Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

To já jsem naopak rád, že v Olomouci nějaká letadla létají, po každodenních průletech helikoptér (za bolševika tu měli rudoarmějci letiště) je to úplně jiné kafe!

Ja som tiež za lietadlá :D
Nech len ostanú v takej výške ako sú :D je to zaujímavejšie :D keď lietajú hore dole. V trati 321 aspoň hospodárska kríza nezasiahla leteckú dopravu :D:D

Taktiež mi tie lietadlá nevadia aj keď z realitov to má -100%, (výška, smer, výskyt) pekne to oživuje trať.

Co se týče letadel,tak je to nahodou super a vysunutý podvozek vidět není.Divím se,že Ti to vadí a už tu bylo snad milionkrát zmiňováno,že MSTS a trať 321 je simulátor.Já bych byl i pro,kdyby se tam objevilo nějaké UFO :D ,já vím,hloupý nápad.Ještě se docela teda divím,že Ti nevadí pohybující se lidé na nástupištích ve stanicích,že Ti třeba nevadí,že chodí sem a tam a ne třeba do podchodu a že špatně zvedají nohy :D

ludia sa vyskytuju tam, kde by som ich ocakaval (este by mohli prebiehat pomedzi spustene zavory, popripade na ukrajinach sa snazit ujst pred vlakom). lietdla sa vyskytuju tam, kde by som ich teda rozhodne neocakaval. na miestach kde do 20 km nie je nic viac ako vacsie polne letisko... aby bol na auta lepsi pohlad tak by sa mohli osadit na peron, nie? a trat by sme mohli supnut pod vodu - to by mohlo byt tiez zaujimave.

ale uz som ticho - je proti mne prilis velka presila.

Lidi koukněte se na tratě Alfold v 4 a Protrain tratě tam uvidíte letadla snad v každém dílu.Lukáš

Jeffere, nemůžeš u každého letadla hledat letiště, asi si to špatně pochopil, ty letadla nepřistávají ani nevzlétají, oni prostě letí od někud někam.
Asi tě mate to, že letí pouhých 250 metrů nad tratí, jenže v MSTS to jinak udělat nejde, když je dám do reálné letové výšky 10 km nad zemí, tak je neuvidíš.
Umístění letadel jsem testoval dost dlouho, zkoušel jsem je dávat do různých výšek od 100 metrů až po 1 km nad trať, potom jsem pod nima projížděl vlakem a zjišťoval nejlepší variantu.
A těch 250 metrů je pro MSTS ideální, pokud by byly výš, tak je neuvidíš, protože se ti hned schovají za střechu lokomotivy.
Takže buď v Trati 321 nebudou letadla vůbec, nebo zůstanou tak jak jsou teď, jinak to bohužel udělat nejde...
Taky mě mrzí, že ty modely letadel letí s vysunutým podvozkem, hold smůla, lepší model nemám.

A jen tak mimochodem, spíš jsem čekal kritiku na pohybující se lidi po nástupištích, než na letadla:D
Ty lidi se mi moc nelíbí, byl to jen takový pokus...

Lidi sou celkem v pohodě, mimochodem v Třebové stojí na koleji č.1 něco jako sebevrah:D

Myslím si,že pohybujúci sa ľudia bol dobrý nápad a je to celkom pekné oživenie keď človek stojí v stanici :)
Ja som tiež za aby to tak ostalo ;-)

Přesně tak,taky bych nic neměnil,letadla a lidé jsem parádní.Podle mě se nápad s lidmi uchytil skvěle,takže prosím ponechat ;)

Ahoj,včera jsem si projel poprvé od aktualizace 17 trat 321 a zjistil jsem malé drobnosti.Před zastávkou Brodské není umístěna tabule "Vlak se blíží k zastávce" a pak na nádražní budově ve Valašském Meziříčí je z boku budovy nápis "Blansko" a na nádražní budově ve Lhotce nad Bečvou je zase z boku nápis (Mohelnice) :-) Nechci tady nějak prudit,protože vím,co tato práce obnáší,ale až by byla chvilka,šlo by s tím něco udělat? :-)

kendisek napsal:
Ahoj,včera jsem si projel poprvé od aktualizace 17 trat 321 a zjistil jsem malé drobnosti.Před zastávkou Brodské není umístěna tabule "Vlak se blíží k zastávce" a pak na nádražní budově ve Valašském Meziříčí je z boku budovy nápis "Blansko" a na nádražní budově ve Lhotce nad Bečvou je zase z boku nápis (Mohelnice) :-) Nechci tady nějak prudit,protože vím,co tato práce obnáší,ale až by byla chvilka,šlo by s tím něco udělat? :-)

Vidis a to si este zapomel na sloupek v Jistebniku u nastupiste v kterem je prospikovana cedule s nazvem stanice vskutku detail pa mejte se s pozdravem Pegaus.

A v Žilině je zase na budově Opatov :D

Prosim vas kedy vijde najblizssia aktualizacia a co bude obsahovat ???

lokotrain napsal:
Prosim vas kedy vijde najblizssia aktualizacia a co bude obsahovat ???
Stavitelxx napsal:
Tak a to je vše, tímto "vánoční" aktualizace končí a do dalších Vánoc ode mě nic nečekejte:D
V aktualizaci 18 bude Praha.

Ahoj Lokotrain.
Já to nechápu, to nemáš kde jezdit nebo co? Já se fakt divím, poslední dobou tu jen čtu kady, kde a nejlépe proč už to není.;) Když jen vidím, kolik času zaberou primitivní aktivity a představím si kolik času muselo zabrat postavení takového megadíla, jako je 321, ale i BP a jiné tratě, a furt se to zdá někomu málo a pořád se ptá na aktualizace, tak už fakt nevím co by vám tazatelům kdy to bude vyhovovalo, aby stavitelé a nejen oni pro MSTS ještě stíhali dělat. Nic ve zlým, ale nedalo mi to nereagovat. Já osobně čekám, až bude, bude. Totiž 99% těch, co pro simulátor dělají, je to jen jejich koníček, vlastně "kůň žeroucí kvanta času" a MSTS není každodenní pracovní náplň, již se člověk živí :D.
S pozdravem Dan.

Musím s Tebou souhlasit Dane.

Máš naprostou pravdu,je to koníček,co žere spoustu času a není to každodenní pracovní náplň.Přesně vím,o čem mluvím.Sám teďka dělám aktivitu dlouhou "pouze" 3 hodiny 30 minut a už to dělám 3 týdny a mám hotových takových 70% .Není na to hold času od rána do večera a také to záleží na náladě.A jak řekl Dan,čeká,až bude,bude.Mám to stejně.Lidi neblázněte,máte k dispozici 1500 km,tak neříkejte,že nemáte kde jezdit a pořád se neptejte na aktualizace.

ahoj znovu! neviem ci to tu niekto hlasil, ale vo viacerych aktivitach sa teraz vchadza do usti nad orlici od ceske trebove do letohradskej skupiny. lenze rychlostniky 85 su len na druhej strane. takze ked potom vlak odchadza smerom na chocen, ma az po bezpravi max. rychlost 70 a nie 85.

jeffer napsal:
ahoj znovu! neviem ci to tu niekto hlasil, ale vo viacerych aktivitach sa teraz vchadza do usti nad orlici od ceske trebove do letohradskej skupiny. lenze rychlostniky 85 su len na druhej strane. takze ked potom vlak odchadza smerom na chocen, ma az po bezpravi max. rychlost 70 a nie 85.

O tomto problému vím, už je to opraveno, ale musíš počkat do aktualizace:)
Taky jsem při rekonstrukci Českého Těšína zapomněl vrátit zpět hlášení rozhlasu, to už je taky opraveno, další úprava je u vjezdových návěstidel do Košic, trochu jsem předělal krajinu v Ostravě Svinově, vypadalo to tam hrozně, do Břeclavi přibyla věž OTIS a taky průběžně dělám výměnu sloupů TV za novější typy ve všech stanicích na celé trati. Zatím mám vyměněny všechny stanice mezi Prahou a Bohumínem + Přerovem a Břeclaví, teď si dám chvíli oddych a pak se vrhnu na Ostravsko a Slovenské stanice.
No a mezi tím vším dělám Prahu, žádná sranda to tam teda není... Vydání aktualizace jsem sice odhadnul někdy kolem Vánoc, když se ale dívám na tu náročnost Prahy a další práce , tak jde spíš o to, které Vánoce...:D

Stavitelxx napsal:
jeffer napsal:

O tomto problému vím, už je to opraveno, ale musíš počkat do aktualizace:)

No jo, ale do vánoc je ještě daleko ... :(

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře