Aktivity Silnice není závodní dráha

Stav
nelze přidat další příspěvky.
754 067 napsal:
Já ho ve složce Uacs mám, ale přesto mi to píše chybu. Mám tam teda jen soubor WAG.
Ahoj, počkej, chápu to dobře, že máč složku cd_uacs, ale v ní máš pouze soubor wag? To je potom jasné, to ti bude házet chybu i kdyby ses rozkrájel. Vůz Uacs 134 je součástí TBP a pokud sis stáhl poze aktualizaci, tak se ti tam nakopíroval jen soubor wag. Jestli je to tak, jak jsem psal, tak byly na sinusu, který ovšem jak jsem zjistil, již nefunguje, takže nevím kde je stáhneš a pak nainstalovat onen wag. Nebo nejjednodužší, nahraď je vozy od Kanka z odkazu výš. A wag Uacs 134 smaž.
Dan

Tak, jak jsem zjistil, mám tam všechny soubory (s, sd). Takže v tom chyba asi nebude. Mně se zobrazí hláška "nelze přidat vozidlo do světa". Jak jsem tu pročítal příspěvku k této chybě, tak zřejmě nestíhá PC. Jak se ale dostanu dál?

Silnice není závodní dráha napsal:
Vítám Tě, Dane. Chci se jen zeptat - stačil jsi dojet tu lichou Bečvu, než jsi nainstaloval aktualizaci?
Ahoj.
Ne nestačil, já jsem si včera nainstaloval aktualizaci, poněvač jsem měl odeslanou k vydání opravenou (kompletně přepracovanou) aktivitu Ranní šichtu OKD a při pohledu do editoru mne málem odvezli.:D Takže jsem včera celý den opravoval a opravoval, už mám hotovo, jenže to musím ještě projet fyzicky a najít tak 8 hodin volna pro projetí aktivity a pak pokud nenastanou komplikace půjde ven.;)
Dan

Ahoj Vláďo, budeš opravovat Bečvu? Rozjel jsem se z ValMezu směrem na Hranici, dojel jsem do Olomouce, kde jsem to uložil a dál jsem se nedostal :( I ten Chopin mě mrzí, že jsem ho nedojel do konce, tvé aktivity mají šťávu a aspoň se něco děje.

Ahoj Pepo, nemusíš se bát. Chopina zamýšlím udělat znovu, a místo Bečvy udělám jiný pár 'valašských' rychlíků. Ovšem nezahálím, včera jsem začal dělat na jednom IC. První test proběhne dnes a pokud klapne, budu hned pokračovat dále. Děkuji všem za projevenou přízeň!

Tak jsem se už dostal dál, ale mnohokrát mi to spadlo, jenže teď už si nepamatuji ty hlášky, jak přesně mám zapojit ty vagony. Mohl bys mi napsat (příp. někdo jiný, kdo aktivitu Os 3424 hrál), jak v tom Svinově pokračovat? Mám zapojenou Bardotku, tak od tohoto místa.

Na Svinově přelezeš do "vzdálené" Bardotky, odpojíš všechno, co je za ní - tzn. několik servisů 4 a na konci Peršing. Se solo Bardotkou čekáš na příkaz k odjezdu za vexle k posunovému trpaslíku. Po dalším příkazu jedeš po šesté staniční koleji na opavské zhlaví k posunovému trpaslíku, kde zase čekáš na příkaz k posunu na osmou staniční - jakmile Tě tam pošlou, najedeš na vozy a čekáš na odjezd do Opavy. Toť vše. Myslím, že žádná věda. :-) Aktivita je důsledně ohláškovaná, aby někdo neudělal jakoukoli botu.

poison napsal:
Poslední verze Os 3424 je již na webu. ;-)

Zdravím

dnes som stiahol aktivitu Os 3424 a ten problém z odjazdom z Tešína je stále. Pripojim supravu a zo stanice sa už neviem dostať

petert napsal:
poison napsal:
Poslední verze Os 3424 je již na webu. ;-)

Zdravím

dnes som stiahol aktivitu Os 3424 a ten problém z odjazdom z Tešína je stále. Pripojim supravu a zo stanice sa už neviem dostať

Měl jsem taky ten problém, jakmile jsem připojil soupravu, hned jsem se rozjel a až pak jsem nechal nastoupit cestující a návěstidlo bylo zelené.

Prosím administrátory o uzamčení tohoto vlákna! Dosavadní tvorbu už nemá vzhledem k aktualizaci tratě 321 řešit. Měním nick a proto bych si dovolil založit nové vlákno vztahující se právě k němu. Děkuji.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře