Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha archiv #8

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

A co takhle Bin, ten máš. Pánové, kdy se tu konečně naučíte instalovat simulátor se vším všudy.

Snad se na mě Zbyněk nebude zlobit, že mu plním vlákno, ale v souvislosti s tím, že nám přibyl další nádherný skin do MSTS mě přepadla retrománie a trochu jsem si upravil BP.
Něco prohodil, něco schoval do alfy, štěrkoblátivý kolejový svršek vyrobil. Asi uhádnete, kde to je.:D
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img10.imageshack.us/img10/4720/screenshot593.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img9.imageshack.us/img9/9247/screenshot601.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img19.imageshack.us/img19/6330/screenshot604.jpg

bin mam tiez ja som to instalovat vedel len som to uz rok nerobil a nehral tak som to pozabudal ale dakujem za pomoc

Páni Pawliku ty screeny vipadají dobře s těma upravenejma kolejema!Dodali tomu ten pravý šmrnc.

Pawlik napsal:
Snad se na mě Zbyněk nebude zlobit, že mu plním vlákno, ale v souvislosti s tím, že nám přibyl další nádherný skin do MSTS mě přepadla retrománie a trochu jsem si upravil BP.
Něco prohodil, něco schoval do alfy, štěrkoblátivý kolejový svršek vyrobil. Asi uhádnete, kde to je.:D

Jj, konečně nějaká pořádná textura kolejí :o) Bude někde ke stažení? ;o) Opravdu moc pěkné.

Pawlik napsal:

Tak jestli ti šlo o to, posunout trať o několik let zpátky, tak se ti to podle screenů povedlo na výbornou!

;) Můžete vyzkoušet:
http://www.edisk.cz/stahni/52996/acleantrack1.ace_966.37KB.html

Tahle textura má ovšem jednu záludnost, takhle plasticky vapadá pouze v jednom směru. Při pohledu z druhého jsou pražce jakoby naruby, ale není to tak hrozné. Podle mě lepší než klasická textura (mojí koridorovou nevyjímaje), která vypadá jako úplná placka.
Reálná předloha se nachází zde::D
http://www.mapy.cz/#x=133423712@y=136618144@z=16@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=Loc:%2050%C2%B016'30.717%22N,%2014%C2%B034'18.645%22E@sss=1@ssp=133398512_136604272_133440208_136637328

Pawliku mnohokrát děkuji za texturu kolejiva. Konečně pro nás milovníky historie někdo udělal texturu, která vyhodí koridor. Doufám, že dostaneš od Zbyňka povolení upravit celou trať.

Nene, to je omyl, s tím nepočítám, že bych se vrtal do trati, to nemám v žádném případě v úmyslu.
Jenom jsem si ve Všetatech nafotil koleje na novou texturu, která by se dala používat v současných tratích.
Pak už chyběl jen krůček trošku si pohrál s texturami nástupišť, rychlostníků a sloupy TV. Pak už to chce jen trošku víc fantazie, odmyslet štíhlé výhybky a můžeme si hrát třeba na rok 1989.
Rozhodně v tom není úmysl dělat historickou verzi BP.
P.S.: Tahle textura by chtěla ještě upravit, protože jsem nevyretušoval hlavy kolejnic, tak to berte jako betaverzi.

palo742 napsal:
bin mam tiez ja som to instalovat vedel len som to uz rok nerobil a nehral tak som to pozabudal ale dakujem za pomoc
Před časem jsem řešit ten samý problém a bylo to nesprávnou verzí Binu. Zkus to a uvidíš, jestli to bude ono. Držím palce :). motorová myš

Pawlik: Mohl bych se te zeptat kde se dá sehnat ta mašina co máš na těch screenech :) díky za odpověď. Mimochodem to kolejivo máš velmi vydařené. :)

Armin: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2287&page=2

Je to Tlamsov skin ;-)

Naposled editoval moderátor:

Aby jste neměli pocit, že se nic neděje, po určitých rodinných problémech se opět vracím k editoru a alespoň chci dodělat rozestavěné, respektive dodělávky po neplánovaných výlukách. Až to bude v kupě, vydám předprázdninovou aktualizaci. Chtěl bych během června. Současně i aktualizaci trainsetu.
Nové úseky přes Chlumec a dodělávky 251 budou předmětem aktualizace předvánoční. Stavění tratí nejde tak rychle, jak by si člověk přál. Ale myslím, že obnova ČT - Pardubice - Jaroměř a další místa určitě mnohých potěší. Krajinoví detailisti si ale budou muset ještě v některých místech počkat, protože den má opravdu jen 24 hodin a v životě není jen MSTS. Snad už do prací žádné neplánované události nezasáhnou a alespoň dva až třikrát do roka nějaká aktualizace bude.

Zdravim všechny.

Chtěl bych se zeptat, jak vypadá vstupní lékařská prohlídka na strojvedoucího. Zanedlouho mě bude právě tato prohlídka čekat a já nevím na co se mám připravit. Nejsem si jistý ani u zraku, jestli jsou tolerovány brýle a nebo ne. Jestli by byl nějaký fíra ochotný napsat jak tato prohlídka vypadá a hlavně jak je to s tím zrakem. Předem díky za odpověď

Armin napsal:
Zdravim všechny.

Chtěl bych se zeptat, jak vypadá vstupní lékařská prohlídka na strojvedoucího. Zanedlouho mě bude právě tato prohlídka čekat a já nevím na co se mám připravit. Nejsem si jistý ani u zraku, jestli jsou tolerovány brýle a nebo ne. Jestli by byl nějaký fíra ochotný napsat jak tato prohlídka vypadá a hlavně jak je to s tím zrakem. Předem díky za odpověď
Koukám, že to má s tímhle tématem hodně společného....

Ahoj Armin,
něco bude určitě zde.

Měj se hezky. Marek.

Naposled editoval moderátor:

Armin napsal:
Zdravim všechny.

V MSTS po trati Bratislava - Praha já nevyžaduji žádnou vstupní lékařskou prohlídku a brýle jsou povoleny. Účastníci slezin si pamatují jednoho malého nevidomého kluka, který tratě v MSTS také paří o 106.

Ale jestli je to dotaz pro zdravotní podmínky na skutečného strojvedoucího, tak se už stala první chyba.
1. podmínka je, aby to byl člověk, který se umí orientovat a když například navštíví nějaké fórum, měl by rozeznat, že jsou tam nějaké rubriky a pro svůj dotaz by si takový zájemce měl umět najít tu správnou.
Vlákno o trati Bratislava - Praha je špatná volba.:(

Zbyněk Šemora napsal:
Ale jestli je to dotaz pro zdravotní podmínky na skutečného strojvedoucího, tak se už stala první chyba.
1. podmínka je, aby to byl člověk, který se umí orientovat a když například navštíví nějaké fórum, měl by rozeznat, že jsou tam nějaké rubriky a pro svůj dotaz by si takový zájemce měl umět najít tu správnou.
Vlákno o trati Bratislava - Praha je špatná volba.:(

On ARMIN asi vycházel z toho, že tohle vlákno je nejdiskutovanější. I když je mimo téma, zrovna na tento dotaz mohl dostat odpověď.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře