Aktivity Musa

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Musa
  • Datum začátku Datum začátku
RE: DŮLEŽITÉ

Honza napsal:
Prosím Musa, aby aktivitu EC 107 Sobieksi dočasně stáhl. Prověřil jsem nastavení a jak polský vůz WRbdmnu, tak polská loko EP 09 i Taurus mají naprosto špatné nastavení spřáhel ve vztahu k českému trainsetu. Současně prosím všechny hráče, aby zatím do aktivity nezasahovali. Pokusím se co nejdříve odeslat Musovi upravené eng a wag soubory.

Honza U.

Ahoj Honzo,
Vím, že jsi určitě pracovně hodně vytížen, co se týče MSTS.Pokud chceš, pomoci jsem ochoten tyto mašiny, a vůz nastavit. :)

Jarin

Ahoj,

doporucuji aktivitarum pouzivat polska vozidla z trainsetu TBP8 - dodal jsem tam PKP EU07 (kvuli zajizdeni do Prahy, kde ji muzete kazdy den videt stat na Hlavnim nadrazi) v nekolika variantach - je vyladena nejen na sprahlech ale i na jizdnich vlastnostech, je tam i vyladena kabina, zvuky.

To same plati o vozech.
Do TBP8 jsem PKP vozu na EC vlaky pridaval a tudiz kompletne vyladil nekolik.

Polska vozidla jsou obecne naladena dosti odlisne a ruznorodne od ceskeho trainsetu, takze pravdepodobnost, ze neco nepojede, je vysoka.

Pokud bude zajem mohu do TBP dalsi stredoevropska vozidla doplnit. Autori nemeli doposud s zadostmi o uverejneni v ramci TBP zadny problem.

ZSR

zsr napsal:
Ahoj,

doporucuji aktivitarum pouzivat polska vozidla z trainsetu TBP8 - dodal jsem tam PKP EU07 (kvuli zajizdeni do Prahy, kde ji muzete kazdy den videt stat na Hlavnim nadrazi) v nekolika variantach - je vyladena nejen na sprahlech ale i na jizdnich vlastnostech, je tam i vyladena kabina, zvuky.

To same plati o vozech.
Do TBP8 jsem PKP vozu na EC vlaky pridaval a tudiz kompletne vyladil nekolik.

Polska vozidla jsou obecne naladena dosti odlisne a ruznorodne od ceskeho trainsetu, takze pravdepodobnost, ze neco nepojede, je vysoka.

Pokud bude zajem mohu do TBP dalsi stredoevropska vozidla doplnit. Autori nemeli doposud s zadostmi o uverejneni v ramci TBP zadny problem.

ZSR

Ahoj,já vím,že máme v TBP8 polskou EU07 a že ji můžeme vidět každý den v Praze na hlavním,mohl bych aktivitu udělat tak,že by vlak z Petrovic přijel právě s EU07,ale chtěl jsem to zachovat podle řazení.Že by to táhla v reálu již zmiňovaná loko EU07 je docela pravděpodobné,protože když jsem cestoval do Polska na sever,tak jsme jeli právě Sobieskim do Warszawy a táhla nás EU07.No to byla jen taková zajímavost.Pokud by to bylo možné,tak bych Vás chtěl poprosit o vyjednání a posléze vylazení právě lokomotivy EP09 do příští aktualizace trainsetu,kterou jsem v aktivitě použil.Ještě jednou děkuji.
S pozdravem Musa

ahoj. musa ale to sa mi stalo v breclavy ked som chcel odpojit taurus od esa..ale akivitu som dokončil...lebo pri inštalovani toho packu taurusov som nahodou prepisal eng od ZSR na ten cesky reklamny taurus,ale ked som tam dal eng od ZSR tak už to v pohode išlo..takže aktivita sa mi pačila len skoda že nebola urobena krajina do Viedne :)

n0b0dY napsal:
ahoj. musa ale to sa mi stalo v breclavy ked som chcel odpojit taurus od esa..ale akivitu som dokončil...lebo pri inštalovani toho packu taurusov som nahodou prepisal eng od ZSR na ten cesky reklamny taurus,ale ked som tam dal eng od ZSR tak už to v pohode išlo..takže aktivita sa mi pačila len skoda že nebola urobena krajina do Viedne :)

Ahoj,jak vidím,tak v aktivitě je více problémů,ale šikovní hráči si s tím poradí ;) .Jsem rád,že se aktivita líbila,že se povedlo dojet až na konečnou ;) .Říkal jsem přesně to samé,že je škoda,že není hotová krajina do Vídně,ale jednou se toho určitě dočkáme,že nám Stavitelxx krajinu udělá,ale teďka má určitě mnoho jiných starostí hlavně s Prahou ;)

Zdravím Vás přátelé.

Mám tu pro Vás VÁNOČNÍ aktivitu vytvořenou po dlouhé době.Skoro 6ti hodinová aktivita vlaku EuroCity 145 Odra,který vezete z Prahy do Žiliny.Aktivita je dělaná podle nového GDV 2009/2010 ,takže je tam i nové a součastné řazení vlaků.Ostatně posuďte sami :) Podrobnější popis aktivity najdete na mojí stránce.Přeji příjemné ježdění v tomhle zimním a počasí.

Musa napsal:
Zdravím Vás přátelé.

Mám tu pro Vás VÁNOČNÍ aktivitu vytvořenou po dlouhé době.Skoro 6ti hodinová aktivita vlaku EuroCity 145 Odra,který vezete z Prahy do Žiliny.Aktivita je dělaná podle nového GDV 2009/2010 ,takže je tam i nové a součastné řazení vlaků.Ostatně posuďte sami :) Podrobnější popis aktivity najdete na mojí stránce.Přeji příjemné ježdění v tomhle zimním a počasí.

A ještě bych chtěl dodat,jezděte podle nižších rychlostí na rychlostnících,kdyby tohle nebylo dodrženo,nemusel by sedět traffic.Třeba by se rozjel před Vámi,nebo za Vámi a to my přece nechceme. ;)

Dobré poledne :-) po hrozně dlouhé době tu mám pro Vás novou aktivitu osobního vlaku 5021 s lokomotivou 163 NAJBRT,kde jedete z Pardubic do České Třebové.V Třebové Vám dá výpravčí rozkaz a Vy pojedete pro pokažený vlak EC 148 Jan Perner za Třebovice v Čechách.Poté s porouchaným a zpožděným vlakem pojedete na konečnou do Prahy hlavního nádraží.Více na mých stránkách :-) přeji příjemné ježdění :-) .

Zdravím,po hodně dlouhé době tu mám pro Vás novinku. Tentokrát je to aktivita "R 803" ,kde jedete z Podivína na loko 242 v najbrtu do Břeclavi,tem změníte loko za 362 a budete vesele uhánět do své cílové stanice. Aktivita se odehrává za zimního dne. Ráno je bohužel moc tma na vytvoření nějakého obrázku,ale na mých stránkách nějaké najdete ;) . Po cestě bude jedna mimořádka v Hulíně,ale to uvidíte. Z Olomouce pojedete strojově do Štěpánova pro porouchaný vlak EC 143 Kysuca,který odvezete následně do Žiliny. Jedno upozornění: Aktivita je dost náročná,co se týče času a času mezi jednotlivými stanicemi,kde máte pobyt. Najednou budete mít zpoždění a to je právě potřeba jej dohnat. No...to by bylo z mé strany k aktivitě všechno,nyní můžete stahovat a jezdit,co to dá :) . Jakékoli připomínky pište sem do vlákna aktivit.

Má tam sice chybu na stránce, ale stačí opsat adresu ručně do prohlížeče.....
Tady je odkaz: http://www.ulozto.cz/6555660/r-803-apk nebo http://www.ulozto.cz/6555659/r-803-rar
Jaký je mezi nimi rozdíl nevím.

Díky moc za upozornění. Už je to opraveno. Chyba byla na mé straně,omlouvám se. Rozdíl je v tom,že aktivita s koncovkou ".apk" je klasická aktivita s .apk a ".rar" je ta samá aktivita,jen není ve formátu .apk ,ale přidává se do MSTS ručně,složku po složce. Pokud se chcete mrknout,jak to myslím,tak si stáhněte nějakou mou aktivitu s koncovkou ".rar" a hned pochopíte ;)

Ahoj člověče,
po Tobě ani vidu, ani slechu.
Dneska jsem vyhodil 19.aktualizaci, abych si zajel na 18.akt. Tvůj R 803 a musím říct, že je to moc príma. Už jsem čekal, že s něčím vyjedeš a nic. Jsi šikovnej,ale asi není čas, co?
Je to škoda, Šimone. Já dělám od loňska testera jednomu ze zde přítomných na 321 a teď je mrtvo. Tak jsem se rozhodl si projet starší kousky a narazil jsem na Tvoje dvě aktivity na 18.aktualizaci. Ten osobák Pardubice-Třebová jsem jel hned po vydání a na 803 s nedostalo.:(
Ale dnes jsem to napravil a jsem na odjezdu z Olmiku směr Hranice.
Tak se těším, jak pojedu na plnej knedl.
Měj se fajn a dej o sobě vědět.:)

Ahoj, díky za ohlas ve vláknu :) dlouho jsem tu nebyl. No já měl připravené 2 aktivity, ale jedna se v závěru po*rala, tak jsem ji musel smazat a hned po ní se mi u další aktivity ztratili podklady. Ale teďka mám jednu z 60% a zatím se s ní vede dobře. Jsem rád, že se mé aktivity líbí :) . Co se týče toho času, ale to bylo v poslední době opravdu špatné, ale už se to určitě bude zlepšovat. Dostal jsem spoustu nápadů, tak je budu postupně realizovat. Teďka chci dodělat jen aktuální projekt. Už bych jí chtěl mít venku :) . Fakt díky za přízeň. Po přečtení Vaší zprávy se mi hned zlepšila nálada a dostal jsem chuť do tvorby. To potěší ;) . A díky za projetí těch aktivit. No v každém případě kdyby něco, nějaký problém, tak se ozvat ;) .

Zdravím Vás přátelé. Je to tady. Na mých stránkách můžete stahovat novou aktivitu. Jedná se o rychlík 708 Hradišťan, který povezete ze Starého Města u UH do Prahy. Jedná se o pohodovou jízdu bez jakýchkoli komplikací. Pouze 2x Vás čeká předjíždění rychlejšími vlaky a to v Olomouci a v České Třebové. Jak jsem říkal, jedná se o relaxovou jízdu. Snad se Vám bude líbit ;-)

Ahoj Šimone, díky za dobrou zprávu už jsem se lekl že pro aktualizaci 20 nebudou žádné aktivity od tebe. Ale nezklamal jsi.
Budeš dělat nějakou opravu rychlíku 803 pro aktualizaci 20?

Pepa z Nuslí napsal:
Ahoj Šimone, díky za dobrou zprávu už jsem se lekl že pro aktualizaci 20 nebudou žádné aktivity od tebe. Ale nezklamal jsi.
Budeš dělat nějakou opravu rychlíku 803 pro aktualizaci 20?

Ahoj, původně to byla opravdu udělaná pro aktualizaci 19, ale naštěstí to jde i ve 20tce. Co se týče opravy, tak na to momentálně nepomýšlím, budu realizovat nový nápad, tak doufám, že se mi to povede, protože to bude zřejmě náročné. Ale pokud se podaří, tak bych i tu 803ku opravil, protože jak vidím, má dobrý ohlas ;) . A děkuji za potěšující zprávu :)

Ahoj, u tvé aktivity R 708 Hradišťan ti chybí v rar souboru některé consisty. Nejsou tam všechny. Formát apk je v pořádku. Doporučuju dávat aktivity ke stažení pouze ve formátu apk, pak se nestane, že ti v aktivitě něco chybí.

Pavlík napsal:
Ahoj, u tvé aktivity R 708 Hradišťan ti chybí v rar souboru některé consisty. Nejsou tam všechny. Formát apk je v pořádku. Doporučuju dávat aktivity ke stažení pouze ve formátu apk, pak se nestane, že ti v aktivitě něco chybí.

Díky za upozornění. Aktivity nechám jak teď, tudíž ve dvou formátech. Stejně si všichni stáhnou formát .apk ....Když už má někdo problém, tak mi většinou napíše, domluvíme se a já mu to do PC hodím přímo, takže v pohodě, ale i tak díky za info.

Kde se stala chyba?

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://obrazku.cz/t706169_scrgrb1.jpg[/URL]

Pinďa stojí a já mám celou dobu na odjezdu z Třebové volno, které tam bylo, ještě než jsem zastavil. Jel jsem to ještě na starým PC a tam v to bylo pořádku. Jedu na nejnovější BIN. Na jakém BINu přesně byla tato aktivita tvořena a testována?

Stejně tak mě zajímá, jak se ti povedlo udělat tu bílou na návěstidlech v Olomouci. Ta tam skočila zhruba minutu po mém pravidelném odjezdu, ještě jsem chvíli počkal a pak tam skočilo to, co mělo.

Back
Nahoře