Najednou se mi stalo, že při načítání mi MSTS hlásí chyby v engech - konkrétně řádek 259... Vůbec nevím jak se to mohlo stát, protože jsem s MSTS nic nedělal. Mám systém jedné instalace a přejmenovávám. Včera v noci jsem dokončil misi z obnoveného save v adresáři A, další část mise pokračovala v adresáři B a už na mě vyskočily ty chyby. Zkusil jsem tedy spustit misi od začátku, tedy v adresáři A taky už MSTS hlásí ty chyby. Nakonec jsem zkusil spustit jinou misi v adresáři C a tam už MSTS chyby nehlásí. Tohle mi vůbec nejde na rozum. MSTS spouštím přes TrainStore. Jinak nic nepoužívám. Nesetkal se někdo s tím problémem a nevíte kde je chyba a jak to odstranit a opravit?
Nedokážu si představit jak hledat v caa 200 engech řádek 259 a ručně to editovat. Navíc ani nevidím jaké engy jsou poškozené, protože datumy mám vpořádku beze změny.
Nedokážu si představit jak hledat v caa 200 engech řádek 259 a ručně to editovat. Navíc ani nevidím jaké engy jsou poškozené, protože datumy mám vpořádku beze změny.