Modely-Mates

Stvořil jsem lanovku na Větruši,v maxu jsem udělal animaci,ale v simulátoru kam jsem to vložil jako animovaný objekt to jezdí strašně rychle.Našel by se někdo ochotný,kdo by mi na zlatém podnose přinesl radu,jestli to jde zpomalit?Já zatím ten čas využiji na úpravu objektů pro Martina-trať321.Předem děkuji jinému zaneprázdněnému,který toto třeba zná :)

Pěkný kousek!
Ještě jsem před spaním stačil zmáknout "krychli" transformátoru jako speciální náklad (ostatně k tomu je tento typ určen).
Projet už ale nestihnu, padají mě víčka ...

4fe7bc41b53b5011cfab8f42042379a1.jpg

Naposled editoval moderátor:
Pro zájemce jsem na stránkách zprovoznil stažení downloadu Úpořin a Bohosudova.Nově jsem přidal stránku pro modely DB ikdyž tam už možná nic jiného nepřibyde,jelikož mě ta oblast neláká :)
BadSchandau1.jpg
BadSchandau2.jpg
BadSchandaumost.jpg
Uporiny.jpg
bohosudov1.jpg
bohosudov2.jpg
bohosudov3.jpg

super práce, další kousek k realitě hlavně 321.

Naposled editoval moderátor:
Děkuji za chválu,určitě potěší,ale děkovat můžete uživateli s nickem Smrček,který dodal fotky,jinak by jste nic neměli.Pro BP může být varianta s úpravou peronů,na fasádu budovy nemám fotky a zatím čas :) ,vždyť poslední dobou mám asi vzácnost jednoho objektu.Viz poslední objekty na 130,kde to tvořím pro tři stavitele a nevím jak je to možný,ale každý objekt o trochu jinak posunutý :)

Choceň pro BP má upraveny perony oproti původnímu modelu.Kdyby chtěl někdo více,je potřeba někde najít alespoň a dodat inspirativní fotky,jak to tam vypadalo
chocen04.jpg

Koukni Mates

a uvidíš stav před koridorem. Peronky byly z betonových desek, jsou tam vidět pozice přechodů a pozor na esíčko na východní straně. Dále si dej pozor že Zbyněk má Choceň zkrácenou asi o 100 metrů.

Oprášil jsem a dávám k dispozici dlouho odkládaný model montážního vozu GAZ69 s provizorním ENG a SOUND,třeba to někoho osloví a vytvoří lepší a správný,plošinu lze zvedat pomocí Ctrl+8
UAZ69.jpg

Mates napsal:
Oprášil jsem a dávám k dispozici dlouho odkládaný model montážního vozu GAZ69 ...
Ahoj Pavle, ty pokaždé překvapíš něčím zajímavým. Díky za další pěkný model.

Mates napsal:
Oprášil jsem a dávám k dispozici dlouho odkládaný model montážního vozu GAZ69 ...
Zaujímavý stroj ... v živote som nič podobné nevidel. Kde si k tomu nabral košické značky? ;) Že by v skutočnosti mali také niečo na vychodze?

Back
Nahoře