Aktivity Silnice není závodní dráha

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ano ulozil dokonca niekolkokrat. A to ze PC nestiha musim hned vylucit kedze mam CPU: i5 750,VGA:ATi HD5870 RAM: 4GB atd.....skusal som aj rozne savy ale vzdy mi to sekne na tom istom mieste v ten isty cas takze mozne je este ze ak prave vtedy nacita nejaky traffic tak moze byt nejaky subor vadny..presiel som vsetko conbuilderom ale nehlasil ziadne chyby

Ja som mal v jednej aktivite podobný problém. Padalo to na to istom mieste a nevedel som prísť na to čo to spôsobuje. ConBuilder nič nehlásil, všetko bolo v poriadku. Nakoniec som vylučovacou metódou zistil, že to spôsobuje jeden traffic. Keď som si ho otvoril, tak som zistil, že consist je zložený len vagónov (wag súbory). Tak som do neho doplnil Servis1 (ako eng) a už to bolo všetko v poriadku. Aktivita pokračovala v pohode ďalej.

Kebarko napsal:
Ja som mal v jednej aktivite podobný problém. Padalo to na to istom mieste a nevedel som prísť na to čo to spôsobuje. ConBuilder nič nehlásil, všetko bolo v poriadku. Nakoniec som vylučovacou metódou zistil, že to spôsobuje jeden traffic. Keď som si ho otvoril, tak som zistil, že consist je zložený len vagónov (wag súbory). Tak som do neho doplnil Servis1 (ako eng) a už to bolo všetko v poriadku. Aktivita pokračovala v pohode ďalej.

Tak to je myslím pro další tvoření tohoto autora docela podstatná informace, která by i mohla vysvětlit neustálé pády této aktivity v Hruškách, když chtěl pokračovat do Břeclavi.
Díky za tento důležitý postřeh a doufám, že si jej co nevidět přečte. :-)

Kebarko napsal:
Ahoj.
To mi ale není jasné, jak se mohlo tvůrci aktivit podařit nasadit traffic jen z vagónů? ;) On totiž pokud nemá traffic hnací vozidlo, tak jej MSTS při tvorbě aktivity nezobrazí ani v nabídce consistů, samozřejmě s vyjímkou loose consists. Takže dle mne ta chyba musí vzniknout při výměně vozidel v consistech, že dá někdo místo servisu vagón a je "vymalováno".:D
S pozdravem Dan.

Po delší odmlce vás všechny zdravím a okamžitě přispěji do diskuze k pádům. Jak nastínil Kebarko, tento problém je vskutku ojedinělý, a v mých aktivitách se s ním běžně uživatel nesetká, poněvadž jak zase pro změnu napsal Dan J., souprava, která nemá jakékoli hnací vozidlo (v tomto případě Servis 1), se mi při tvorbě traffic vlaku nemůže objevit v nabídce souprav řízených počítačem a tím pádem ji tam ani nemohu zadat. Proto bych se osobně přiklonil k variantě, kterou popisuje Dan J., a to tedy pravděpodobnou nepozornost při výměně chybějících vozidel v Conbuilderu. Netvrdím, že jsem neomylný, stát se může cokoliv a MSTS je pořád ještě mrška trochu nevyzpytatelná... Ovšem ani já, ani tester, jsme prioritně řešený problém nezaznamenali, až na obvyklé pády v místech, kde na to upozorňuji, z důvodu přetížení slabšího počítače.

Pár obrázků z připravované aktivitky EC 137 Moravia.

Bohumín:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://aktivity321.unas.cz/Screeny/EC_137/EC137-b.jpg
Přerov:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://aktivity321.unas.cz/Screeny/EC_137/EC137-c.jpg
Hulín (na trati směr Valašské Meziříčí zvláštní vlaky):
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://aktivity321.unas.cz/Screeny/EC_137/EC137-a.jpg

Inak kedy pripravuješ vydanie tejto aktivity? V tejto súprave je v poslednej dobe radený ZSSK Ameer ak počkáš chvíľu tak ho tam môžeš mať - práve ho skinujem :D Čo ty na to?

Ahoj. Vydání aktivity plánuju cca na období, kdy bude kompletně otestována a sám si ji projedu. :) Určitě nejde o poslední aktivitu, kde jsou ve vlaku hráče slovenské vozy, takže bych se nebál napsat, že teď bych ji vydal s tímto Apeer(?) a někdy v budoucnu určitě použil některý (ne-li víc) ze Tvých výtvorů. Každopádně děkuji za nabídku. :)

No podľa papierového radenia tam má byť Apeer, ja len že by to bolo viac realistické ale aktivitu robíš ty nie ja takže je na tebe čo tam bude.:D Ja som ti to dal len ako návrh. :) :D

Copak dělá ten osobák v Hulíně u 3. nástupiště na 4. koleji? Nemá být náhodou otočen směrem na Přerov?

Osobák směrem na Přerov přijede po odjezdu EC 137 ze stanice, měli by křižovat někde na zhlaví. Na fotografii jsou vidět zleva tyto vlaky: R 810, EC 137, Os 4226 jedoucí z Přerova do Břeclavi. Jelikož vlevo od EC 137 stojí R 810, musel jsem osobák postavit tam, kde stojí, abych zachoval průjezdné hlavní dvě koleje.

Silnice není závodní dráha napsal:
Mám celkem zásadní dotaz. Na želpage.cz není k dispozici detail řazení vlaku Os 24556/7 Brno - Lednice - Břeclav. Jezdí tam Hurvínek nebo něco jiného? Díky za odpověď.

Jezdí 830018(mimořádně 850001)+020+M131.1463(nebo M131.1448)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře