Modely-Mates

Pavle, tohoto krasavce jsi mi pěkně vyfoukl :) Tyhle stařičké mašinky můžu. Doufám, že nezůstaneš u jednoho kusu a že přidáš i nějaké přívěšáky nebo třeba další parní motorové vozy ;)

Po předlouhé době jsem konečně dodělal budovu nádraží v České Lípě.Kromě Karlose si už nepamatuji,kdo jí chtěl,tak dávám na vědomí,že je na stažení opět na mých stránkách
CLipa.jpg

Mates napsal:
Kromě Karlose si už nepamatuji,kdo jí chtěl,tak dávám na vědomí,že je na stažení opět na mých stránkách

Super, díky, hned ho jdu sosnout a osadit a mrknout, jak to vypadá s kolejemi a vozidly :-)

Pro zájemce:parní vůz dostal animovanou kabinu dení i noční verzi od JiříkaTK,za což mu děkuji
M112-a.jpg

Pro zkušené zájemce je na mých stránkách k dispozici M144.0 ,motorový vůz pro údržbu a opravy trolejového vedení,ve třech variantách.
Kompletní kabina snad časem bude také.Animace dveří CTRL+7,pantografu CTRL+8 a "poklopu" na střechu CTRL+9
144-3x-A.jpg

Chtěl bych jen včas uvést na pravou míru to, že s enginem nemám nic společného, podle M131 ho naladil Tadeus. Uvádím to zde dřív, než se zase strhne nějaká nesmyslná hádka.

Pro milovníky historie a minimálně pro můj parní vůz
M112-a.jpg
najdete na mých stránkách sadu osobních vozů Be2 a Ci4 ve variantách ČSD,K.k.St.B a ÖNWB
CSDBe2-01.jpg
CSDCi4-01.jpg

Ahoj. Tak ani nevíš, jak jsi mi tím padnul do noty, mám komplet dodělanou aktivitu pro Zlatohorku, právě s oním parním vozem a musel jsem za ně zapřáhnout Cička, z německých stránek, poněvač vozy lehké konstrukce pro lokálky z těchto let zatím nikde nemáme. Díky moc za nové vozy. :-)
Dan

Dan J. napsal:
.... musel jsem za ně zapřáhnout Cička, z německých stránek, poněvač vozy lehké konstrukce pro lokálky z těchto let zatím nikde nemáme....
Zajímavé, myslel jsem, že u Zlatohorky je 80 MB velký soubor s vagony včetně Fk, Ddk, Ci (ale možná se pletu)

Pikku napsal:
Dan J. napsal:
.... musel jsem za ně zapřáhnout Cička, z německých stránek, poněvač vozy lehké konstrukce pro lokálky z těchto let zatím nikde nemáme....
Zajímavé, myslel jsem, že u Zlatohorky je 80 MB velký soubor s vagony včetně Fk, Ddk, Ci (ale možná se pletu)
Ahoj Pikku.
No, nevím jak teď, jsem mimo domov, ale když jsem odjížděl byla pouze k dispozici trať a pokec o trati, jinak u vozů a consistů odkaz nefungoval.:D Nicméně, zítra se vracím domů i s opraveným PC, takže pokud již trainset ke Zlatohorce spatřil světlo světa, tak je to super zpráva a hned do aktivity doplním.:D

Trainset je už nějaký čas ke stažení. A nemohu si jej vynachválit:D :P Ještě mít tak ty připravované CIWL vozy, mmmmm

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře