s699.001 s699.1001 čs4-001

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna smahel
  • Datum začátku Datum začátku
Zájem je,ale po 30% skončí stahování.Dělá to ještě někomu nebo jenom mně?Zkoušel jsem to 4x a pořád to samé.Dík

Naposled editoval moderátor:
Ten prví (menší) archiv jsem tahal na třikrát s IE, ten druhý (větší) byl bez problémů.

Hezký den, já jsem to stáhnul v pohodě, nainstaloval jsem všechno kam patří, ale vyskakuje mi chyba u s479102, že nemůže najít sms soubor ve složce snd853, kouknul jsem do wag souboru a tam je odkaz Sound ( "../../common.snd/snd853/s479eng.sms" ) , ale ten s479eng.sms nikde v tom co jsem stáhnul nemám :?: S pozdravem Dan :D

Sosnul jsem zatim jen S699.0, a to na 3x.
Model krasa, ale mel bych jednu vyhradu.
Neslo by zacpat spodek? kdyz je rovina, vlak jede na naspu a hrac se diva zespodu, tak je trochu divne kdyz je tam dole dira :)
zalezitost 10minut....
diky a jeste jednou krasny model

Super model s699.001, ale mne sa zdá, že tie oválne sklá na dverách sú menšie oproti originálu. Pôsobí to na mňa trochu divným dojmom. Neviem čo si o tom myslia ostatní.

Ivan.ps napsal:
Super model s699.001, ale mne sa zdá, že tie oválne sklá na dverách sú menšie oproti originálu. Pôsobí to na mňa trochu divným dojmom. Neviem čo si o tom myslia ostatní.
Nedetailizmujme zbytočne. Na prvotinu je to viac než dobré ...
Nakonec aktivity s tým zrejme nikto jazdiť nebude, a keď ano, tak jednoducho prižmúri oko. Lepšie by bolo, keby pribúdalo viacej nových modelárov, než nových kritikov :wink: :lol: ...

Naposled editoval moderátor:
Modely laminátek jsou to nejtěžší, co může modelář do MSTS vytvořit - a to nepřeháním, modeláři ví proč to tak je a nemodeláři to nepochopí. Gratuluju k zajímavým modelům a doufám v další :)

Ad FAbio: zacpat díra dole by nešla - ač nejsem autor- protože by to zvýšilo již tak nezávratně vysoký počet polygonů

Mě to šlo sosnout bez probolému celé. Pěkná mašinka. Na co sloužili ty dva soubory co jsem kopíroval do common.cab? V cabu jsem neviděl oproti normální 230 rozdíl. Jak jse to stouhle lokomotivou teď? Už je po smtri, nebo se ještě nějak využívá?

Vitas napsal:
Mě to šlo sosnout bez probolému celé. Pěkná mašinka. Na co sloužili ty dva soubory co jsem kopíroval do common.cab? V cabu jsem neviděl oproti normální 230 rozdíl. Jak jse to stouhle lokomotivou teď? Už je po smtri, nebo se ještě nějak využívá?
No ono je lepší, když má každá řada svůj cvf soubor, protože v případě ladění se vyhneš zmatkům a nejasnostem - ace soubory jsou stejné, ale animace a ladění se může lišit.

A pokud se nepletu, tak ta mašinka stojí v kopřivách ve Škodovce v Plzni a chátrá.

Jaroslav Skůra napsal:
Martens napsal:
.... a pokud se nepletu, tak ta mašinka stojí v kopřivách ve Škodovce v Plzni a chátrá.
Martine, mašina ve Škodovce je, ale stojí v hale depozitáře muzea, samozřejmě neprovozní :(
To víš bez mědi co vykradli spoluobčané v Brně to nepojede. Možná dostane jen opravu vzhledu, ale střeva těžko.

Pekné, pekné, S 699.1001 sme s Pikkom kedysi pred 3 rokmi zbúchali, tuším to bolo u Filipa Havla, ak by bol záujem môžem aj našu verziu dať na web.

Back
Nahoře