Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tohle je hodně špatná rada, moc špatná, proto mu to nefunguje. Jediné správné je, aby se podíval do readme a mělo být doplněno bod 15.Pavlík napsal:BIN jsi měl, ale DVD od Zbyňka ho automaticky instaluje znovu. Takže pokud jsi ho měl, tak ti ho odinstalovalo. Nainstaluj si ho znova a mělo by to fungovat. Viz readme na DVD.
Pavlík napsal:Takže volná jízda ti v obou tratích funguje, ale aktivita nikoliv?
xinn napsal:Pavlík napsal:Takže volná jízda ti v obou tratích funguje, ale aktivita nikoliv?
Ano, přesně tak.
Honza napsal:Pro xinna: ty nemůžeš chvilku vydržet, že? Slíbil jsem Ti, že to s Tebou přes SZ dořeším, jenže bohužel nesedím 24 hodin denně u PC jen pro Tebe ... mám i jiné důležitější povinnosti než MSTS
A o termínu mapy jsem ti něco psal už v první sz, že ... !?!
Pro Pavlíka: prosím Tě v pohodě, už si připadám jak Jirásek, ale dořeším to, netřeba se zneklidňovat ...
Děkuji, problém je vyřešen.Miran napsal:To Martin
nemáš dostatečná práva pro zápis do systémového registru...
tomasvon napsal:Čau, nevim proč ale msts mi najednou začlo vyhazovat hlášku: Nelze najít adresář se souborem DEFAULT.wag, zkusil sem kompet reinstal ale nepomohlo to..Nevíte co by v tom mohlo bejt?