Petr Novák
Průvodčí
Jo funguje až do té chvíle,kdy bude něco špatně.Pak vyskočí hláška o spuštění s právy admina....Čouda napsal:No, nemusí se spouštět jako správce. Zkoušel jsem to a funguje bez problémů.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jo funguje až do té chvíle,kdy bude něco špatně.Pak vyskočí hláška o spuštění s právy admina....Čouda napsal:No, nemusí se spouštět jako správce. Zkoušel jsem to a funguje bez problémů.
kucimsts napsal:Lidi.. poradíte mi někdo s tím pocukávajícím obrazem? Mám w7 professional x32. FPS mám ve většině na těch 30, ale pocukává mi obraz a je to pravidelný pocukávání..FPS je přitom třeba na 30 - 40.
Msts nastavit umím.. na w XP sem se stím nesetkal.
kucimsts napsal:To čouda. kdyby sem tam tuhle volbu měl tak bych sem nepsal a nastavil si to sám. A jako jeden z mála tady první čtu a pak se ptám tak klídek.
Takže pokavaď si ta chytrej tak mužeš přijet a nastavit mi to sám.
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18460_1242845550243_1202470479_620862_3863922_n.jpg nikde nastavení poměru stran nevidím ty snad jo?
Čouda napsal:No tak to se ti teda omlouvám, já nám navíc N-vidia grafiku, myslím, že je lepší než ati, ale to je jedno. V tom ovládacím panelu mám volbu převzorkovat plochý panel -> Použít převzorkování NVIDIA se zachováním poměru stran. Jak sem řekl, najdito za minutku, nastaveno za další minutku, takže práce na chviličku. ATI neznám, ale bude tam určitě něco podobnýho. Jinak poměr stran by se dal eventuelně nastavit rozlišením. Vyloženě 4:3 tam mít nikde nebudeš a nebo se pletu?
Hele použij ten můj link, sjeď úplně dolů a tam máš obrázek. Návod jako pro debila (myšleno obecně, není to útok). A jestli grafiku nastavíš dle obrázku, tak ti to musí zákonitě fungovat, když to funguje jiným.
Doufám, žes pochopil, že se bavíme o poměru stran a se o cukání MSTS. To jen tak na ujasnění.
Čouda napsal:Přeinstaluj si ovladač na grafiku, no. Jen počítej s tím, že se ti tam možná rozhází nějaký tvoje nastavení a potom uvidíš. Možná by stálo za to zkusit se podívat jestli nemáš skrytý nastavení pro pokročilé.