verze. Popřípadě se domluvit s Franckem. On ji rekonstruoval. Je to hotové, nyní se čeká na dobrovolníka co dá dohromady Plzeň. Podotýkám, že databáze je opravena, možná tu někde najdeš opravu.

Tak, nikdy mě nenapadlo to rozjet "ve větším". Chtěl jsem to zkusit a zatím se daří. I když spousta relativně "základních" věcí mi ještě není jasná. :) Trať Plzeň - Domažlice je pěkná, se spousty věrohodných detajlů. :)

Autora musí těšit, že i po "tolika" letech jeho trať frčí :)

Taky bych počkal, ještě do konce měsíce, trať je ve fázi testování aktivit a uvidíme jak to dáme dohromady. S Frantou jsme na určitých věcech domluvení, tak ještě chvilku strpení.

Vyrobil jsem k projektu tratí jihozápadně od Plzně tři menší spoty, aby jste měli představu co asi a jak asi. Když už se to tady pomalu začíná rozkrývat, tak vám je sem postupně uveřejním. Je to plusmínus deset let, co trať vznikla, takže slaví takové malé jubileum, a Šnekovi velký dík za ni!
Mě osobně je velkou ctí, že Šnek svolil k revitalizaci projektu a že jsem mohl přispět drobnými úpravami. Ale jde o celý tým lidí, kteří tohle podpořili, pomáhali a přispěli tak dobré věci. Tak ještě chvíli vydržte. Jakmile bude tahle první fáze revitalizace hotová, autor vám ji dá hned k dispozici. F.

P.S. Screeny jsou i staršího data, tak některé objekty už vyhlížejí zase malinko jinak.

Děkuji. Od odborníka je to potěšující ale i zavazující. Hlavně jsem hleděl, abych Šnekovi neudělal ostudu. Vím o čem mluvím a Vy konečně taky.

Hlavní tratí, v tomto Šnekově projektu, je trať číslo 183 Plzeň-Klatovy a Klatovy-Železná Ruda.
Zde jsou tedy ještě dva spoty, které tuto trať představují:

Zde jen zase podotýkám, že dál dochází k drobným úpravám, proto některé screeny by dnes vypadaly malinko jinak. F.

Parádička :) fakt pekné po tejto trati som sa previezol a teda moc si ju nepametám lebo som ju prespal :D

Myslím, že už by mohl nastat čas, kdy by trať po totální renovaci mohla jít ven. Zatím zřejmě ještě jako pracovní verze, protože se zatím nepodařilo úplně opravit databázi a stmelit to s předělanými úseky Plzeň - Furth im Wald a
Plzeň - Železná Ruda. Důležité je, že aktivity na Domažlice a Ž Rudu jsou z Plzně bez problémů hratelné.
Na uložto trať nahrávat nechci, našel by se někdo, kdo by mohl na své stránky trať umístit?

Máme u nás na servru.
Musí to ale schválit i regedit77
Dali by jsme Ti přístupový kód a vlákno na trať.
To by zařídil Mirek Kimir a Mouka to u nás taky má.
Mirek

Nu u nás opravdu máme prostor. Jen při vyšším počtu stahujících bude nižžší rychlost a nezaručím jaká :). Ale přez nějakého manažera není problém. Což pokud to chlapcům nevadí mohou se ozvat na SZ přístup na FTP a vše zařídím.

Na adrese http://www.mojevlacky.cz/index.php/download/viewcategory/7-trat-183 je ke stažení verze 1,2 tratě 180+183.
Největší zásluhu na oprášení a kompletní renovaci této trati má Franta Staněk, za což mu patří obrovský dík a on si určitě když bude chtít okomentuje veškeré změny, které na trati udělal. Je toho hodně.
Franto máš slovo.
U Poisona by během dne měly být ode mě připraveny dvě aktivity.

I já chystám aktivitu + obnovím starší aktivity.
Co se týká stahování, registrace neplatí, je to volně ke stažení. Trať je rozdělená do 5 balíků, je jedno jakým začnete, důležité je mít nahraných 5 balíků + globál, ten je specifický a je jen pro tuto trať.
Teď už někdo kdo dostaví Plzeň. Nevím zda tato verze obsahuje opravu databáze od Mikyho945.

Vida, aktivity jsou celkem čtyři, dvě od Šneka a dvě ode mne, Šnek si připravil Os 7416 a Sp 1964, já konečně vydal avizovaný dvoudílný R 779 Špičák a Metransí Nex 48327. Vzhůru do hor, stojí to za to. I já děkuji Frantovi Staňkovi za jeho velký kus odvedené práce. ;)

Back
Nahoře