Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Lovosice nejsou nijak těžký, taky je mám ve svém projektu. Je na nich výhodou to, že jsou celé v rovině. To když jsem stavěl Děčín východ, tak ten mi dal. Teď se zas hrabu ve Všetatech a ty taky nejsou na stavbu moc ideální, stejně jako Střekov. Nejvíc úsilí mě stálo ústecký západní. to byl opravdu pocuc, ale už stojí a to skoro ve finální podobě, alespoň kolejověJamie napsal:Tak jsem se konečně odvážil na Lovosice hlavní. Teda řeknu vám to je pocuc![]()
Tygy určitě ví. Zatím mám kolejově hotové osobní nádraží, ale ten zbytek tipuju je tak třikrát větší, takže ho budu muset trochu zjednodušit, jinak se s objekty nevejdu na čtverec. :shaking:
Karlos napsal:Lovosice nejsou nijak těžký, taky je mám ve svém projektu. Je na nich výhodou to, že jsou celé v rovině. To když jsem stavěl Děčín východ, tak ten mi dal. Teď se zas hrabu ve Všetatech a ty taky nejsou na stavbu moc ideální, stejně jako Střekov. Nejvíc úsilí mě stálo ústecký západní. to byl opravdu pocuc, ale už stojí a to skoro ve finální podobě, alespoň kolejověJamie napsal:Tak jsem se konečně odvážil na Lovosice hlavní. Teda řeknu vám to je pocuc![]()
Tygy určitě ví. Zatím mám kolejově hotové osobní nádraží, ale ten zbytek tipuju je tak třikrát větší, takže ho budu muset trochu zjednodušit, jinak se s objekty nevejdu na čtverec. :shaking:![]()
U mě stavba pokročila z UL až do Úpořin a chystám se z Úpo na další tři směry (Lovo/Řete/Bílina). Nejdřív samolitr pojedu na Řetenice, neboť tam jsem se stavbou 130ky v Bohosudově, takže do Řetenic už je to kousek.Jamie napsal:Karlos napsal:Lovosice nejsou nijak těžký, taky je mám ve svém projektu. Je na nich výhodou to, že jsou celé v rovině. To když jsem stavěl Děčín východ, tak ten mi dal. Teď se zas hrabu ve Všetatech a ty taky nejsou na stavbu moc ideální, stejně jako Střekov. Nejvíc úsilí mě stálo ústecký západní. to byl opravdu pocuc, ale už stojí a to skoro ve finální podobě, alespoň kolejověJamie napsal:Tak jsem se konečně odvážil na Lovosice hlavní. Teda řeknu vám to je pocuc![]()
Tygy určitě ví. Zatím mám kolejově hotové osobní nádraží, ale ten zbytek tipuju je tak třikrát větší, takže ho budu muset trochu zjednodušit, jinak se s objekty nevejdu na čtverec. :shaking:![]()
Ahoj, no tak to máš pravdu. Ústí západ jsem vlastně ani nevzal v úvahu, ale mám takovej divnej pocit, že mě to taky čeká. No prostě asi to budu chtít propojit: Ústí a Lovosice přes Úpořiny. No ale uvidím.
Dnes mám za sebou osobní nádraží a odjezd směr Lukavec s přilehlými výměnami. Brzy přijde na řadu depo sice bývalé, ale myslím si, že to není na škodu v MSTS se dá stále použít.![]()
Edie napsal:Opravdsu velmi pěkné!!!! Přeju mnoho štěstí a pevných nervů!!! Měl bych ale měl bych jednu připomínku. V dnešních Řetenicích žádný panely jako nástupiště nejsou, ale jinak NICE!!!!
Jo, Úpořiny, to byla maturita z pokládání kolejí. Koukám, že sis je nějak zjednodušilJamie napsal:
mikulda napsal:Jo, Úpořiny, to byla maturita z pokládání kolejí. Koukám, že sis je nějak zjednodušilJamie napsal:
(neber to nějak zle, spíše jako pošťouchnutí k dalšímu stavění)
Edie napsal:Tak je to pěkná řádka měsíců od posledního infa, tak by mě zajímalo, jak je na tom autor, jestli se něco děje, či ten projekt stojí....???