Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Že by konečně bylo kde prohnat Pilštyka s 8 Rybáky nebo 423-jku v retroaktivitě? Paráda, trať Opava - Hlučín, tak na tu jsem se moc těšil, když byl kdysi dávno u 310 tento oznam učiněn a už jsem taky myslel, že je toto protažení tratě uzavřeno. O to větší radost, že se mám na co zase těšit.David Hájek napsal:Je třeba začít splácet dluh fandům na Hlučínsku ...
David
Zdravím.LUBA napsal:Dobrý den.
Jak se dá prosím v trati změnit hlasové znamení o odjezdu za ten původní co je v angličtině? Děkuji za radu.
S pozdravem Luboš.
pepah napsal:...
Záleží jen ,jak často bude marodit aby bylo hotovo,
(ale to mu samozřejmně nepřeji.)
...

David Hájek napsal:Tak prozatím kolejově hotovo (bez dokončených vleček) ...
http://simtrains.eu/trate/davca/davca/obrazky/msts_317_318.jpg
Další rýma a teploty mě skolí zřejmě až příští rok touto dobou, tak si na podnáspování, úpravy terénu, tvorbu textur pro modely atd. bude třeba počkat.![]()
Jen aby to pak nedopadlo taktoDavid Hájek napsal:Dane,
snažím se sehnat i dokumentaci k trati/vlečce z Kravař ve Sl. do Kobeřic ať můžeš dvěma Kocoury tahat 1 800 tun sádrovce do Opavy, odkud to pak "vezme" Brejlovec 753 do Ostravy.Uvidíme, jak se bude dařit.
David

David Hájek napsal:...
Dane,
snažím se sehnat i dokumentaci k trati/vlečce z Kravař ve Sl. do Kobeřic ať můžeš dvěma Kocoury tahat 1 800 tun sádrovce do Opavy, odkud to pak "vezme" Brejlovec 753 do Ostravy.Uvidíme, jak se bude dařit.
David