Global a problémy okolo

Dej si pár facek ...
Když jsi končil s tratí BP před přejmenováním adresářů jsi použil Vše zpět do MSTS? 100% ne! A pak už se problémy začaly jen nabalovat. Instaloval jsi trať 240 správně? Pokud bys postupoval opravdu tak, jak popisuješ, nemohla by Ti zůstat "viset" trať 240 po přejmenování složek v Trainstore. Asi Tvůj postup byl trošku jiný.
A kdy se objevila chybová hláška? Při startu aktivity? A byla opravdu že chybí řádek 230 nebo spíš že je chyba v řádku 230?!? Ty sis totiž zřejmě úžasně přeoral i Trainset.
A rada ... jak jsem psal na začátku ...
A nebo vše znovu a pečlivě nainstalovat a při práci na PC obecně používat takové to šišaté, co má člověk na krku .... a řídit se heslem dvakrát měř, jednou řež!!!!

Hodilo by se nyní poznamenat, že Danovu aktivitu na ŽSR 150 (Modré šípy) jsem projel bez jakýchkoliv komplikací (pominu-li nedostatek v trainsetu) pod Uni-globalem III., MSTS Bin 1.8052, se zapnutými trolejemi...

Přemýšlel jsem nad tím,proč v trati 321 jsou nějaké pády pod Uniglobalem.Tento týden jsem toho nechal,protože to k ničemu nevedlo a spojil jsem se s autorem trati Stabitelemxx.Martin byl ochotný a vysvětli,co vše upravil v globalu 321. Tolik úprav jsem neočekával ani já.Nebudu tady vše vypisovat,hlavní problém je v tom,že si Martin upravil různé koleje tak,aby mohl sestavit nejrůznější délky kolejí.Z toho vyplývá,že jeho koleje nejsou kompatibilní s kolejemi v Xtrack.Probírali jsme možnosti tyto koleje nějak dopsat do Tsection.dat,ale problém je v názvech kolejí a dalších věcí.
Teoreticky by to šlo nějak dopsat,jenže to by znamenalo Uniglobal celý překopat a pak by nebylo zaručeno,že vše bude fungovat na 100%.Jsou dvě možnosti.Zkusit Uniglobal přepracovat s tím,že není zaručeno,že pod ním pojedou všechny trati,které pod ním dosud jely.Anebo se s mířit s občasnými pády na 321.Martin je toho názoru,že než zničit již něco funkčního,raději na 321 použít její vlastní global.S tímto názorem souhlasím,není totiž vyloučeno,že Martin bude zase nucen upravit nějakou kolej a může se stát,že by mohla být v trati díra,chyběla by kolej či by byla krátká.Tudíž další úpravy Uniglobalu pro 321 už nebudou a doporučuji použít global dodávaný s tratí.

Back
Nahoře