P
Pájek14
Host
KosacKadr napsal:Pájek14 napsal:jo,to bylo něco příšernýho.Nevím jakej to mělo skysl že to musí ztahovat tak pomalu.
A kdo tě nutí to stahovat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
KosacKadr napsal:Pájek14 napsal:jo,to bylo něco příšernýho.Nevím jakej to mělo skysl že to musí ztahovat tak pomalu.
Pájek14 napsal:KosacKadr napsal:Pájek14 napsal:jo,to bylo něco příšernýho.Nevím jakej to mělo skysl že to musí ztahovat tak pomalu.
Ano, download byl pomalý, dokonce ani není možné navazování stahování, takže jsem to musel vzdátŠnek napsal:Taky se Vám to stahovalo tak pomalu?
Mě to jede rychlostí 10KB/s a to mám linku 8MB... Do konce stahování 6 hodin,tak to půjdu spát a ráno uvidím.Hujan napsal:Chlapi, já to sosnul včera večír během dvaceti minut, nechápu. Jináč těch pár km vypadá docela mile. Jen tak dál...

Kosac napsal:Slibena .apk aktivita u me na webu.
Tady.
Boby napsal:Bin 1.8?
Mates napsal:Tak pokud na tom Libereckém nádraží nemá někdo osobní zájem ho vymodelovat,tak může počkat,jestli se mi to zdaří.Perony jsou již vytvarovány do trati Petra Holuba
zvětšit
Mates napsal:Tak pokud na tom Libereckém nádraží nemá někdo osobní zájem ho vymodelovat,tak může počkat,jestli se mi to zdaří.Perony jsou již vytvarovány do trati Petra Holuba
...