Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
LuděkD napsal:Je vůbec možné se jít nyní ucházet o zaměstnání u Českých drah? Má to cenu? A do jakých pozic případně?
bob57_cz napsal:Ale no tak, Kubo.
... Recipročně zase Čehůni udělají Ž1 a začne se jezdit jako za starých časů.
Už je to "nalinkované". ( Dnes čerstvé drby přímo z DÚ.)
Tam bude DOZZ nebo budou stanice obsazené jenom přes den a jenom některé?Kuba napsal:No já jsem to pochpil že se ptá na práci ve stanici nebo u jízdy, protože téma na nábor strojvedoucí tu už je. 8)
Je pravda na strojvedoucího jsem se neptal jestli budou přibírat a ohledně těch ostatních funkcí ČD, opravdu moc lidí z ulice nebere, max. nějaké protekční lidi a svoje známé a to taky ne všude, třeba v Opavě mi nepomohla ani protekce, protože se ruší výpravčí a signalisti na celé štrece Opava - Ostrava tak nadbytečných lidí tu mám víc než dost.
Je to dopravná skúška s predpisov ČD, na trati nezáleží. Z našeho depa tam išlo 13 ludí. (10 turnus + 3 leťáci) a dvaja cviční. Mám pocit, že to nemajú šancu pokryť, ale to je ich vec. Dali tam ludí, ktorí tam chodili ešte za spoločnej republiky. Momentálne sú na týždeň v Strečne (vrátane môjho otca). Nás mladých tam nemohli dať, presne preto, jak spomínal Bob, vzápätí by sme prebehli a to oni dobre vedia. Ale aj keď budú mať všetko hotové, ešte stále neni isté, že sa do Prahy aj bude chodiť...JOHNZ napsal:bob57: Ja som kdesi čítal, že on ten "rýchlokurz" platí len na určité trate (ale je to len drb, Dráčik povie presnejšie)
Martens napsal:Tam bude DOZZ nebo budou stanice obsazené jenom přes den a jenom některé?Kuba napsal:No já jsem to pochpil že se ptá na práci ve stanici nebo u jízdy, protože téma na nábor strojvedoucí tu už je. 8)
Je pravda na strojvedoucího jsem se neptal jestli budou přibírat a ohledně těch ostatních funkcí ČD, opravdu moc lidí z ulice nebere, max. nějaké protekční lidi a svoje známé a to taky ne všude, třeba v Opavě mi nepomohla ani protekce, protože se ruší výpravčí a signalisti na celé štrece Opava - Ostrava tak nadbytečných lidí tu mám víc než dost.
Ani keby ma rezali, by som tam nešiel jazdiť (na skúšky áno). 400km tam, sám a na hnilej gorile 160km/h, večer spať v Prahe a skoro ráno budíček o štyroch, bohvie kde hladať mašinu a zas to isté naspäť a nič s toho... Ďakujem, nemusím. Zlatá Žilina.JOHNZ napsal:Dráčik: Aha, takže do ČR bude chodiť len stará škola ... (a to som sa už tešil, že sa s tebou raz odvezem do školy)
Roman napsal:Miro ale pořád to bude mít fíra z Bratislavy lepší a stihne večer nějaké . Pražák pojede v jedenáct večer Pannonku , v šest ráno je v Bratislavě , hup na Strelu v sedm odjezd a v jedenáct v Holešovicích...
Když by to bylo alespoň obráceně , tam na pondolinu a zpátky raubírna na 350. Tam musíš stále něco dělat a ve stošedesáti tam je pěknej rachot ale na pendolinu v Břeclavi nakvedlá na automatice 160 a v Podivíně už cpe sirky pod víčka .
Druhej to bude mít o poznání lepší, večer Strela včetně aktivního odstavení v Blavě. Ráno předávka fírovi od Pannonie , pak a v poledne Hungarii do Prahy