Trať ČD 086

hmm...... tak hra už mi de ale když ji spustim přes trainstore tak mi to když se to načte tk my to nabídne jen výuka... nevíte co s tim?

Dej v Trainstore Vrátit vše do MSTS ... doufám, žes to udělal i před instalací tratě ... a zkus trať spustit přímo ... pokud máš zase dostupnou jen výuku, máš trať nainstalovanou špatně, zkotroluj si umístění složky apod. ... a znovu říkám, nesedíme u Tvého PC, tak se nám na Tvoje nejasné dotazy typu "vono to nejde" odpovídá těžko ...

Jelikoz rok 2010 pro me byl velice smutny v soukromem zivote, nejak jsem na stavbu vubec nesahl. Ted me nakopl Mates s jeho perfektnim modelem Ceske Lipy. Dneska jsem ceskolipskou stanici trosku upravil. Vysledek:
fb400ee3ed376d7b32c0ad87d1ed90e9.jpg
84499f04e6567a4fe2793f2432e40649.jpg
2457ab5cd20cf47056f76bd9adff1817.jpg
64340a25906475dab0376e377d8a542d.jpg

Naposled editoval moderátor:
Matýsek napsal:
Podle obrázků koukám, že už je to nové nádraží. Tedy jestli se nepletu.
P.S. Zapomněl jsem dopsat, že jsem tajně doufal ve staré nádraží kdy se ještě přejíždělo.

Zdravím chtěl bych se zeptat. Četl jsem na foru příspěvky ohledně trati 086 Č.Lípa - Liberec a mimo jiné je Pikkem zmíněno ještě o jedné verzi této tratě, zatím tedy neveřejnou. Chtěl bych se zeptat, jestli se ještě staví, nebo bylo dílo posláno do věčnejch lovišť. S pozdravem a hodně síly a chuti do další skvělé práce pro msts Kudrnáč:-P

Stránky fungují, ale oprav si u sebe na profilu odkaz. :D Zjevně tak to myslel.

Naposled editoval moderátor:
Funguje.

Ty si sa okrem stavby trate dal na modelovanie a skinovanie bíglov? :D

Ahoj dnes jsem narazil na tuto trať a zní fakt dobře jenže když ji chci stahnout na stránkách, tak to nejde a napíše to, že došlo k chybě, chci se zeptat jestli je to schválně nebo se vývoj tratě ukončil, nebo něco takového?

Popravdě, stalo se mi úplně to stejné. Nakonec jsem se na to vykašlal. A vývoj byl ukončen určitě.

Back
Nahoře