Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
klimi napsal:flex: Obejdnej si Zbyňkovo trať a až poté se uč, protože tohle nikam nevede...
Pokud je třeba systém reinstalovat, tak jedině nejprve formátování oddílu a úplně nová čistá instalace. Já si jen zkopíroval do záloh složku s ikonami na ploše, abych to nemusel znovu vymýšlet a přepisovat názvy.Pavlík napsal:Ovšem lze to i jinak. Instalovat do stávajícího oddílu a dřívejší verze Windows bude ve složce Windows.old. V této složce se také zachovají kompletní adresáře Users, Windows a Program Files. Ale čistá instalace je daleko lepší.
-----------------------------------------Zbyněk Šemora napsal:Odinstaloval jsem úplně vše, co mělo cokoli s ATI společného.
Edie napsal:Zdravím, instaloval někdo MSTS v řežimu XP mode? Jakou jste zvolili cestu?
Tento mód není pro hry, ale pro kancelářské aplikace. Například pod 64 bitovým systémem nepojede účetní dosovský program. A právě k tomu slouží tato vymoženost u Professional a Ultimate.Edie napsal:Zdravím, instaloval někdo MSTS v řežimu XP mode? Jakou jste zvolili cestu?
V sedmičkách funguje tento postupfma_0526 napsal:Zdravím, mám takový probkémek ... Instalace a a vše kolem MSTS s 7čkách je OK, jenže je problém s instalací aktivit ... v čem je háček? Předem ď.
Zbyněk Šemora napsal:A nakonec jsem si aktivoval administrátorský účet, odtud vše zlobivé nainstaloval a vše funguje jak hodiny. (Počítač-Spravovat-Uživatelské účty-Administrator- zrušit volbu "účet je zablokován". Tohle přihlášení je pak s plnými právy a nedoporučuje se odtud procházet po internetu.
Mě se přihlášením z tohoto účtu vyřešily i jiné problémy než v MSTS.