Modely-Mates

Tak ladič na Mamatěje se zatím žádný nehlásí,škoda.
Buďte tedy velice vděčni Jackovi že naladil a udělal zvuky na Uaais,který je od této chvíle na stažení na mých stránkách Uaais9946-a.jpg

Přidal jsem pár novinek pro stavitele na mých stránkách,včetně dlouho rozdělané estakády,která dosáhla v součtu 57 objektů

Takže dle připomínek dnes na mých stránkách je update vagonu Uaais,nutno stáhnout znova,na úpravách se podílel PSOB,děkuji,dále byl dokončen podvozek Mamatěj,za přispění ladiče PN,také děkuji
mamatej-a.jpg
a pro zájemce o jednokolejný viadukt,se tam také něco najde

Všímavý Carlos mě upozornil na špatně umístěné přepravované kolejnice na Mamatěji,mají být zavěšeny zespoda,takže na mých stránkách je oprava

Download s želvou byl rozšířen o fiktivní variantu DPMH_VM55-1.Úpravu provedl JiříkTK+doplnil soubor o animovanou kabinu.
DPMH-VM55.jpg

pokud by to nestačilo,chystám i hranatou verzi
zelvy.jpg

Je tu na fóru nějaký klid :) ,tak když jsou ty velikonoce,tak mám sice jenom polotovar,ale trochu zkusím někoho naladit: nadrOlomouc.jpg

Mates napsal:
Je tu na fóru nějaký klid :) ,tak když jsou ty velikonoce,tak mám sice jenom polotovar,ale trochu zkusím někoho naladit: ...

Nazdar Pavle,
tak nevím jak kdo jiný,ale já jsem po shlédnutí náhledů naladěn perfektně.;)
Vypadá to na další špičkově provedený kousek.:)

David

Naposled editoval moderátor:
Tak tomuhle říkám Velikonoční nadílka. Moc se ti to povedlo. Díky tobě si připomenu stav, který byl před rekonstrukcí. Těším se až bude osazen v trati.

Tak to je opravdu nadílka. A člověka potěší, že pracuje úplně někde jinde a na místě. kde to nečeká se narodí nádherný model. A o to je to pěknější, že model udělá radost třem stavitelům tratí.

K přání veselých vánočních svátků přidávám pro příznivce historie model parního vozu M112. Pomoc při tvorbě poskytl Pikku a Tax,za což děkuji.Model na stažení na mých stránkách.
M112-A.jpg

Back
Nahoře