Aktivity Vojty Bočka

E 499.2 napsal:
poison napsal:
Tak pánové je to tam, můžete stahovat ZDE

Díky za zveřejnění ;)

Tak toto je opravdu hezká aktivita. Také jsem zejména velice potěšen balíkem vozidel, který se musel mimo jiné stáhnout s názvem *. V tomto balíku se mimo jiné nachází nové modely 814,cdc_753.7. prostě super díky za to moc.

Ahoj,věřím taktéž že aktivita je hezká ikdyž jsem jí zatím neměl možnost projet:D důvod je jednoduchý stránka www.ts-studio.eu07.pl,sté se mi zatím nepodařilo stáhnout nic krom toho co není nezaheslované nevím kde je chyba ale pochybuji že u mě:D

Jarin: Taky jsem si právě všiml. 753.7 má kabinu směrovanou do cab756 a to v archivu chybí. :D Třeba se Duuso&spol. pochlapí ;-)

medvídek napsal:
A taky je pěkné že autor považuje vůz 014 od Regíny za nákladní:D

Pokud někdo zveřejní neveřejné modely, tak se nesmí divit podobným věcem. Jsem osobně dost nasranej, neveřejné modely, nevyladěné a ještě se nějaký moula směje nad definicí ve wag souboru. Jak si vůbec někdo může dovolit zveřejnit odkaz na modely bez readme, navíc modely, které nejsou určeny pro veřejnost. Navíc já žádného Vojtu Bočka neznám a tak nechápu, jak může mít moje modely.

Tak pánové, aby bylo jasno, já jsem žádné modely nikam nenahrával, a jak píše Pikku, jak bych je vůbec mohl získat, když mě nezná a jsou pro VIP ? Prostě jsem na ně čirou náhodou narazil na uložtu, kde jsem si je stáhnul, bohužel tam nebylo readme, tak jsem ani nemohl poznat komu ta pěkná práce patří ;), jinak těm co se aktivita líbí, tak díky :)

medvídek napsal:
Ahoj,věřím taktéž že aktivita je hezká ikdyž jsem jí zatím neměl možnost projet:D důvod je jednoduchý stránka www.ts-studio.eu07.pl,sté se mi zatím nepodařilo stáhnout nic krom toho co není nezaheslované nevím kde je chyba ale pochybuji že u mě:D

Musíš si přečíst readme, kde najdeš hesla ;)

E 499.2 napsal:
medvídek napsal:

Musíš si přečíst readme, kde najdeš hesla ;)

Ahoj,no neboj to mě napadlo akorát to má jeden háček ten kod který se má zobrazit se nezobrazí a tudiž nevím co tam mám napsat:D tady bude asi ještě horko mě bylo hned podezřelé když jsem ten jirkův balíček rozbalil zajimavej obsah toho na co čeká celá ČR:D

No horko tady ještě určitě bude, bohužel škoda, že nevíme kdo je ten Jirka, aby stáhnul ten obsah... Kdyby tam aspoň bylo readme, tak bych si to nedovolil ani zveřejnit, bohužel tam nebyl ani náznak čí je to práce... Mrzí mě to, teď si spousta z vás nemůže projet tu 605...

Tak tam povyměňuj neveřejná vozidla a pošli zveřejnitelnou verzi, hned to dám opět na download.;)

E 499.2 napsal:
... já jsem žádné modely nikam nenahrával ... Prostě jsem na ně čirou náhodou narazil na uložtu, kde jsem si je stáhnul, bohužel tam nebylo readme ...

Takže stejné modely inzeruju na svých stránkách, že budou někdy v budoucnu ke stažení, ale autor na ulozto je neznámý. A když je to na ulozto ke stažení rovnou, tak co to hned nezveřejnit pro všechny, že jo. Readme je zbytečné, koho dneska zajímá autor modelu. Ladění modelů je zbytečné, nikdo tomu stejně nerozumí. Byl bych rád, kdyby se mi ten, kdo celý balík na ulozto upnul ozval v SZ, jinak na vás všechny příště zvysoka seru, Zveřejňujte si modely, které si postavíte sami.

Také je v tom archivu plno mých a Kadrových zvuků, takže také bych to rád věděl...

Nechci zbytečně přilívat olej do ohně,ale je jasný že to na Ulož dal někdo kdo ty modely na rozdíl od nás obyčejných uživatelů má již delší dobu u sebe v PC. A myslím si že Pikku má přehled komu to posílal. Já osobně jsem ve Větruši bral,že modely ještě nevyšli tak jsem je povyměňoval. A počkám si jestli někdy oficiálně vyjdou. A jdu na pivo,začala mne dovolená

Naposled editoval moderátor:
lukas matura napsal:
Jarin: Taky jsem si právě všiml. 753.7 má kabinu směrovanou do cab756 a to v archivu chybí. :D Třeba se Duuso&spol. pochlapí ;-)

No což o to tento cab bych také měl zájem. Před lety jsem zařídil a zúčastnil focení na 753.7 cabu a zvukových nahrávek pro potřeby msts s Martensem. Bohužel z nedostatku času Martense zůstalo jen i fotek pro tuto mašinu takto dopadly i zvukové nahrávky. Proto není možnost originálu tak alespoň bych bral toto.

poison napsal:
Tak tam povyměňuj neveřejná vozidla a pošli zveřejnitelnou verzi, hned to dám opět na download.;)

Tak což o to, tu reginu a ty brejle klidně můžu nahradit, ale čím nahradím MVTV2 ? Přece tam všude místo toho nemůžu dát např. PUŠL...

poison napsal:
Improvizuj, když už jsme tomu dali takovou korunu.

Nebo bych mohl udělat 2 verze aktivity.... Pro VIP smetánku, která má tyto neveřejné modely nějaký ten pátek a pro ty ,,obyčejný´´ lidi, kteří na všechno doplácí tím, že nemají nic...

Back
Nahoře