Fiktivní trať Ztracená_1987

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dominik
  • Datum začátku Datum začátku
No, to není rada nad zlato. Pak by se zobrazovaly dráty i nad neelektrifikovanými úseky. A to by vypadalo ještě blběji. Čiliže je to v trati řešeno podobně, jako v trati BP.

Tonik: Pokud se ti to nelíbí, spusť RE, dej Vlastnosti a přepiš 500 metrů na 5,7 metrů. Mě osobně vyhovuje tak jak to je.

Jo nelíbí,ale už sem na to přišel,stačí v .trk souboru tu výšku změnit na 5.7 a je to OK.Už sem to někde nastavoval,jen jsem si nemohl vzpomenout.Gajdmo dik za radu.Ovšem ty dva rádcové předtím,to byly rady nad zlato... :P

Tonik napsal:
Ovšem ty dva rádcové předtím,to byly rady nad zlato... :P
Ale jsem zvědav, jak se Ti budou líbit neelektrifikované úseky s drátem nad kolejemi.
augustus napsal:
Su uz aj nejake aktivity??
Něco se už testuje.

Naposled editoval moderátor:
Tonik napsal:
Ovšem ty dva rádcové předtím,to byly rady nad zlato... :P
JiříkTK má na trati taky zásluhu a rady nad zlato dát umí. Toto však nebyla rada, ale názor.

augustus napsal:
Zatím ne. Musíš buď vydržet, nebo něco zkusit udělat sám. Já jsem zaneprázdněn. Do Vánoc po mně asi nic nečekejte. :roll:

Koukám, že je na čase říct něco ke vzniku této tratě. Původní Ztracenou vytvořil v roce 2006 Křupan alias Ivan Sivák. A protože se mi zdálo, že se po ní jezdí málo, přetvořil jsem ji na loni Ztracenou_old časově situovanou do období parních lokomotiv. A v letošním podzimu tuto trať posunuli o nějakou desítku let v čase dopředu a elektrifikovali tak zhruba rovným dílem Dominik a Gajdma.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.simtrains.eu/trate/dvoukolejka_csd/screeny/s499.JPG

Těmto dvou mládencům bych tu chtěl moc poděkovat za na jejich věk skvělý výkon i za dobrou spolupráci. Na testování tratě se pak podíleli Tommy66, který pro ni připravil aktivitu, Polis, Intouro a Blažovák (od kterého je i tento screenshot).

Já, jakožto spoluautor tratě, bych chtěl poděkovat především JiříkoviTK, který mi opravdu neskutečně moc pomáhal již od prvního spuštění Route Editoru a to nejen radami stavitelskými. Bez něj by žádné remake nebylo. Díky moc.

Samozřejmě nesmím zapomenout na autora původní tratě, Marka, bez kterého by trať nebyla dotažena do konce a samozřejmě také na testery, kteří se nemalým dílem podíleli na vydání tratě.

Všem uvedeným díky a někdy u dalšího projektu ahóóój :D

augustus napsal:

Nu nož, musím se prásknout :D
Jen co jsme Ztracenou elektrifikovali, už tu máme napěťovou výluku . A než se k nám do Slovenských hor někdo dostane, musíme to vydržet s diesely. Za normální soupravu připojíme T478.1 z dílny Ronoatha a dovezeme s ní osobák až do Skalky. No a abychom se tolik nenudili, tak souprava Bpjo, která na tomto osobáku běžně jezdí je na opravě v Košicích, takže jako náhrada jsou v soupravě čtyři patráky Bap a jedes pošťák Ds. Jenže tato souprava je oproti normálu delší, takže v zastávkách to bude zajímavé. Ovšem více v samotné aktivitě ;)
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://nd02.blog.cz/113/100/fb3661f428_57163920_o2.jpg
PS pro rýpavé : Ano , ten osobák vlevo je EM , jenže střídavou verzi nemáme , takže se musíme spokojit s tou co existuje . Ovšem od střídavé verze se liší několika detaily ( možná i tím nátěrem :D )

Trať byla od 2.12. ke stažení u JiříkaTK, ale momentálně je ke stažení jen u mne. Uvádím to, protože někdo v odpadu napsal, že se těšil na vydání a asi z toho nic nebude. V odpadu jsem sice dotyčnému napsal, ale pro jistotu to uvádím i zde, aby jste v tom neměli zmatky.

S pozdravem Marek.

Zdravím.
Chci se zeptat, ve Ztracene 1987 není trolejové vedení? Já tam mám jen sloupy bez drátů.
Dan.

Dan J. napsal:
Zdravím.
Chci se zeptat, ve Ztracene 1987 není trolejové vedení? Já tam mám jen sloupy bez drátů.
Dan.

Dane, už se to tu řešilo. Mrkni o pár příspěvků zpět: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2501&pid=96872#pid96872

Dan J. napsal:
Zdravím.
Dan.

Gajdma napsal:
Pokud se ti to nelíbí, spusť RE, dej Vlastnosti a přepiš 500 metrů na 5,7 metrů. Mě osobně vyhovuje tak jak to je.

Ahoj a díkes za radu. Koukám, že už taky neumím asi číst, když to bylo o pár příspěvků výše řečeno.:eek::D Upravil jsem v editoru a dráty tam mám.
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Ahoj a díkes za radu. Koukám, že už taky neumím asi číst, když to bylo o pár příspěvků výše řečeno.:eek::D Upravil jsem v editoru a dráty tam mám.
S pozdravem Dan.
Dane, nic se neděje. Jiřík říkal, že možná dá na stránky návod. Ovšem zdůrazňuji, že upravování je na vlastní riziko. Jelikož je to takto řešeno ve většině tratí i my jsme tento způsob zvolili, upravit to lze snadno. Ještě je možnost, že si to přepíšete v *.trk.
OverheadWireHeight ( 500.5 )

Číslo 500.5 změníte na 5.7 a máte to...

Jen pár postřehů z trati. Trať vypadá pěkně, krajina je velice pěkná a povedená, jen bych poopravil ve stanicích výhybková návěstidla, vesměs je máte obráceně a pak bych na odjezdových zhlavích dosadil z odbočných kolejí raději dvouramenná mechanická návěstidla.Popřípadě snížil vjezdovou rychlost na 40km/h. Pak by to myslím bylo v pořádku. Ale jinak se mi trať líbí a chválím.

jenom jeden postřeh, k 2 ramenným vjezdům, definice link, nejdou udělat, protože je to napasovano na starý script navestidel, před časem jsem chtel do Ztracene_old pospřehazovat všechny scripti u mech návěstidel za "Návěstidla v2.2" od Jirky Poláka, coz se mi i podařilo, ale stejně si je editor skoro všechny vymazal kvuli linkum a nastaveni a bylo by je nutné osadit všechny znovu.
Tak trochu jsem, ale doufal, že ve Ztracená_1987 se šáhne na navěstidla a vymění se ve větších stanicích za světelná, třeba jen vzor "Rus".

Back
Nahoře