Trať ČD 097 Lovosice - Teplice v Čechách

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jamie
  • Datum začátku Datum začátku
Tak jsem se konečně odvážil na Lovosice hlavní. Teda řeknu vám to je pocuc :eek:
Tygy určitě ví. Zatím mám kolejově hotové osobní nádraží, ale ten zbytek tipuju je tak třikrát větší, takže ho budu muset trochu zjednodušit, jinak se s objekty nevejdu na čtverec. :shaking:

Naposled editoval moderátor:
S msts binem by se ti měly vlést všechny. Tam kolem nákladového nádraží není nic než pole a chemička. V Praze je to horší (1728 objektů) a nejhorší to má Plzeň (Zkouška bez okolní krajiny 2148 objektů).

Jamie napsal:
Tak jsem se konečně odvážil na Lovosice hlavní. Teda řeknu vám to je pocuc :eek:
Tygy určitě ví. Zatím mám kolejově hotové osobní nádraží, ale ten zbytek tipuju je tak třikrát větší, takže ho budu muset trochu zjednodušit, jinak se s objekty nevejdu na čtverec. :shaking:
Lovosice nejsou nijak těžký, taky je mám ve svém projektu. Je na nich výhodou to, že jsou celé v rovině. To když jsem stavěl Děčín východ, tak ten mi dal. Teď se zas hrabu ve Všetatech a ty taky nejsou na stavbu moc ideální, stejně jako Střekov. Nejvíc úsilí mě stálo ústecký západní. to byl opravdu pocuc, ale už stojí a to skoro ve finální podobě, alespoň kolejově :D

Karlos napsal:
Jamie napsal:
Lovosice nejsou nijak těžký, taky je mám ve svém projektu. Je na nich výhodou to, že jsou celé v rovině. To když jsem stavěl Děčín východ, tak ten mi dal. Teď se zas hrabu ve Všetatech a ty taky nejsou na stavbu moc ideální, stejně jako Střekov. Nejvíc úsilí mě stálo ústecký západní. to byl opravdu pocuc, ale už stojí a to skoro ve finální podobě, alespoň kolejově :D

Ahoj, no tak to máš pravdu. Ústí západ jsem vlastně ani nevzal v úvahu, ale mám takovej divnej pocit, že mě to taky čeká. No prostě asi to budu chtít propojit: Ústí a Lovosice přes Úpořiny. No ale uvidím.
Dnes mám za sebou osobní nádraží a odjezd směr Lukavec s přilehlými výměnami. Brzy přijde na řadu depo sice bývalé, ale myslím si, že to není na škodu v MSTS se dá stále použít. :D

Jamie napsal:
Karlos napsal:
Jamie napsal:

Ahoj, no tak to máš pravdu. Ústí západ jsem vlastně ani nevzal v úvahu, ale mám takovej divnej pocit, že mě to taky čeká. No prostě asi to budu chtít propojit: Ústí a Lovosice přes Úpořiny. No ale uvidím.
Dnes mám za sebou osobní nádraží a odjezd směr Lukavec s přilehlými výměnami. Brzy přijde na řadu depo sice bývalé, ale myslím si, že to není na škodu v MSTS se dá stále použít. :D
U mě stavba pokročila z UL až do Úpořin a chystám se z Úpo na další tři směry (Lovo/Řete/Bílina). Nejdřív samolitr pojedu na Řetenice, neboť tam jsem se stavbou 130ky v Bohosudově, takže do Řetenic už je to kousek.
Zatím jde ale v převážné většině pouze o položené koleje,kilometrovníky a návěstidla.

Ahoj, zdravím všechny příznivce MSTS.
tak konečně pár screenečků ze stavby. (berte to s ohledem jsou to asi tři týdny od počátku stavby)
Chotiměř
http://img247.imageshack.us/img247/504/chotimax9.png
Řetenice
http://img352.imageshack.us/img352/8199/staniceetenicejj5.png
Teplice v Č.
http://img247.imageshack.us/img247/1931/teplicevechchsy2.png
tunel u Úpořin
http://img247.imageshack.us/img247/9317/tunelupoinxn7.png
Úpořiny stanice
http://img247.imageshack.us/img247/5117/poinyfq1.png

Tak snad se vám budou aspoň trochu líbit ...

Opravdsu velmi pěkné!!!! Přeju mnoho štěstí a pevných nervů!!! Měl bych ale měl bych jednu připomínku. V dnešních Řetenicích žádný panely jako nástupiště nejsou, ale jinak NICE!!!!

Edie napsal:
Opravdsu velmi pěkné!!!! Přeju mnoho štěstí a pevných nervů!!! Měl bych ale měl bych jednu připomínku. V dnešních Řetenicích žádný panely jako nástupiště nejsou, ale jinak NICE!!!!

Ahoj, to já vím, to pouze provizorní :D .

Zdravým jsem z Prosetic mam to 100 metru ke trati,jestli bude chtít mužu pomoct se stavbou nebo poskytnou foto

Tak je to pěkná řádka měsíců od posledního infa, tak by mě zajímalo, jak je na tom autor, jestli se něco děje, či ten projekt stojí....???

Edie napsal:
Tak je to pěkná řádka měsíců od posledního infa, tak by mě zajímalo, jak je na tom autor, jestli se něco děje, či ten projekt stojí....???

Ahoj všichni, nebyl jsem tu opravdu dlouho a abych řekl pravdu, tak po podrobnějším prozkoumání mou vytvořené trati jsem zjistil, že to stojí za velký kulový. Nicméně jsem se rozhodl ji postavit znovu od samého začátku a důkladněji.;)

Tak mi držte palce a omluvte mou delší nepřítomnost a také to, že jsem velmi dlouho nenapsal ani písmenko.

Back
Nahoře