Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A jak to souvisí s touto tratí ?Ramon Juan napsal:
Stoj, absolútny zákaz jazdy
Já sem zase viděl na jedné stránce tento signál, ale nikdy sem se s ním nesetkal
Význam stůj (jedno červené světlo) je ten že dojedeš až k návěstidlu a před ním zastavíš. Význam návěsti "Okamžitě zastavte" je ten, že zastavíš hned, jakmile jí spatříš. V těch Vršovicích to bylo tak, že vlak vjížděl a v dálce svítilo "Stůj". V okamžiku, kdy byly poslední vozy v zádržných brzdách, rozsvítila se druhá červená, vlak zastavil. Pak se odvázala vlaková lokomotiva a celá souprava byla držena (a následně přes hrb rozpouštěna samospádem) pomocí kolejových brzd.Hynďa napsal:Tak zákaz jízdy na STŮJ je tak jako tak, ne? Jakej to má teda význam?
Ono si stačí tu stránku přečíst a zjistíš, proč jsi se s tím nesetkal a nikdy nesetkáš.Ramon Juan napsal:Já sem zase viděl na jedné stránce tento signál, ale nikdy sem se s ním nesetkal
Zas tak moc ne, mám zkoušky pouze z pěti návěstních soustavTom Kanka napsal:Tak, tak, je vidět, že mikulda je znalec!
Neviděl jsem to a proto to neexistuje?Čouda napsal:Mikulda: Já se nemám s čím smiřovat, prostě to v ČR neexistuje
Mám problem, při spuštění hry MSTS s chybějící knihovnou dle screenu.
Mám nainstalovanou hru TS2009, kde jsem též nainstaloval Váš Aktualizační balík "trať Bratislava/Hohenau-Praha_verze 30.6.2009 BP83-T8" stejného adresáře hry. Podle Pokynů.
Prosím o pomoc průběhu instalace.
Zbyněk Šemora napsal:Já už nééééchci. Bůůůůůůůů.
Ani v neděli mi nedají pokoj s tak zásadními věcmi, že MSTS je MSTS a Trainz je Trainz
Mám problem, při spuštění hry MSTS s chybějící knihovnou dle screenu.
Mám nainstalovanou hru TS2009, kde jsem též nainstaloval Váš Aktualizační balík "trať Bratislava/Hohenau-Praha_verze 30.6.2009 BP83-T8" stejného adresáře hry. Podle Pokynů.
Prosím o pomoc průběhu instalace.

ondra135 napsal:To je nádhera ještě by to chtělo opravit stanici Choceň do reálu a je to pohoda. Chci se zeptat jestli náhodou neuvažujete o prodloužení úseku z Letohradu do Lichkova byl bych vám vděčen. Samozřejmě už by to bylo celé elektrifikované.
ondra135 napsal:To je nádhera ještě by to chtělo opravit stanici Choceň do reálu