Databáze strojvůdců MSTS

Kuba napsal:
Martens napsal:
E499_2002 napsal:
Ale železnice je pro mě všechno a to mi nevadí, že nebudou volné dny atd. :)
Tak to je vidět, že jsi ještě nikdy pořádně nepracoval .... až budeš padat vyčerpáním na držku a v důsledku únavy uděláš malér, tak už Ti to tak úsměvné připadat nebude ... ikdyž je pro Tebe železnice vše ... a tohle platí obecně .... se zvyšujícím se počtem hodin bez odpočinku prudce klesá koncentrace, výkonnost a pozornost ....
... a taky hlavně i chuť pracovat. :D
JJ, to je ta nemoc z povolání ... KOPR se tomu říká ....

Tak díky moc chlapi, místo toho aby ste mě povzbudili, tak mi cpete tohle.
Já nejsem miliardář, takže do zaměstanání pudu, ať se mi to líbí nebo ne. A bral bych jako výhodu, dělat zaměstnání které se mi líbí ne?

Martens napsal:
Kuba napsal:
Martens napsal:
E499_2002 napsal:
Tak to je vidět, že jsi ještě nikdy pořádně nepracoval .... až budeš padat vyčerpáním na držku a v důsledku únavy uděláš malér, tak už Ti to tak úsměvné připadat nebude ... ikdyž je pro Tebe železnice vše ... a tohle platí obecně .... se zvyšujícím se počtem hodin bez odpočinku prudce klesá koncentrace, výkonnost a pozornost ....

Moc vtipné Martensi.
Aspoň nejsem hovado, jako někteří, kterým se pracovat nechce.

E499_2002 napsal:
Martens napsal:
Kuba napsal:
Martens napsal:
E499_2002 napsal:

Moc vtipné Martensi.
Aspoň nejsem hovado, jako někteří, ktrým se pracovat nechce.

A komupak se pracovat nechce? Nekomu tady z fora?

To, že po 11 hodinách programování příjdu domů a ještě pro naše lidi držím hotline do 22:00.....programování mne baví a mám ho i jako koníčka, ale fakticky bych po takovém záhulu notebook házel z okna..... neboj ty budeš taky vypadat po 13 hodinách nonstop v práci jako slimák a vytahané oči budeš mít půl kilometru před sebou a v hlavě kompletní kovárnu z Nové huti :lol:

Jak říkám - podle Tvých názoru jsi ještě nikdy pořádně za práci nevzal......až zažiješ to co já 7 dní nonstop v práci a denně 3-4 hodiny spánku na zemi ve spacáku, pak přijď .....

Martens napsal:
E499_2002 napsal:
Martens napsal:
Kuba napsal:
Martens napsal:
E499_2002 napsal:

Moc vtipné Martensi.
Aspoň nejsem hovado, jako někteří, ktrým se pracovat nechce.

To, že po 11 hodinách programování příjdu domů a ještě pro naše lidi držím hotline do 22:00.....programování mne baví a mám ho i jako koníčka, ale fakticky bych po takovém záhulu notebook házel z okna..... neboj ty budeš taky vypadat po 13 hodinách nonstop v práci jako slimák a vytahané oči budeš mít půl kilometru před sebou a v hlavě kompletní kovárnu z Nové huti :lol:

Jak říkám - podle Tvých názoru jsi ještě nikdy pořádně za práci nevzal......až zažiješ to co já 7 dní nonstop v práci a denně 3-4 hodiny spánku na zemi ve spacáku, pak přijď .....

Hlavně že Vás to baví, ale právě na to bych asi taky šel, pokud nedám na toho fíru.
Máte asoň nejaké zdravotní problémy? :D
Já sem začal s počítačem v 5ti. Tehdy sem u něho byl cca 7-10 hod deně.
Dnes sem díky němu krátkozraký.
Co vy pochlubíte se taky nečím? :twisted:
měl by ste bydlet v Ostravě, aby ste věděl co to je Nová Huť a co to dělá se zdravím...
Ten krásný smog a spol. :D

Naposled editoval moderátor:
E499_2002 napsal:
Hlavně že Vás to baví, ale právě na to bych asi taky šel, pokud nedám na toho fíru.
Baví, ale taky se v práci cukám, protože už to hraničí s nucením k workoholismu.

E499_2002 napsal:
A takhle číslo bankovního konta a výpis z mé zdravotní karty bys nechtěl?
Stačí tři slova - smyslová skupina 3. :cry:

E499_2002 napsal:
měl by ste bydlet v Ostravě, aby ste věděl co to je Nová Huť a co to dělá se zdravím...
KUA ogare nědřistej tu hlupoty, bo ti jednu fakt třisknu ..... gdybych tam nežil 31 let a v době, kdy Vitkovice i enhačko makaly na plne kule a ne jak dneska, gdy je tam jenom minihuť a Vitkovice s huťařinou skočily uplně, gdybych nezažil Koksovnu Karolinu přimo v centru Ostravy a všechny šachty za plneho provozu, smog, smrad, inverze a mlhy takove, že i řidiči v šalinach jezdili dvojmo, bo nebylo vidět ani na "ševce" (to jsem zažil asi 2x v osumdesatych rokach), kdybych tolikrat nelital nad Beskydami s a neviděl tu šilenu smogovu pokličku nad Ostravu ......

Ostrava dneska? To je úplně něco jiného.

Martens napsal:
E499_2002 napsal:
Baví, ale taky se v práci cukám, protože už to hraničí s nucením k workoholismu.

E499_2002 napsal:
A takhle číslo bankovního konta a výpis z mé zdravotní karty bys nechtěl?
Stačí tři slova - smyslová skupina 3. :cry:

E499_2002 napsal:
KUA ogare nědřistej tu hlupoty, bo ti jednu fakt třisknu ..... gdybych tam nežil 31 let a v době, kdy Vitkovice i enhačko makaly na plne kule a ne jak dneska, gdy je tam jenom minihuť a Vitkovice s huťařinou skočily uplně, gdybych nezažil Koksovnu Karolinu přimo v centru Ostravy a všechny šachty za plneho provozu, smog, smrad, inverze a mlhy takove, že i řidiči v šalinach jezdili dvojmo, bo nebylo vidět ani na "ševce" (to jsem zažil asi 2x v osumdesatych rokach), kdybych tolikrat nelital nad Beskydami s a neviděl tu šilenu smogovu pokličku nad Ostravu ......

Ostrava dneska? To je úplně něco jiného.

Štěstí, že sem tehdy ještě nebyl na světě a pak už zažil jen ty zbytky z Ostravy. Mám hodně fotek Ostravy a taky všeho toho bordelu ve vzduchu.
mimochodem Martensi pěkný pokus o Ostravštinu nebo co to bylo, ještě to chce trochu dopilovat no ni? :D

bob57_cz napsal:
E499_2002 napsal:
Štěstí, že sem tehdy ještě nebyl na světě a pak už zažil jen ty zbytky z Ostravy. Mám hodně fotek Ostravy a taky všeho toho bordelu ve vzduchu.
mimochodem Martensi pěkný pokus o Ostravštinu nebo co to bylo, ještě to chce trochu dopilovat no ni? :D
Tuš kurnikšopa synku, to maš fakt kliku, bo by si z toho blil, gdybysi vylez u divadla z lokalky a dostal hnedka do oka popilkem z Karoliny a dom se potem vratil zapraskany jak hornik po vyfarani.
By mně zajimalo, jak ten gizd zachytil na fotkach ten smrad....popilek možna, gdyby je nechal ležať na vzduchu paru hodin...no ale musim uznať, že Ečko je Ostravak jak cip.....to no ni se mu povedlo, ale ten zbytek byl jakysi divny....

Nigdy nězažil tu tmu za bileho dňa u Bořika a žluta rana, gdyž chemička větrala kominy....

Tak ať tu ten gizd nědřysta cosik o tom, že něvime, co to bylo enhačko a narvane smradlave pjetačtyřycitky ikarusy ve špičku ....

Martens napsal:
..........

.....

Já se za to nestydím, kdyby to šlo tak už jsem v důchodě, ještě cca 35 let ráno stávat do práce, no neber to. Kouknu na výplatní pásku záloha na daň z příjmu, pojistné na sociálním a zdrav. pojištění, hlavně že netáhla se budou mít dobře až do smrti...

bob57_cz napsal:
Martens napsal:
By mně zajimalo, jak ten gizd zachytil na fotkach ten smrad....popilek možna, gdyby je nechal ležať na vzduchu paru hodin...no ale musim uznať, že Ečko je Ostravak jak cip.....to no ni se mu povedlo, ale ten zbytek byl jakysi divny....
Nigdy nězažil tu tmu za bileho dňa u Bořika a žluta rana, gdyž chemička větrala kominy....
Tak ať tu ten gizd nědřysta cosik o tom, že něvime, co to bylo enhačko a narvane smradlave pjetačtyřycitky ikarusy ve špičku ....
Jaja, kaj na nas stare pazgřivce, taky jakisi cyp nas nepřebalamuti. A jak v třebovicke pustili přetlak do komina, tak nebyly ani v telce slyšet Katovice, enem se za chvilu zatmilo.

Hoši, hoši, hoši, s váma je sranda, hlavně s Martensem. To by ste tu fotku musel vidět, jak je na ni smrdět NH a chemička.
Nevím, kolik je tu Vás Ostravaku, ale trochu se vyznáte, hlavně ten popílek. Ja bydlím kousek od tram zastávky Krajský úřad. Když v noci kolem 23:00, když mám otevřený okno, ty zvuky co se nesou a lámou se o ty paneláky...
Slyším od 742ky každý zvuk na posunu na Hl.n a chemička co přes noc vypouští a ty ostatní sračky nemluvě... :)

Tak už ho nechte. Vždyť někdo musí vydělávat a když ho to ještě k tomu baví tak není co řešit. Co bych si já ,jako důchodce ,počal kdyby nikdo nechtěl dělat.

E499_2002 napsal:
...a chemička co přes noc vypouští a ty ostatní sračky nemluvě... :)
To není jenom přes noc, ale největší mňamka je vedle spalovna SPOVO, ti vypouštějí takové sračky, že jsme jednou dokonce museli přerušit posun, protože se fírovi a jednomu posunovači udělalo tak špatně, že se z toho pozvraceli.

Kuba napsal:
E499_2002 napsal:
To není jenom přes noc, ale největší mňamka je vedle spalovna SPOVO, ti vypouštějí takové sračky, že jsme jednou dokonce museli přerušit posun, protože se fírovi a jednomu posunovači udělalo tak špatně, že se z toho pozvraceli.

To je úžasné... :)

což mi připomíná, že kdybych se nedostal na toho fíru, mohl bych jít třeba do Vítkovic na posuny ne? I když představa, že budu denně jezdit s úplně špinavou 742kou těch pár km s nějakými několikatunovými, pánvovýmy vozy plnýmy rozžhaveného, tekutého železa mě moc neláká...

E499_2002 napsal:
Kuba napsal:
E499_2002 napsal:

což mi připomíná, že kdybych se nedostal na toho fíru, mohl bych jít třeba do Vítkovic na posuny ne? I když představa, že budu denně jezdit s úplně špinavou 742kou těch pár km s nějakými několikatunovými, pánvovýmy vozy plnýmy rozžhaveného, tekutého železa mě moc neláká...

Ale je to taky fírování...
nebo si myslíš, že příjdeš do rachoty a budeš jezdit jenom na rychlíkách a ec-čkách??

Hezky pomalu nejdřív na posuny, pak na náklady, a pak možná, za nějakou delší dobu na osobní dopravu.. a to se říká, kdo ví jestli :-)

Teda doufám, že se nepletu.... ikdyž mě to čeká taky :-D

plukas napsal:
E499_2002 napsal:
Kuba napsal:
E499_2002 napsal:

Ale je to taky fírování...
nebo si myslíš, že příjdeš do rachoty a budeš jezdit jenom na rychlíkách a ec-čkách??

Hezky pomalu nejdřív na posuny, pak na náklady, a pak možná, za nějakou delší dobu na osobní dopravu.. a to se říká, kdo ví jestli :-)

Teda doufám, že se nepletu.... ikdyž mě to čeká taky :-D

To je mi jasné, nejdříve depo, pak asi pomocník fíry a pak zkoušky a pak nějaký posuny. Prostě se časem vypracovat.

Back
Nahoře