Modely-Mates

Ahoj,už asi týden mám nefunkční svoje stránky na banan.cz ( http://mates-msts.uvadi.cz/ ).Máte někdo přehled,jestli jim můžu věřit,že jde o dočasnou odstávku na free hostingu?Nebo budu muset opět hledat nějaký nový úložný prostor a celé to předělávat,má to už 1,5GB velikost.

Ahoj, považovat týdenní nefunkčnost hostingu za "dočasnou" odstávku? Ani omylem .... Fakt je, že i Rusáci tu byli dočasně přes 20 let :( ..... ale teď vážně .....free hosting a společnost banan.cz je asi ta nejhorší kombinace. U nich jsem měl problém i s placeným hostingem, natož s free. A 1,5 GB už asi na free taky moc není......zkoušel jsi se domluvit třeba se Zdenkem Itterheimem? Případně dobré zkušenosti jsem měl i s hostingem www.endora.cz

I wish you a nice evening! I found it sad that nothing was available from Mates ’great work. My question is, has the site been permanently discontinued or are the models available somewhere yet?
Thank you in advance for your answers!

Zdravím. Dnes jsem si stahoval vozidla do aktivity a narazil jsem na dle mého celkem důležitou zprávu, viz foto:20221122_173318.jpg
Tak stahujte dokud to jde... ;)

Zdravím,
nemá někdo info, zda a kde je ke stažení náklad trata pro hlubinový vůz z těchto stránek ?

Ahoj,
není, ale Josef Vogeltanz jeden udělal nebo Ti vytvořím FA z jednoho modelu.

Zdravím,
stáhnul jsem ty Italy - vypadají skvostně. Jinak model od Jozefa jsem na jeho webu nenašel.

Back
Nahoře