Trať ČD 086

Kdyby trať nebyla umístěna u někoho na místním PC (localhost) a raději by se upla na nějaké ftp bo webový prostor na páteři, tak by nemusel bejt s tim stahováním problém.

Chlapi, já to sosnul včera večír během dvaceti minut, nechápu. Jináč těch pár km vypadá docela mile. Jen tak dál...

Hujan napsal:
Chlapi, já to sosnul včera večír během dvaceti minut, nechápu. Jináč těch pár km vypadá docela mile. Jen tak dál...
Mě to jede rychlostí 10KB/s a to mám linku 8MB... Do konce stahování 6 hodin,tak to půjdu spát a ráno uvidím.

Naposled editoval moderátor:
Trať velmi dobrá,stahování pomalé 10k, chybějící consisty z aktivity.Na to, že má pěknou trať,si snižuje její hodnotu drobnostmi. Nabídky na umístění tratí tady byly.Ale asi spěchal,aby byl ven dříve, než konkurence.Stan

Ahoj.
Ohledne rychlosti stahovani: Mejte trpelivost. Server sedi na 1Mbit lince, takze kdyz se nahrne vic lidi najednou, ucpe se to. Aneb kdyz to pojede pomalu, zkuste to za hodinu. Navyseni rychlosti je v jednani. Tohle jste s tim provedli :twisted::

ba410b58891256dbad5794632d72f0f2.jpg

Ohledne chybejicich consistu: Jasne. Jsem vokurka. Zabalim aktivitu do apk a hodim k downloadu behem dneska. Ani uz nevim, jestli jsem psal, ze aktivita je nad trainsetem BP a navic jsou Vrbamovy 854_054_954

Ohledne nutnosti stahovani: Nikoho nenutim.

Naposled editoval moderátor:
Mates napsal:
Tak pokud na tom Libereckém nádraží nemá někdo osobní zájem ho vymodelovat,tak může počkat,jestli se mi to zdaří.Perony jsou již vytvarovány do trati Petra Holuba
zvětšit

Pokud by si chtěl tak ti můžu liberecké nádraží komplet nafotit na textury+ nějaké plánky apod....
Víc v SZ.

Mates napsal:
Tak pokud na tom Libereckém nádraží nemá někdo osobní zájem ho vymodelovat,tak může počkat,jestli se mi to zdaří.Perony jsou již vytvarovány do trati Petra Holuba
...

Vyborna zprava. Beru vsema 10. Ted shanim viadukt v Mimoni. Tak kdyby nekdo o necem podobnym vedel...

Já si také myslím, že MSTS je model, kde bude zachováno hodně věcí, které se v reále dávno zbouraly.
Asi by se měly takové stavby zavčas alespoň kvalitně nafotit. Modelář se pak určitě najde.
Proto já se bráním modernizaci toho, co už mám postavené.
Co zbylo z depa Praha Masarykovo? Už ani ta velká přesuvna tam není. Hlavní nádraží v minulé verzi. Most UNRA za Břeclaví, nádraží Břeclav, staré trasy kolejí, atd.

Nazdar panstvo! Děje se v tomhle projektu ještě vůbec něco? Pikku sliboval screeny zase není nic.

Back
Nahoře