Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ale jsem zvědav, jak se Ti budou líbit neelektrifikované úseky s drátem nad kolejemi.Tonik napsal:Ovšem ty dva rádcové předtím,to byly rady nad zlato...![]()
Něco se už testuje.augustus napsal:Su uz aj nejake aktivity??
JiříkTK má na trati taky zásluhu a rady nad zlato dát umí. Toto však nebyla rada, ale názor.Tonik napsal:Ovšem ty dva rádcové předtím,to byly rady nad zlato...![]()
Zatím ne. Musíš buď vydržet, nebo něco zkusit udělat sám. Já jsem zaneprázdněn. Do Vánoc po mně asi nic nečekejte.augustus napsal:Su uz aj nejake aktivity??
augustus napsal:Su uz aj nejake aktivity??
Dan J. napsal:Zdravím.
Chci se zeptat, ve Ztracene 1987 není trolejové vedení? Já tam mám jen sloupy bez drátů.
Dan.
Dan J. napsal:Zdravím.
Chci se zeptat, ve Ztracene 1987 není trolejové vedení? Já tam mám jen sloupy bez drátů.
Dan.
Gajdma napsal:Pokud se ti to nelíbí, spusť RE, dej Vlastnosti a přepiš 500 metrů na 5,7 metrů. Mě osobně vyhovuje tak jak to je.
Dane, nic se neděje. Jiřík říkal, že možná dá na stránky návod. Ovšem zdůrazňuji, že upravování je na vlastní riziko. Jelikož je to takto řešeno ve většině tratí i my jsme tento způsob zvolili, upravit to lze snadno. Ještě je možnost, že si to přepíšete v *.trk.Dan J. napsal:Ahoj a díkes za radu. Koukám, že už taky neumím asi číst, když to bylo o pár příspěvků výše řečeno.Upravil jsem v editoru a dráty tam mám.
S pozdravem Dan.